Zamlklé těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3135
10.9.13 15:40

Holky budu mít dva dny volno, tak na pc doma nejspíš nestíhám. jedu ve čt. konečně na tu kontrolu k mudr. asi jí nepřiznám, že něco bylo, to ona nepozná, ale tu ovu by na ultrazvuku mohla vidět, že jo, když dneska pozitivní test. ono je to takový trapný, já k ní přešla nedávno, protože je to manželka mužovo kamaráda a je jen o trošku starší, mi přijde, že jsou hrozně puritánský..a taky špatně snáší mi říkat ty nedobré zprávy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.9.13 15:42
@mitcha píše:
Holky budu mít dva dny volno, tak na pc doma nejspíš nestíhám. jedu ve čt. konečně na tu kontrolu k mudr. asi jí nepřiznám, že něco bylo, to ona nepozná, ale tu ovu by na ultrazvuku mohla vidět, že jo, když dneska pozitivní test. ono je to takový trapný, já k ní přešla nedávno, protože je to manželka mužovo kamaráda a je jen o trošku starší, mi přijde, že jsou hrozně puritánský..a taky špatně snáší mi říkat ty nedobré zprávy..

neboj nepozná, pokud to není chvilu před kontrolou a pokud nejsi těhotná :lol:
uvulku ti řekne, budto že proběhla nebo jak to s vajíčkem vypadá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.9.13 15:46

@mitcha Ale on to o sobe vi, a je rad ze me ma… :andel:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
10.9.13 15:51
@STEVIANKA píše:
V NOUZI POZNÁŠ PŘÍTELE, BOHUŽEL VĚTŠINA SE STAHUJE…
PETR MÁ HOKEJ A POKEC S KLUKAMA TAM, JÁ MÁM DĚTI A ZVÍŘATA, ALE STEJNĚ ČLOVĚK POTŘEBUJE I POKECAT S NĚKYM JINÝM…

Pratele s enstahuji nejvic v nouzi, ikdyz posledni dobou mam pocit ze se odmita kazdy vcitit, jak mas problem ruce od tebe pryc, porad si sam, ale taky od tebe kamaradi avaji ruce pryc kdyz se ti dari a jsi stastna…

• Citovat
  • Upravit
3135
10.9.13 15:52
@STEVIANKA píše:
neboj nepozná, pokud to není chvilu před kontrolou a pokud nejsi těhotná :lol:
uvulku ti řekne, budto že proběhla nebo jak to s vajíčkem vypadá :jazyk:

nemůžu být ze soboty snad ne :oops:
v pátek pak dám vědět, jak jsem dopadla, spíš si myslím, že nebudu mít pryč hcg. končila jsem před revizí hodně vysokým číslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
10.9.13 15:53
@KackaDoup píše:
Pratele s enstahuji nejvic v nouzi, ikdyz posledni dobou mam pocit ze se odmita kazdy vcitit, jak mas problem ruce od tebe pryc, porad si sam, ale taky od tebe kamaradi avaji ruce pryc kdyz se ti dari a jsi stastna…

přesně tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.9.13 15:56
@mitcha píše:
v pátek pak dám vědět, jak jsem dopadla, spíš si myslím, že nebudu mít pryč hcg. končila jsem před revizí hodně vysokým číslem.

Kolik jsi mela? ja 12400

• Citovat
  • Upravit
2870
10.9.13 15:59
@mitcha píše:

kéž by ale to nepozná určo takže až stejně dýl :jazyk: ale fain by to bylo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
10.9.13 16:01
@KackaDoup píše:
Kolik jsi mela? ja píše: Více

já byla na hcg poprvé 5+3 a měla 4000, pak za tři dny skoro 8000 a pak už jsem nebyla, protože dovča. po dovče hned na utz zjistila mudr, že špatný.. ale muselo růst normálně, protože mimi žilo do 7+2, tak jsem se mohla dostat tak počítám 60 000. vysoké nad 4000 neroste prý obden ale co 4.den.. mužskej by mi to spočítal z hlavy do minuty, já matika nic moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.9.13 16:01
@KackaDoup píše:

