Zamklý potrat, pozitivní těhotenský test po 2 měsících

22.2.21 17:11

Zamklý potrat , pozitivní těhotenský test po 2 měsících

Ahoj holky 14.2.2020 jsem byla na revizi dělohy, přestalo bít srdíčko v 10+0 :,( První menstruace v 6 neděli byla 17.1.2021. Kontrola u Dr proběhla v pořádku, prý, že se můžeme zase snažit o drobečka. Udělala jsem si jen pro zvědavost test a byl krásně bílý. Další ms už nepřišla a mám zpoždění cca 5 dnů. Udělala jsem si první test 13.2.2021odpo a byl tam menší duch, další jsem si udělala 20.2.2021 a už tam šla krásně vidět čárka. Šla jsem tedy na kontrolu ke svému lékaři, ale na ultrazvuku zatím nic neviděl. Může mi někdo poradit? Moc se nezvyznam, moje první těhotenství nedopadlo a nemám zatím zkušenosti. Je možné, že se mi drží HCG v krvi po tom potratu? Děkuji :(

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
760
22.2.21 17:24

@Brouček98 já teda nejsem expert

Ale dost těžko by se Ti drželo původní HCG, které by dokonce sílilo…

A na UTZ je asi brzy ještě

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
1292
22.2.21 17:26

Na Ulz je nejspíš ještě brzy ještě počkej a hlavně se nestresuj hodně štěstí 🍀

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
26215
22.2.21 17:27

:think: moc mi tam nesedí datum vždyť ten potrat byl před rokem

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
16566
22.2.21 17:30

@pikola mne napadá jestli to nemělo by 14.12.2020

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
16566
22.2.21 17:31

@Brouček98 no tak při zpoždění 5dnu ani nevím co čekáš ze bude na utz vidět. Sla si brzy

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
22.2.21 18:21

@pikola omlouvám se *14.12.2020

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
3346
22.2.21 18:22

Na to, aby doktor něco viděl, je po 5ti dnech zpoždění dle mě moc brzy. Ale to ti měl říct sám gynekolog, že je brzy. Podle mě těhotná jsi :kytka: Znovu bych šla na kontrolu nejdřív v 7tt pokud tě on sám nechce vidět dřív.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat