Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9865
7.3.06 10:50

Ahojda holčiny.U nás opět sněží a tak si pouštím Ladovskou zimu a směji se.

Katm to je bezva že je vše v pořádku.Tak jen tak dál.U olympiády jsem brečela jak želva když vyhrála kačka.

Katula já jdu na tripple testy v pondělí a to budu 15+2.A prý se čeká tři týdny.To zas budou nervy, ach jo.

Dvami já už se taky tak šílen těším až cypíse znovu uvidím:-)Gratuluji, že je vše v pořádku.A Sunny mne tím také dostala a jsem i zvědavá jak se bude vyvíjet Tonny.Zatím se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
7.3.06 11:23

KatM: to mě mrzí, že jsem včera večer už vypnula počítač.Myslela jsem, že tu nikdo už není. :( Nakonec jsem šla spát až po 1 hodině . Nějak nemůžu spát.

To mi ani neříkejte, že ty výsledky testů trvají 3 neděle. 8O Myslela jsem, že je to záležitost 3 dnů. :)

Blahopřeju všem, které vidli zdravé mimísky!! :D Zase se ukážu, ahojky K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
7.3.06 11:59

Ahojky,

holky lezu sem k Vám z října 2006 a mám na Vás prosbu. Přeci jenom jste „služebně starší“. Žiji v Anglii, kde se UZ dělá až ve 12. týdnu, tak zatím vůbec netuším, jestli je Neználek v pořádku. Příští týden jdu na kontrolu k porodní asistentce a tak mě napadlo, jestli už by nemohlo být doplerem (myslím, že se to tak jmenuje) slyšet srdíčko. Budu 10+3, netušíte, jestli by to bylo možné?

Moc díky za rady.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
7.3.06 12:15

letadlo: Ahojky,proč se omlouváš,že nám tady lezeš?My nemáme tu diskuzi soukromou,takže klidně piš.Srdíčko by mělo být slyšet od 8tt,takže by už slyšet mělo být.
Ať se daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
7.3.06 12:21

Ahoj Letadlo, fakt se neomlouvej. :)
Já jsem četla, že by to mělo být slyšet, a to od 7tt. Je jedno, stli 7tt nebo 8tt, když budeš ve 12., tak na 100% ano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
7.3.06 12:26

Katula:V kterém tt budeš až půjdeš na ty tripltesty?Já budu 16+2,není to pozdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
7.3.06 12:27

Katula: Jo a jdu na gynnet na Prahu 7 a prej do 14 dnů nejpozději by výsledky měly být,moje doktorka mi prý hned zavolá,jak jí dorazí,tak se fakt už těším,až to bude za námi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
7.3.06 12:29

Holky díky moc,

snad slyšet bude, to bych byla moc ráda, moc by se mi ulevilo, pokud ho uslyším.

Já nemyslela, že jste uzavřená diskuse, ale jste tu parta a tak proto. :D

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.3.06 12:42

Tak mě doktor moc nepotěšil: záplava bakterii v moči pokračuje, antibiotika mi rozhodili k tomu svědění v pochvě, na kontrolu opět za týden, nechce tam někdo chodit za mě? Co týden k doktorovi už mě nebaví, a kór když pro mě nemá příznivé zprávy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
7.3.06 14:50

ahojky holky,
ve čtvrtek jdu na UZ a jsem děsně nervózní..... teším se jak prcka uvidím a zárověň se bojím aby bylo všechno o.k :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
7.3.06 15:11

Jitule: Neboj,určitě je všechno v pořádku a prcek roste jak z vody,ten utz je fakt supr zážitek,já byla včera úplně unešená… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
7.3.06 15:16

davmi: podle mého bříška určitě roste :) ale víš jak, jsem z toho taková nervózní, určitá obava.....
viděla jsi ho včera? Muselo to být skvělé, jak je velký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
7.3.06 15:46

ahojky holčiny, tak vidím, že se tu rozjedla diskuze na tripltesty. já mám za sebou teprv první část těch testů na VVV v prvním trimestru. včera jsem byyla na krvi a až 15.3. jdu na utz strašně se těším, ale také bojím..už aby to bylo za námi. mimíska jsem ještě neviděla jenom na fotce a to v 6 tt. takže to jistě bude ohromný zážitek. na tripltesty jdu asi až 11.4. ona mi to dr. určitě určí podle stáří mimííska z utz, ale zatím je mám naplánované na toho 11.4. no tak uvidíme. jsem strašně natěšená. dou fám, že se bude hýbat a uslyšíme srdíčko…
Sunny mě také tou hláškou dostalla.
jo jinak jsem při olympiádě kdž Kačka vyhrála brečela a to jsem to viděla čtyři krát a pokaždé jsem to obrečela. no husté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.3.06 17:11

ahoj holky, koukám , ze na tripltesty chodime kazda v jinem tydnu, ja jdu 21.3. taky jsem napnutá jako kšandy… :?
dnes jsem byla poprve v poradne, dostala jsem průkazku a vysetril me pan doktor, jen mi neudelal utz, byla jsem z toho tak vyvalena, ze jsem se ptala maminek jestli uz kazdou navstevu nedela utz, oni rekly, ze jo, tak jsem se vratila a jako ta nejvetsi trubka jsem vysvetlovala doktorovi, ze mesic nevydrzim, tak at mi ho udela, smal se a rakl, ze jen zapomnel…nastesti, ze me nevyhodil, byla jsem z toho na krupici :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
7.3.06 17:14

když tatka dojížděla, tak jsem v dřepu skákala a šíleně neartikulovaně řvala :D úžasné
k testům, krev na vvv mi brali 1.3., 17 jdu na výsledky a už třetí ultrazvuk (minule to bylo super, jak sebou mlel, ani vyfotit to nešlo), další testy nevím, ale chodím do podolí a je to tam dobře celé zkoordinované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí