Poradna duly
Jana Čurdová
enkal, je mi strašně líto, že sis ty hory a vaši první dovolenou neužila ttak jakk bys chtěla, z vlastní zkušenosti vím, že někam jet přítel + kámoši nedělá dobrotu, zvláště když to jsou jen tzv. kámoši. a ta vaše spolubidlící, je fakt kráva a nelitovala bych toho, že se stzěhuje, místo toho bych měla radost a dala inzerát, že hledáte spolubidlící a určitě najdete někoho skvělého a budete štastnější. neboj…
jo a k tomu utz neboj všechno bude v pohodě určitě byl zkroucený a nechtělo se mu protáhnout. je to takový malí lenoch. nejspíš.
x bublas nádherná fotka, snad také zíttra nějakou dostanu.
veverika: kdyby tam nebyla nase „uzasna“ spolubydlici tak je to v pohode, prvni vecer (kdyz tam jeste nebyla) jsem si vazne uzila, pak uz ne… ale cert to vem, mam uzasny fotky a pritel se diky me naucil na prkne (no ja nemohla, ale to me taky nemrzi), proste uz jsem se pres to prenesla. