Poradna duly
Jana Čurdová
asi tu jsu už sama opuštěná, opouštím kancelář a jdu se podívat domů. přeju pěkný večer
Ahojky,
tak jsem si vás honem přečetla, než zase zalezu do postýlky ![]()
Na UTZ jdu ve čtvrtek, tak už se taky moc těším. Dnes jsem byla v poradně u dr. a pěkně mě namíchla.
Hned po porodu si musím najít jinou, teď už by mě asi jinde nevzali. Vůbec nic mi neřekla, děsně se divila, že jdu ve čtvrtek na utz (poslala mě tam před měsícem její sestra)
, že se chodí až ve 20tt. Asi trochu zaspala dobu, a zná jen metody, které se používaly před 30 lety, kdy začínala
No prostě děs. Chtěla jsem napsat doporučení na ty tripple testy do Gennetu, kam mě dřív posílali (jinak mi krev budou brát u nich) tak nejdříve tvrdila, že žádné doporučení nepotřebuju, což už ze zkušennosti vím, že je blbost a nakonec mi na tu doporučenku napsala, že chce UTZ v I. trimestru!!!
![]()
No zkrátka děs a to ani nemluvím o tom, že jsem tam hodinu čekala přes to že jsem byla objednaná a ani jsem neměla příležitost se někde dožadovat přednosti, když jsem těhotná…
Jediné pozitivní bylo, že mě prohmatala a řekla, že je miminko veliké
Jo k těm náladám a olympiádě, to Katčino vítězství jsem taky obrečela při každém opakování, které jsem viděla ![]()
Tak dobrou noc
Jitule:Jo,viděla jsem ho,mával ručičkami a bylo to moc dojemné,dokonce jsem málem uronila slzičku,když jsemsi uvědomila,že je to s přítelem naše miminko
Jinak jak bylo velké celkově nevím,ona jen na ty tripltesty měřila průměr hlavičky a ten byl 3,4cm,prý rosteme podle tabulek
žanetko:A ty chodíš na gyndu v Praze?
davmi: to je super, já se na čtvrtek moc těším, když jsem byla minule na UZ tak mimi bylo malé a byla vidět tečka s bijícím srdíčkem, jsem moc zvědavá jak to bude teď ![]()
zanetka: proč by tě nevzali jinam? Vezmou tě kamkoliv, to můžeš být úplně v klidu. Být tebou tak se na tuhle Dr. vykašlu a najdu si jinou, přece se nebudeš doprošovat.....
ahoj všichni poránu
zanetka: taky myslím, že tě vezmou kamkoliv - jak doktorce nevěříš, budeš se pořád užírat pocitem, že něco zanedbala - raději vyměnit hned a pak být dalšího půl roku vklidu
jitula: ty jsi viděla srdíčko? - to závidím, fazolka sebou tak mlela, že to nešlo ani vyfotit, natož něco pořádně vidět, ještě že ten srdeční tep naměří ten ultrazvuk sám, máme 158 za minutu
a ještě jsem do galerie dala dva utz, další bude doufám 17.3., už aby.
kdy jste dostali těhotenskou průkazku, já ji ještě nemám, až po ukončení 1. trimestru?
hell: ahoj , ja ji dostala teprve vcera, pri prvnim diteti jsem ji mela od 11 tt
hell: ano bylo to krásně vidět už v tom 8 týdnu. Byla to taková větší bílá tečka, která krásně blikala
můžu ti říct, že když jsme to s přítelem viděli, měli jsme oba na krajíčku ![]()
já mám těhu průkazku už od 8 týdne.....
Hell:Já jí mám od 9tt,ale doktorka chtěla počkat do konce 12tt,jenže sestřička už ji aktivně vyplnila,takže mi jí dali už v tom týdnu 9.Je to individuální,každý to řeší jinak,ale spousta doktorů čeká až do toho 12 týdne,kdy už je riziko potratu nízke.
Holky,já dneska brečela v práci jako blázen,od kolegy manželka přišla v 5 měsíci o dvojčatka a já to pořád nějak nemůžu rozdýchat,pořád si hladím břicho a říkam si,že je takový zázrak,že jsme zatím (ťuk,ťuk) v pořádku.
Opatruj te se holky!!
nechtěla jsem tady přinášet špatnou náladu,jen jsem se potřebovala z toho vykecat,tak promińte… ![]()
je to hrozný, člověk se bude bát až do porodu a pak asi ještě víc. hlavně si to moc nepřipouštěj, ony všechny ty stresy a tak hodně škodí