Zapomněla jsem se nahlásit na pojišťovnu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já jsem to takhle zapomněla nahlásit, když jsem šla na mateřskou a v pohodě.. udělali to zpětně
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Úřad práce to pojišťovně hlásí automaticky sám, stačí si do
pojišťovny zavolat a ověřit si to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kolicek95 tak to nevím, kdes to vzala. Ne nehlásí, je to povinnost uchazeče
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Kolicek95 tak to nevím, kdes to vzala. Ne nehlásí, je to povinnost uchazeče
Tak mě nahlásili. Ptala jsem se na to paní na ÚP a říkala, že se o to
nemusím starat, že je to její povinnost. Zkontrolovala jsem si to jenom na
MojeVZP online a opravdu to nahlásili. Zkušenost z letošního září.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem koza a nejraději bych si dala facku. Od 5.11 jsem vedena na UP. Práci mám slíbenou od jara.Ale úplně mi vypadlo se přihlásit na zdravotní pojišťovnu. Dnes mi přišel dopis, vyplnila jsem ho, přiložila potřebný dokument od úřadu práce. Ale nevím co napsat do těch datumu, prosím? A dále bych se chtěla zeptat mSlite, že mi hrozí finanční postih? Přeci jen mám dva měsíce skluz, přihlásit jsem se měla do 8 dnů. Přitom pptrvezbi od úřadu práce mi přišlo 25.11 a do toho můj zákrok s rukou a prostě mi to úplně vypadlo z hlavy…
No, do datumů napiš pravdu. Když budeš lhát, tak stejně na to přijdou. Nebo budeš mít hlavu v pejru, že na to přijdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kolicek95 píše:
Tak mě nahlásili. Ptala jsem se na to paní na ÚP a říkala, že se o to nemusím starat, že je to její povinnost. Zkontrolovala jsem si to jenom na MojeVZP online a opravdu to nahlásili. Zkušenost z letošního září.
To není, je to povinnost uchazeče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já měla skluz nějak podobně, tak jsem to dohlásila opožděně a nic se
nestalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@eumedon ale co tam mám napsat???
Jak, co tam mám napsat? Nevíš, co ty kolonky znamenají? Kterému datu konkrétně nerozumíš? Musíš se zeptat konkrétně, pak třeba dostaneš konkrétní odpověď nebo radu, ať se zeptáš na pojišťovně (pokud mají nesrozumitelný formulář).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@renduli tak se paní nepřesně vyjádřila, ale jak vidíš, dělají to automaticky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kolicek95 píše:
@renduli tak se paní nepřesně vyjádřila, ale jak vidíš, dělají to automaticky.
S VZV mají dohodu. Otázkou je, jak často posílají sjetiny ostatním
pojišťovnám. To budou spíše kvartály nebo pololetí. Určitě ne každých
8 dní, což je lhůta pro nahlášení.
Každopádně při evidenci na ÚP není nikde kolonka pro zdravotní
pojišťovnu, zprostředkovatelé vůbec netuší, u jaké ZP jsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem koza a nejraději bych si dala facku. Od 5.11 jsem vedena na UP. Práci mám slíbenou od jara.Ale úplně mi vypadlo se přihlásit na zdravotní pojišťovnu. Dnes mi přišel dopis, vyplnila jsem ho, přiložila potřebný dokument od úřadu práce. Ale nevím co napsat do těch datumu, prosím? A dále bych se chtěla zeptat mSlite, že mi hrozí finanční postih? Přeci jen mám dva měsíce skluz, přihlásit jsem se měla do 8 dnů. Přitom pptrvezbi od úřadu práce mi přišlo 25.11 a do toho můj zákrok s rukou a prostě mi to úplně vypadlo z hlavy…
Co nejrychleji napravit, komunikovat s nimi, tím každopádně rizika minimalizuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já mám taky VZP a musela jsem se tam nahlašovat sama. Poslali mi z pracáku poštou papír, který jsem tam musela donést a až najdu práci a budu se odhlašovat, tak zas to bude stejný proces. Takhle mi to řekli u nás na pracáku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Sociálka mě chce nahlásit na pčr - nejsem samoživitelka
- Zamítnutí ivf pojišťovnou?
- V prvním týdnu antikoncepce jsem zapomněla 2 prášky
- Maximální počet IVF hrazeno pojišťovnou
- Psychoterapie hrazená pojištovnou - Ostrava a okolí
- Nahlásit to?
- Jaká je promlčecí lhůta dluhu vůči pojišťovně - viník
Ahoj. Jsem koza a nejraději bych si dala facku. Od 5.11 jsem vedena na UP. Práci mám slíbenou od jara.
Ale úplně mi vypadlo se přihlásit na zdravotní pojišťovnu. Dnes mi přišel dopis, vyplnila jsem ho, přiložila potřebný dokument od úřadu práce. Ale nevím co napsat do těch datumu, prosím? A dále bych se chtěla zeptat mSlite, že mi hrozí finanční postih? Přeci jen mám dva měsíce skluz, přihlásit jsem se měla do 8 dnů. Přitom pptrvezbi od úřadu práce mi přišlo 25.11 a do toho můj zákrok s rukou a prostě mi to úplně vypadlo z hlavy…