Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1835
7.9.13 19:29

@KackaDoup …nemám, jeho nezájem o příčiny mého ZT a další snažení mě donutil změnit doktora, na kontrolní UTZ jsem se objednala sama do nemocnice, dělal mi ho dokonce stejný doktor jako revizi a ten ai chválil 5.6., jak se mi ta děloha krásně zahojila ty 4 měsíce od revize a já přitom od revize byla cca. 8 týdnů :-), když jsem ho opravila, strašně se smál a řekl mi, že mi nebude dělat kázání (i vzhledem k věku) a že se uvidí, za jak dlouhu se uvidíme v porodnici :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
7.9.13 19:33

@KackaDoup …mě ho doporučil doktor v CARu, kdysi jsem darovala vajíčka a tak jsem mu po revizi zavolala, zda by mi mohl něco doporučit pro obnovu sliznice, pěknou ovulaci atd. a doporučil Nosifol, je to v podstatě vitamínový preparát, složení listovky, inositolu a vitamínů řady B v nějakém vyváženém poměru. Já po užívání 1,5 balení (balení obsahuje 20 sáčků rozpustných ve vodě) měla ovulaci na obou vaječnících, až jsem se bála i dvojčat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
7.9.13 20:25

Ahoj holky, můžu se přidat? Včera jsem byla na prvním utz a těšila jsem se na srdíčko aspol. a ono nic, vypadá to bledě. Podle ovulace, kterou vím 100% kdy byla jsem už v 8-9tt, takže nevěřím, že za týden, kdy jdu na kontrolu se stane nějaký zázrak, ach jo. Můj Dr. se ke m navíc choval úplně hrozně, takže už hledám jiného. Nejhorší je teď to čekání… :( Už to chci mít za sebou a začít znovu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.9.13 20:45

Tak jsem si právě objednala NOSIFOL a vitamín E jen co mi skončí šestinedělí po revizi tak jdu na to a nechám tomu volný pruběh bud se zadaří nebo ne nebudu to hrotit ale tajně doufat budu a snad ten příští rok bude lepší než tento :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
7.9.13 21:32

@jachula ahoj mezi nami… mrzi mne to, ale kdo vi, treba se jeste stane zazrak a vse bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
8.9.13 07:44

@plysatko ty jo paráda že jsi otěhotněla tak brzo po revizi :pankac: t by se mi taky líbilo :) teda samozřejmě s lepším koncem než do teď :(takže jste čekali na první porevizní ms a pak se snažili?
@Tom-Jerry nj lidi dokážou být zlí:( a nejvíc když se můžou schovat za pc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
8.9.13 07:48

@Saxa.no čoveče tak od včerejška se můj muž připojí asi k tomu tvému 8o v nechtění dalšího dítka pže co ten náš mladší tady předváděl :zed: to lítalo všechno vzduchem jak byl muž naštvanej :oops: a uplně mi bylo jasný že má na jazyku "ža bych jako chtěla další " ale udržel se a neřekl to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
8.9.13 09:03

@plysatko to je skvely cist, jak se zadarilo brzy znovu, hrozne moc ti drzim palecky :hug: :srdce: Krome tebe vim jeste o jedne holcine tady z diskuzi, ktera po revizi mrchu uz ani nedostala a to same moje kamaradka, ktera na revizi nemusela a TP ma v lednu :*
Taky zastavan nazor, ze telo asi vi co dela :potlesk: Hlavne teda to moje!!! No a co, ze pred mesicem jedno mrne zavrhlo, nejspis nebylo v poradku, tak proto :zed: Nechavam tomu uplne volny prubeh a ono se samo rozhodne, kdy je pripravene :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.9.13 09:28

:potlesk: :srdce: statecne holky!

• Citovat
  • Upravit
1214
8.9.13 10:50

Vidím tu téma NosiFolu - taky ho poctivě piju, poprvé jsem otěhotněla po měsíci-první vybrané krabici. Měla jsem prý líné vaječníky. Takže teď ho opět piju a dost na něj spoléhám.. Piju ještě i kontryhel, jaké máte holky názory na pití pouze do ovulace? Když čtu o jeho účincích, tak není nikde nic o tom, že v druhé půli cyklu by mohl uškodit? Měl by dělohu očišťovat, posilovat sliznici, tak nevím, zda ho nepít po ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
8.9.13 11:00
@lachtanek11 píše:
Vidím tu téma NosiFolu - taky ho poctivě piju, poprvé jsem otěhotněla po měsíci-první vybrané krabici. Měla jsem prý líné vaječníky. Takže teď ho opět piju a dost na něj spoléhám.. Piju ještě i kontryhel, jaké máte holky názory na pití pouze do ovulace? Když čtu o jeho účincích, tak není nikde nic o tom, že v druhé půli cyklu by mohl uškodit? Měl by dělohu očišťovat, posilovat sliznici, tak nevím, zda ho nepít po ovu?

Kontryhel piji stale, nevim kde se vzaly vubec ty napady ze by s emel pit do ovulace apd, vysadila jsem ho az po pozitivnim tehotenskem testu. Jinak jsem ho pila stale, dvakrat denne z cerstvych bylin, a verim, ze jsem na prvni pokus otehotnela diky jemu, pomaha me cely zivot po porodech, pri kojeni, podporuje tvorbu a vylucovani.Jsme po trech cisarich tak nadherne zhojena ze nemam zadny problem s delhou. Kontryhel je zazrak!!

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
8.9.13 11:01

Oprava:jsem, delohou… :oops:

• Citovat
  • Upravit
1768
8.9.13 12:13

No holky, ja se priznam, ze kontryhel jsem tak nejak nepochopila…pisou na nem mimo jine, ze se pouziva pri nachylnosti k potratum, tak to by me fakt zajimalo, kdy je clovek nachylny k potratum, kdyz ne v tehu :mrgreen:
je fakt, ze jsem ho pila jak o zavod, kdyz mi oznamili ZT ja zacala krvacet a mit neskutecne krece a po tydnu byla deloha jako nova…aneb, jak se doktoro vyjadril, nesmirne sikovna s tim, jak se vycistila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
8.9.13 12:53

Taky by mě zajímalo, jak to přesně s kontryhelem je…Mě pomohl srovnat cyklus a posunul mi ovulaci na dřív, ale fungovalo to, když jsem ho fakt pila 2× denně. Tak až se potvrdí to zamlklé těhotenství, začnu ho hned pít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
8.9.13 13:00

Holky a co říkáte na gynex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty