Zánět močových cest a léto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velešínka
21.6.21 14:20
@Anonymní píše:
Tak jasně. Spala jsem s ním, i když jsem brala atb. Pak se mi to vždy zhoršilo. Na pohotovosti jsem o tom raději pomlcela.

A jdeš se po sexu vyčůrat? Případně dát si sprchu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.21 14:21
@K92 píše:
Já taky před pár lety měla dost často zánět močových cest a do teď z toho mám asi malé trauma. Nejezdím na kole, moc se nekoupu. Dodržuji hygienu a pořád přemýšlím nad tím, jestli jsem neudělala něco špatně. Ale sexuální život jsem si vzít nenechala. Pomáhá mi pít pravidelně 100% brusinkovou šťávu, blokurima, jakmile mám podezření, že hrozí zánět, tak si dám urolog. čaj, pořád beru vit. C. No a pak mi překvapivě pomohla jedna věc. Po porodu jsem trpěla na vaginalni suchost. Myslela jsem si že to jsou záněty, ale dr. nic nenašla. Doporučila mi globule na obnovu sliznice Cicatridina a od té doby žádné problémy s močovými cestami, ani gyn. problémy. Podle mě pak už byla od zánětů poškozená stěna a díky kys. Hyaluronové se obnovila a bakterie tak snadno neprojdou. Samozřejmě i tak jsem na sebe maximálně opatrná a ten strach někde v hlavě mám.

Děkuji Ti moc! :andel: :hug: Za tip a pochopení. Hned zajdu do lékárny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.21 14:22
@Velešínka píše:
A jdeš se po sexu vyčůrat? Případně dát si sprchu?

Nedělala jsem to vždy. Psala jsem výše, že jsem nedodržovala režimová opatření…Já vím…

• Citovat
  • Upravit
18270
21.6.21 14:23
@Anonymní píše:
Teď mi zima není. No dobře. Udělám vše pro to, abych s ním mohla spát. Nemá bokovku. Řekla jsem mu, že jak jsem měla ty záněty, normálně jsem s ním spala a teď to máme…Tak ať laskavě počká, až budu v pořádku.

oba máte zánět? Pokud ano, tak to není z močáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ani nevíš, jak Ti rozumím. Kdo nezažil, nepochopí. My jsme s partnerem spolu spali naprosto minimálně skoro deset let. Pak náhle zlepšení, po porodu ok. Nyní se obtíže v menší míře vrací. Souviset to bude určitě i se stresem.

• Citovat
  • Upravit
Velešínka

Přijde mi, že máš strachy ze všeho. Co to zkusit pomalu eliminovat?
Jeden den bazén. Mám z toho zánět? Nemám. Zkusím další činnost. Kolo. Mám z toho zánět? Nemám. Zkusím další činnost. Sex. Mám z toho zánět? Nemám. Zkusím další činnost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.21 14:25
@DanielaD píše:
oba máte zánět? Pokud ano, tak to není z močáku

Přítel zánět nemá a neměl.

• Citovat
  • Upravit
5040
@Anonymní píše:
Teď mi zima není. No dobře. Udělám vše pro to, abych s ním mohla spát. Nemá bokovku. Řekla jsem mu, že jak jsem měla ty záněty, normálně jsem s ním spala a teď to máme…Tak ať laskavě počká, až budu v pořádku.

Ale ty jsi v pořádku. Jsi půl roku od posledního zánětu. Víc v pořádku už nebudeš. Jen potřebuješ odstranit ten blok v hlavě. Pij Blokurimu, to můžeš preventivně každý den. A zkus zapřemýšlet nad pohovorem u psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Velešínka píše:
Přijde mi, že máš strachy ze všeho. Co to zkusit pomalu eliminovat?
Jeden den bazén. Mám z toho zánět? Nemám. Zkusím další činnost. Kolo. Mám z toho zánět? Nemám. Zkusím další činnost. Sex. Mám z toho zánět? Nemám. Zkusím další činnost.

Ty jsi zlatá! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.21 14:27
@Anonymní píše:
Ani nevíš, jak Ti rozumím. Kdo nezažil, nepochopí. My jsme s partnerem spolu spali naprosto minimálně skoro deset let. Pak náhle zlepšení, po porodu ok. Nyní se obtíže v menší míře vrací. Souviset to bude určitě i se stresem.

Ano, stres si najde v těle nejslabší článek a tam pracuje. Buď v klidu! :hug:

• Citovat
  • Upravit
18270
21.6.21 14:27

@K92
na kys. Hyaluronovou nyní čekám, nyní už rok a půl, nemůžou se dohodnout jestli jí schvaluje revizák, zjistila jsem že ne, tak jí napsali na žádanku, ale zase nebyl lékař, který by jí uměl aplikovat, pro mě dost nepochopitelné, ale naše urologie, to je opravdu třída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2034
21.6.21 14:36

@DanielaD No mě stačilo užívat tu Cicatridina, je to volně prodejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
21.6.21 14:40
@Anonymní píše:
Nedělám. Mám z toho hrůzu, že bych měla jít na bazén.

na bazén nemusíš, já tě chápu, sama si s tímto užívám už 3 roky v kuse, nebere to konce. Teď, když bylo vše zavřené, škrábala jsem bolestí zeď.
Stále se vrací, vybrala jsem 26 druhů PNC a nic. Cystoskopie 2× nic..pomáhá mě jen nemocniční ATB, které se musí brát za hospitalizace. To mám 3 měsíce klid.

Doktorka na urolce mě říkala, že to může být z dávné minulosti, vir, nebo bacil, nebo co to je, se někde schová, když je stres, oslabená imunita a už to frčí. Prý nejhorší na tyto nemoci jsou termální koupele, tak už tam nelezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
21.6.21 14:44

Tvůj problém je zjevně psychického rázu. A s tím ti nepomůže ani padesát doplňků stravy.

Příspěvek upraven 21.06.21 v 14:45

• Citovat
  • Upravit
18270
21.6.21 14:45
@K92 píše:
@DanielaD No mě stačilo užívat tu Cicatridina, je to volně prodejné

děkuji, už jsem také brala, nepomohlo. Musím teď zajít na uro pro kyselinu hyalu.. uvidím, jinak zase hospitalizace a ATB na 14 dní, kdy je děsná nuda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí