Zápach na společném WC

23.2.22 07:57

Zápach na společném WC

Ahoj! V kanceláři máme jedno WC (bez větráku) pro více uživatelů, včetně mužů. Při střídání nastává trapný problém, jak po sobě odstranit „pachovou stopu“. Osvěžovače to moc neřeší a jsem na ně alergická. Vždy se tam rozkašlu a dusím se… Nevíte někdo, kde sehnat nějaký účinný pohlcovač bio smradu? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24684
23.2.22 08:01

Nosit si tu velkou nálož domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.2.22 08:03

Po vykonání potřeby okamžitě spláchnout a nosit si sebou zapalovač. Pomůže to spálit plyny ve vzduchu. Nebo si tam dej rovnou voňavou svíčku.

• Citovat
  • Upravit
42463
23.2.22 08:06

Taky jsme měli svíčku na společným wc. Po někom to ale moc nepomohlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
23.2.22 08:08
@Mascha1mascha1 píše:
Ahoj! V kanceláři máme jedno WC (bez větráku) pro více uživatelů, včetně mužů. Při střídání nastává trapný problém, jak po sobě odstranit „pachovou stopu“. Osvěžovače to moc neřeší a jsem na ně alergická. Vždy se tam rozkašlu a dusím se… Nevíte někdo, kde sehnat nějaký účinný pohlcovač bio smradu? :zed:

v kanceláři máte wc? to je snad proti všem pravidlům? co je to za kancelář? já pracuji ve fabrice a wc máme na chodbě, zvlášť pro muže a ženy a docela daleko od jakéhokoli pracoviště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
23.2.22 08:11

Co ty spreje do WC Poo-Pourri? Kdysi to byl velký hit, ale zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
23.2.22 08:12

Tak jestli chceš po sobě odstranit pach tak ode dveří strikni osvezovacem, hlavu mej otocenou ven a rychle zavři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
23.2.22 08:12

@stinga tak zachod určitě bude někde mimo, ale zakladatelka píše při střídání. @lucad77 Jo, rozeslat kolegům obeznik… někdo chodí i curat. @Mascha1mascha1 nějaká hodně voňavé dezinfekce ke štětce? Naši mají nějaké konvalinky a teda to neprebije ani moje dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
23.2.22 08:17

Tak zakladatelka asi myslí WC v budově, kde se nachází kancelář. Pokud teda nepracuje v base. 8) Ty umělé osvěžovače jsou nepříjemné, i když to použije někdo, kdo šel zrovna přede mnou, to si dovedu představit, že ji to může dusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24684
23.2.22 08:22
@hospodki píše:
@stinga tak zachod určitě bude někde mimo, ale zakladatelka píše při střídání. @lucad77 Jo, rozeslat kolegům obeznik… někdo chodí i curat. @Mascha1mascha1 nějaká hodně voňavé dezinfekce ke štětce? Naši mají nějaké konvalinky a teda to neprebije ani moje dite

V čurání asi problém nebude. Prostě po velké bez okna a bez větráku, zvlášť po chlapovi, se to v té místnosti drží jak dlouho a žádné umělé vůně tomu nepomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
23.2.22 08:24

Jde o tvuj nebo jejich smrad?
Ja svuj, pokud neni jine vychodisko, maskuju trochou spreje, nalitim cistice do misy pred akci, nasledne male mnozstvi papiru do misy kvuli zabraneni nezadoucimu zvukovemu efektu. Mam pripravenou ruku na splachovaci a ve chvili, kdy naloz pada, splachuji. Tim se zkrati doba uniku pachu do okoli. Pak samozrejme splachnuti cislo 2.
Neni to 100%, ale rozhodne o dost lepsi.
Pokud je smrad od kolegu, odchazim a jdu pozdeji.
Jinak nepomahaji zadne vune. Spis je to jeste horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
23.2.22 08:26

Pracují se seniory, objednávám toto: https://pethome.cz/…3210540.html?…

Používá se při fakt velkém smradu… pomáhá prý, nevím já jen objednávám a zásobuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.2.22 09:20
@Mascha1mascha1 píše:
Ahoj! V kanceláři máme jedno WC (bez větráku) pro více uživatelů, včetně mužů. Při střídání nastává trapný problém, jak po sobě odstranit „pachovou stopu“. Osvěžovače to moc neřeší a jsem na ně alergická. Vždy se tam rozkašlu a dusím se… Nevíte někdo, kde sehnat nějaký účinný pohlcovač bio smradu? :zed:

Lidi nekadí fialky. Já osobně v práci ne. kadím. Máme jedno WC na víc osob a furt někdo bere za kliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
23.2.22 09:21
@stinga píše:
v kanceláři máte wc? to je snad proti všem pravidlům? co je to za kancelář? já pracuji ve fabrice a wc máme na chodbě, zvlášť pro muže a ženy a docela daleko od jakéhokoli pracoviště

a to něco změní na smradu na záchodě, jestli je záchod v kanceláři nebo na chodbě?
Navíc předpokládám, že to „v kanceláři“ nebylo myšleno doslova :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
23.2.22 12:25
@ivašot. píše:
a to něco změní na smradu na záchodě, jestli je záchod v kanceláři nebo na chodbě?
Navíc předpokládám, že to „v kanceláři“ nebylo myšleno doslova :nevim:

wc v kanceláři je wc v kanceláři, ne na chodbě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný