Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda holčiny.U nás opět sněží a tak si pouštím Ladovskou zimu a směji se.
Katm to je bezva že je vše v pořádku.Tak jen tak dál.U olympiády jsem brečela jak želva když vyhrála kačka.
Katula já jdu na tripple testy v pondělí a to budu 15+2.A prý se čeká tři týdny.To zas budou nervy, ach jo.
Dvami já už se taky tak šílen těším až cypíse znovu uvidím:-)Gratuluji, že je vše v pořádku.A Sunny mne tím také dostala a jsem i zvědavá jak se bude vyvíjet Tonny.Zatím se mi líbí.
KatM: to mě mrzí, že jsem včera večer už vypnula počítač.Myslela jsem, že tu nikdo už není.
Nakonec jsem šla spát až po 1 hodině . Nějak nemůžu spát.
To mi ani neříkejte, že ty výsledky testů trvají 3 neděle.
Myslela jsem, že je to záležitost 3 dnů. ![]()
Blahopřeju všem, které vidli zdravé mimísky!!
Zase se ukážu, ahojky K.
Ahojky,
holky lezu sem k Vám z října 2006 a mám na Vás prosbu. Přeci jenom jste „služebně starší“. Žiji v Anglii, kde se UZ dělá až ve 12. týdnu, tak zatím vůbec netuším, jestli je Neználek v pořádku. Příští týden jdu na kontrolu k porodní asistentce a tak mě napadlo, jestli už by nemohlo být doplerem (myslím, že se to tak jmenuje) slyšet srdíčko. Budu 10+3, netušíte, jestli by to bylo možné?
Moc díky za rady.
Jana
letadlo: Ahojky,proč se omlouváš,že nám tady lezeš?My nemáme tu diskuzi soukromou,takže klidně piš.Srdíčko by mělo být slyšet od 8tt,takže by už slyšet mělo být.
Ať se daří!
Ahoj Letadlo, fakt se neomlouvej. ![]()
Já jsem četla, že by to mělo být slyšet, a to od 7tt. Je jedno, stli 7tt nebo 8tt, když budeš ve 12., tak na 100% ano. ![]()
Katula:V kterém tt budeš až půjdeš na ty tripltesty?Já budu 16+2,není to pozdě?
Katula: Jo a jdu na gynnet na Prahu 7 a prej do 14 dnů nejpozději by výsledky měly být,moje doktorka mi prý hned zavolá,jak jí dorazí,tak se fakt už těším,až to bude za námi ![]()
Holky díky moc,
snad slyšet bude, to bych byla moc ráda, moc by se mi ulevilo, pokud ho uslyším.
Já nemyslela, že jste uzavřená diskuse, ale jste tu parta a tak proto. ![]()
Jana
Tak mě doktor moc nepotěšil: záplava bakterii v moči pokračuje, antibiotika mi rozhodili k tomu svědění v pochvě, na kontrolu opět za týden, nechce tam někdo chodit za mě? Co týden k doktorovi už mě nebaví, a kór když pro mě nemá příznivé zprávy ![]()
ahojky holky,
ve čtvrtek jdu na UZ a jsem děsně nervózní..... teším se jak prcka uvidím a zárověň se bojím aby bylo všechno o.k ![]()
Jitule: Neboj,určitě je všechno v pořádku a prcek roste jak z vody,ten utz je fakt supr zážitek,já byla včera úplně unešená… ![]()
davmi: podle mého bříška určitě roste
ale víš jak, jsem z toho taková nervózní, určitá obava.....
viděla jsi ho včera? Muselo to být skvělé, jak je velký?
ahojky holčiny, tak vidím, že se tu rozjedla diskuze na tripltesty. já mám za sebou teprv první část těch testů na VVV v prvním trimestru. včera jsem byyla na krvi a až 15.3. jdu na utz strašně se těším, ale také bojím..už aby to bylo za námi. mimíska jsem ještě neviděla jenom na fotce a to v 6 tt. takže to jistě bude ohromný zážitek. na tripltesty jdu asi až 11.4. ona mi to dr. určitě určí podle stáří mimííska z utz, ale zatím je mám naplánované na toho 11.4. no tak uvidíme. jsem strašně natěšená. dou fám, že se bude hýbat a uslyšíme srdíčko…
Sunny mě také tou hláškou dostalla.
jo jinak jsem při olympiádě kdž Kačka vyhrála brečela a to jsem to viděla čtyři krát a pokaždé jsem to obrečela. no husté.
ahoj holky, koukám , ze na tripltesty chodime kazda v jinem tydnu, ja jdu 21.3. taky jsem napnutá jako kšandy… ![]()
dnes jsem byla poprve v poradne, dostala jsem průkazku a vysetril me pan doktor, jen mi neudelal utz, byla jsem z toho tak vyvalena, ze jsem se ptala maminek jestli uz kazdou navstevu nedela utz, oni rekly, ze jo, tak jsem se vratila a jako ta nejvetsi trubka jsem vysvetlovala doktorovi, ze mesic nevydrzim, tak at mi ho udela, smal se a rakl, ze jen zapomnel…nastesti, ze me nevyhodil, byla jsem z toho na krupici ![]()
když tatka dojížděla, tak jsem v dřepu skákala a šíleně neartikulovaně řvala
úžasné
k testům, krev na vvv mi brali 1.3., 17 jdu na výsledky a už třetí ultrazvuk (minule to bylo super, jak sebou mlel, ani vyfotit to nešlo), další testy nevím, ale chodím do podolí a je to tam dobře celé zkoordinované.