Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10652
7.9.13 08:47

@STEVIANKA ahoj diky za privitanou:%prcky mame dva..kluky 3,5r a 2,5r…tretiho jsme nejak neplanovali ale otehotnela jsem a v prosinci vloni SP:( tak jsme to zkusili tentokret planovane ale ted zase ZT :( co se stalo nikdo nevi v 7tt srdicko a 11tt kontrola a bez srdicka a prcek nerostl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
7.9.13 08:53

@Saxa.no to me mrzi:( drzim palec ar je revize rychla a je brzo lepe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
7.9.13 08:56

@KackaDoup urcite ted bude hcg klesat a bude lip :kytka: ikdyz to chapu me by to taky obtezovalo:(to me treba tech poslednich 14dni bylo wz podezrele dobre zadny nevolnosti..proto jsem sla i k dr. s tim ze to asi bude spatny:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
7.9.13 09:00

Příspěvek upraven 30.07.14 v 13:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
7.9.13 09:02

@Saxa.no tobe prisla mrcha po 5-ti tydnech?? mozna blbej dotaz, ale nevis, jestli jsi v tom „cyklu“ ovulovala? ja na revizi nebyla, ale vim bezpecne, ze se ovu pred cca 14 dny dostavila, tak bych tu mrchu docela predpokladala, ale zatim se nehlasi a testit se mi taky nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
7.9.13 09:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
7.9.13 09:22

@Saxa.no jo vidis kolik toho mame spolecneho:)no manzel nejdriv nechtel o 3 ani slyset pak jsem otehotnela pred vanoci byl z toho hotovej a poprqvde byl dost protivnej kdyz se to dozvedel:( pak byl SP..manzel pak zmenil nazor ne ze by mi doslova rekl pojd pujdeme si udelat prcka ale rikal ze tomu nechame volny prubeh a nechranili jsme se..z dalsihp tehot.mel radost az me to prekvapilo…bohuzel teda zase z toho nic nebylo:(a ted kdyz jsme se o dalsim tehot. bavili prijde mi ze si to zase rozmyslel pze veri na nejaky osud nebo co ze ma souzeny dve deti proto nam to ted nevyslo:(takze kdovi jak to dopadne..btw. a proc tvuj manzel nechce? a moc hezky jmeno pro mladsiho:))a mate Alexe? nebo alexandra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
7.9.13 09:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.9.13 09:41
@Pavla23 píše:
@STEVIANKA ahoj diky za privitanou:%prcky mame dva..kluky 3,5r a 2,5r…tretiho jsme nejak neplanovali ale otehotnela jsem a v prosinci vloni SP:( tak jsme to zkusili tentokret planovane ale ted zase ZT :( co se stalo nikdo nevi v 7tt srdicko a 11tt kontrola a bez srdicka a prcek nerostl…

NEBOJ, ONO TO PŘIJDE, VŠICHNI TADY NA TO ČEKÁME A VĚŘÍME. ROK 2013 JE NA JEDNU STRANU HOOODNĚ ZVLÁŠTNÍ /VIDÍM TO U ZVÍŘAT/ NĚCO PROSTĚ BYLO ŠPATNĚ CELKOVĚ-VŠUDE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.9.13 09:46
@dendulina píše:
@Saxa.no tobe prisla mrcha po 5-ti tydnech?? mozna blbej dotaz, ale nevis, jestli jsi v tom „cyklu“ ovulovala? ja na revizi nebyla, ale vim bezpecne, ze se ovu pred cca 14 dny dostavila, tak bych tu mrchu docela predpokladala, ale zatim se nehlasi a testit se mi taky nechce :roll:

NETRAP NÁS A ANI SEBE :jazyk: UDĚLEJ SI TEST AT VÍME NA ČEM JSME :dance: A PAK SE TĚŠIT NEBUDEME JO :jazyk: :jazyk: :jazyk:
A STÍM POTRATEM, JE TO TĚŽKÝ ROZHODNUTÍ, RODINA TI NEPOMŮŽE TO JE JASNÉ, PARTNER STÁL ZA PRD A TY LÉKY. NA DRUHOU STRANU MOHLY JSTE MÍT S MANŽELEM PRCKA NEBO TAKY NE, VŠECHNO ZLÉ JE K NĚČEMU DOBRÉ ONO TO FUNGUJE JEN NĚKDY NEVÍM KČEMU TO A TO ZLÉ BYLO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.9.13 09:47

Pavla23

Saxa.no
HOLKY KOLIK VÁM JE??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
7.9.13 09:54

33 ;-) - vzdy jsem si rikala, ze bych chtela trete k 35, takze jeste je cas - jen ten zatracenej chlap nespolupracuje… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
7.9.13 10:08

@Saxa.no jo tak to je jak u nas :)taky malo mista ard a ted se plqnuje novy somek tak tam snad bude vic mista..to me mrzi ze k tomu manzep takle pristupuje chapu jak se citis ja z toho byla uplne hotova ze me manzel porad odmital dalsiho prcka:( chlapi jedni zatraceny:-/
@STEVIANKA dekuji verim ze jeste bude prcek…dr.byl optimistarikal ze pokud to pujde dbre do vanoc zalozime tehu prukazku :)tak mam takovy mensi cil ze by jsme si mohli nadelit mimi k vanocum:)me tento rok prijde taky divny..manzel ze to bude super 13 je jeho stastne cislo..neco vyslo manzel dostal nove auto sluzebni:povysili ho, dostal pridano…podepsali jsme smlouvu na domek..docela se dari jen v tomto smeru ne:(
Me je28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
7.9.13 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
7.9.13 10:12

@Pavla23 tak to gratuluju, to na ceste za tretetkem nestoji nic v ceste - my puvodne chteli budovat podkrovi, ale chlap najednou uz nechce ani to :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty