Zapomněla jsem pře snoc kuřecí maso na lince

199
22.4.17 07:31

Zapomnela jsem prez noc kureci maso na lince.

Vcera jsem vyndala naklepane kureci a kruti platky kveceru z lednice na linku a nechala je tam do ted, do rana. Co myslite, to je muzu rovnou vyhodit, ze? Topime bezne 22 stupnu.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1781
22.4.17 07:36

@Domino111 to asi jo… cuchni si k nim, to podle mě poznáš

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
3749
22.4.17 07:39

Nasolila jste je?

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
4376
22.4.17 07:43

Ja bych to neriskovala. Za par korun moznou otravu. Bakterie se v tomhle prostredi mnozi rychle a podle me vune/zapach neni jedine voditko.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
36351
22.4.17 08:12

Podle zapachu. pokud nesmrdi a poradne to tepelne upravis, nebude problem.
vem si, ze mnohe druhy masa se nechavaji odlezet pri pokojove teplote, ne sice zrovna kureci, :-)

Příspěvek upraven 22.04.17 v 08:14

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
36351
22.4.17 08:13
@Halamka píše:
Ja bych to neriskovala. Za par korun moznou otravu. Bakterie se v tomhle prostredi mnozi rychle a podle me vune/zapach neni jedine voditko.

nebude to jist syrove.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
51672
22.4.17 08:16

No cichni a uvidis. Ale ja mrazene nechavam v drezu pres noc rozmrznout.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Avy
41
22.4.17 08:33

Dala bych ho do krabičky s vodou a trochou octa, pokud to vyloženě nesmrdí. To zahubí bakterie, kvůli tomu maso oplachovaly octovou vodou i obchodní řetězce :D. Po pár hodinách vyndat, opláchnout (maso trošku zbělá na povrchu) a normálně upravit. Kuřecí prsa takhle dělám schválně, i když nejsou nijak podezřelá. Jsou pak mnohem šťavnatější.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
42
22.4.17 08:34

Když nebudou smrdět tak by to mohlo být dobrý :nevim:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
11690
22.4.17 09:02

@Domino111
Maso bylo předtím v lednici, nějakou dobu trvalo, než se oteplilo, já bych k tomu čichla a když bude normálně vonět, tak bych to nevyhazovala… Tím spíš, jestli bylo nasolené.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2698
22.4.17 09:04

Pokud smrdí normálně jako kuřecí smrdí tak bych to nevyhazovala.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5429
22.4.17 09:28
@Domino111 píše:
Vcera jsem vyndala naklepane kureci a kruti platky kveceru z lednice na linku a nechala je tam do ted, do rana. Co myslite, to je muzu rovnou vyhodit, ze? Topime bezne 22 stupnu.

Tak já bych neriskovala. I kdyby jsi je tepelně upravila co to půjde, přes noc se v mase muselo vytvořit hafo zdraví neprospěšných látek, to by jste mohli skončit v nemocnici. Za to to nestojí. Každému se stane že zapomene ;)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2596
22.4.17 10:00

Já dávám běžně přes noc na linku maso rozmrznout. Nikdy jsme neměli žádný problém a maso nikdy nesmrdělo.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
2439
22.4.17 10:00

Nic tomu nebude.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
35
22.4.17 11:14
@Celina píše:
Občas žasnu, z jakého nesmyslu se dá založit diskuse :nevim: :nevim:
:lol: :lol: :palec:
  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat