Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
TAK HOLKY VALÍM DOMŮ, ODPOL NA VÁS MRKNU TAK HEZKY DRBEJTE ![]()
DNES JEDEME DO HANUŠOVIC NA PIVNÍ SLAVNOSTI TAK SNAD POČASÍ BUDE PŘÁT, TEDKA TO VYPADÁ MOOOC DOBŘE ![]()
@STEVIANKA tj ja o plozeni nic nerim radeji to by mqnzelovi tq povinnost asi ani nesla:))!ale nastesti jsme zeny a gime jak na ne:)tyy jo eo hanusovic? nevim kolik jich v republice je ale pokud to jsou ty ve vych. cechach jsme skoro krajanky:))uzij si to paa:)
Teda holky, ja si tu pripadam jako exot, kdyz ve 32 bojuju o prvni mimco
Teda, ve 32 to uz ani nestihnu, v lednu mi bude 33. Jakmile se zadari, zmizim z NL a v Praze na nas ceka byt 2+1. No, mista to neni nejvic, ale aspon je to nase
Ale vy tady planujete treti a buhvikolikate prcky a ja budu rada za jedno… co tady vlastne delam?? ![]()
@dendulina píše:
Teda holky, ja si tu pripadam jako exot, kdyz ve 32 bojuju o prvni mimco![]()
![]()
Teda, ve 32 to uz ani nestihnu, v lednu mi bude 33. Jakmile se zadari, zmizim z NL a v Praze na nas ceka byt 2+1. No, mista to neni nejvic, ale aspon je to nase
Ale vy tady planujete treti a buhvikolikate prcky a ja budu rada za jedno… co tady vlastne delam??
Ono je to holka porad stejny…prvni druhy nebo treti, touha se vubec nijak nemeni.. ![]()
Zdravím vas vsechny.Jsem od stredy po revizi, krvacela jsem jen kdyz jsem sla asi 2 hodiny po zakroku do sprchy a pak jeste asi na kdyz jsem sla na wc. Bricho me bolelo asi hodinu po, jinak nic.Ted me boli spis vic v zadech. V ectvrtek a vcera jsem jen malinko ruzove spinila, a dnes je to vic, vidim to ve wc…je to ok? Asi ano ze…zajima me jak jste to mely vy. Dekuji moc…z prvnim to nemuzu srovnat, to byla hruza, dostala jsme i transfuzi.Ale to uz bylo davno..
@dendulina No tak to jsme dve. Ja taky bojuju o prvni a nejak jsem se nestihala zapojit poradne do konverzace. Taky uz to do 32 nestihnu porodit. Me bude 33 v cervenci. Ale vubec mi to nevadi, ze jsem v tyhle skupine ba naopak, aspon mame od koho sbirat ty potrebny rady a informace. To je velika vyhoda. ![]()
@KackaDoup ja na revizi nemusela, ale pamatuju, ze tenkrat po te interupci jsem krvacela zhruba tyden. Myslim, ze to je dost podobny zakrok ![]()
Je mi jasny, ze touha se nemeni, kdyz deti mas, tak i vis, co chces ![]()
Ale je fakt, ze mivam nekdy zachvaty paniky, jestli vubec nekdy budu mama…predstava, ze ne, je pro mne naprosto neprijatelna a adopci by nam nikdy neschvalili ![]()
@Mikulka81 jsem dneska asi nejaka precitlivela nebo co
Nejak me to vsechno cas od casu dozene a to jsem pak protivna i sama sobe ![]()
Holky chci vas povzbudit, vzdyt vy mate spousty casu, muzete zkusit X pokusu, ja ale verim ze uz priste to bude ono…primar Zlinske porodnice, rikal, ze nejlepsi vek na tehotenstvi je 34 let…takze…kliiiiiddddd ![]()
@KackaDoup No me bolelo bricho jako pri silne MS jen den po zakroku a krvacet jsem trochu zacla 4 dny po revizi. Ted je to druhy den, ale opravdu jen slabe krvaceni. Jinak me obcas nekde pichne, ale da se to. V pondeli jdu zpatky do prace a mam zrovna dlouhy tyden, tak snad to zvladnu. Ale nastesti me pak ceka dovolena, tak uz se nemuzu dockat. Po tech silenych 14 dnech se opravdu potrebuju poradne odreagovat a prijit na jine myslenky. I kdyz bez tehle skupiny bych uz asi byla blazen ![]()
Mě byt tady taky hodne pomaha, nejsou tady totiz ty prechytrale zeny, na ktere jsme narazila v jinych skupinach…smahemodsouzena, smahem debil, smahem buhvi co…nebylo to sice toto tema, ale i tak…bohyne holt
@dendulina Neboj to se prezene a my budem taky maminy na plny uvazek a budeme mit tolik deti, kolik budeme chtit. Ja si tak rikam, ze to proste ted nevyslo, protoze to proste nemelo byt a kdyz to vyjde pozdeji budu jeste vic pripravena a budu jeste lepsi mamina a bude to tak jak to melo byt. Stalo se to hodne moc holkam, s detmi i bez a staly se i horsi veci nez tohle, takze v tom nejsme sami. Taky jsem predtim mela obavy jestli vubec nekdy budu mama, ale to me hned brzo preslo, kdyz jsem si tu precetla pribehy ostatnich. To me opravdu nakoplo a zvedlo naladu i sebevedomi.
Drz se a mysli jen na to lepsi…
![]()
@Mikulka81 píše:
@KackaDoup No me bolelo bricho jako pri silne MS jen den po zakroku a krvacet jsem trochu zacla 4 dny po revizi. Ted je to druhy den, ale opravdu jen slabe krvaceni. Jinak me obcas nekde pichne, ale da se to. V pondeli jdu zpatky do prace a mam zrovna dlouhy tyden, tak snad to zvladnu. Ale nastesti me pak ceka dovolena, tak uz se nemuzu dockat. Po tech silenych 14 dnech se opravdu potrebuju poradne odreagovat a prijit na jine myslenky. I kdyz bez tehle skupiny bych uz asi byla blazen
me vcera hodne bolelo v levem boku, tahlo me to silene, nemohla jsem chodit…jinak docela dobry az na ty bolesti v bedrech, nebyla jsme schopna nadvat vcera veci z voziku do kufru, to predklaneni me delalo hroznou bolest, snad se to srovna snad se dam dohromady…brzy
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.