LIDI NEMAJÍ RÁDI KDYŽ SE DRUHÉMU DAŘÍ, HODNĚ SE TO TADY ZMĚNILO NEVĚŘÍM MOC NĚKOMU KDYŽ MĚ ŘEKNE JE DOBŘE ŽE SE TI DAŘÍ-MOŽNÁ RODINĚ ALE I KDYŽ I TAM SI BOHUŽEL MUSÍ DÁT ČLOVĚK POZOR…
NA JEDNU STRANU JE FAIN KDYŽ ZA NÁMI STOJÍ PARTNER ALE STEJNĚ JAKO ONI I MY SI POTŘEBUJEME POKECAT I JINDE A JINBAK, A UPŘÍMĚ LÍP SE KECÁ S CHLAPAMA CO :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
10.9.13 16:02
@STEVIANKA píše:
kéž by ale to nepozná určo takže až stejně dýl :jazyk: ale fain by to bylo :jazyk:

nebyla :lol: jé ta by mě sprdla, radši ani pomyslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.9.13 16:02
@mitcha píše:
já byla na hcg poprvé 5+3 a měla 4000, pak za tři dny skoro 8000 a pak už jsem nebyla, protože dovča. po dovče hned na utz zjistila mudr, že špatný.. ale muselo růst normálně, protože mimi žilo do 7+2, tak jsem se mohla dostat tak počítám 60 000. vysoké nad 4000 neroste prý obden ale co 4.den.. mužskej by mi to spočítal z hlavy do minuty, já matika nic moc :)

MĚ TO NEMĚŘILY VŮBEC, TAKŽE NEVÍM. DOUFÁM ŽE MÁM NULU A HOTOVO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
10.9.13 16:06
@mitcha píše:
nebyla :lol: jé ta by mě sprdla, radši ani pomyslet :)

SPRDA PŘEŽIJEME CO BY NE :jazyk: ALE TAKY BY TO STRÁVILA NEBOJ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
10.9.13 16:13

Tééda děvčata, já než vás vždycky dočtu, tak už zase musím běžet a ani nestihnu něco napsat! Ale co se tu dovím věcí!

Nedočkavě čekám na zprávy od eminive - jaké jako těhu příznaky pozoruje a zda už testovala??! 8o Bylo by to krásný, první vlaštovka. Ale pšššt, nezakřiknout.

Nosifol-ona právě ta látka inositol spolu s naštěpenými Béčky a magneskem ve správným poměru má zajišťovat rozpohybování vajíček. Takhle mi to vysvětlovala známá lékárnice, když jsem k ní přišla (přesně, jako to tu čtu)zda to není jen tah lékařů, kteří velmi ochotně rozdávají letáčky v ordinacích..Když jsem si totiž letmo přečetla na krabičce co to obsahuje, říkám si -no nic, co by mělo stát tolik peněz. Ale tuším mitcha psala, že obj. pouze jednu krabici - pozor, doporučují se min. 3.
Od doby, kdy ho piji, sama vím o min.3případech otěhotnění po dlooooouhé snaze.
Nebudu dál pět ody, abyste mě ještě neobvinily, že jsme zaplacená farmaceut. firmou..

Já mám dnes přesně 28DC, pokud počítám první den potratu jako první DC. Něco se se mnou děje a vůbec nevím co. Přííííšerně mě bolí hlava, což moc neznám. Mám růžovo-hnědý výtok a pobolívá mě podbřišek. Tak nevím, zřejmě se blíží první popotratová MS. Ale takový náběh nikdy nemívám. Pravda, potrat jsem měla taky poprvé. Vše je jednou poprvé..

Holky, rostou houby? tady na moravě ještě svítí slunko tak bych ještě skákla do lesíka, až se mi malá vzbudí, než začne pršet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.9.13 16:23

@lachtanek11 nekdo tady psal ze mu lekar rekl ze to staci brat obden…uz nevim kdo. rostou, my uz nevime co s nimi, ja zavarila jako houbovy salat s paprikou a cibuli, je to vynikajici, uz mam dve sklenicky sezene, na pizzu do spaget, jako salat, vynikajici s majonezou a nastrouhanym syrem apd. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty