Zapomněla jsem pře snoc kuřecí maso na lince
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zapomnela jsem prez noc kureci maso na lince.
Vcera jsem vyndala naklepane kureci a kruti platky kveceru z lednice na linku a nechala je tam do ted, do rana. Co myslite, to je muzu rovnou vyhodit, ze? Topime bezne 22 stupnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Domino111 to asi jo… cuchni si k nim, to podle mě poznáš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja bych to neriskovala. Za par korun moznou otravu. Bakterie se v tomhle prostredi mnozi rychle a podle me vune/zapach neni jedine voditko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Podle zapachu. pokud nesmrdi a poradne to tepelne upravis, nebude problem.
vem si, ze mnohe druhy masa se nechavaji odlezet pri pokojove teplote, ne sice
zrovna kureci,
Příspěvek upraven 22.04.17 v 08:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Halamka píše:
Ja bych to neriskovala. Za par korun moznou otravu. Bakterie se v tomhle prostredi mnozi rychle a podle me vune/zapach neni jedine voditko.
nebude to jist syrove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No cichni a uvidis. Ale ja mrazene nechavam v drezu pres noc rozmrznout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dala bych ho do krabičky s vodou a trochou octa, pokud to vyloženě
nesmrdí. To zahubí bakterie, kvůli tomu maso oplachovaly octovou vodou
i obchodní řetězce . Po pár hodinách vyndat, opláchnout (maso
trošku zbělá na povrchu) a normálně upravit. Kuřecí prsa takhle dělám
schválně, i když nejsou nijak podezřelá. Jsou pak mnohem
šťavnatější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Domino111
Maso bylo předtím v lednici, nějakou dobu trvalo, než se oteplilo, já bych
k tomu čichla a když bude normálně vonět, tak bych to nevyhazovala… Tím
spíš, jestli bylo nasolené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud smrdí normálně jako kuřecí smrdí tak bych to nevyhazovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Domino111 píše:
Vcera jsem vyndala naklepane kureci a kruti platky kveceru z lednice na linku a nechala je tam do ted, do rana. Co myslite, to je muzu rovnou vyhodit, ze? Topime bezne 22 stupnu.
Tak já bych neriskovala. I kdyby jsi je tepelně upravila co to půjde,
přes noc se v mase muselo vytvořit hafo zdraví neprospěšných látek, to
by jste mohli skončit v nemocnici. Za to to nestojí. Každému se stane že
zapomene
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já dávám běžně přes noc na linku maso rozmrznout. Nikdy jsme neměli žádný problém a maso nikdy nesmrdělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Solamyl na kuřecí špízy
- Zamrazení kupovaného masa příkrm
- Zapomněla jsem se nahlásit na pojišťovnu
- V prvním týdnu antikoncepce jsem zapomněla 2 prášky
- 10,5 měsíční holčička odmítá jídlo - hlavně maso a zelenina
- Krev - syrové maso smrdí mi to
- Předsmažené kuřecí řízky - vyhodit?
- Duhovy odlesk nalozeneho masa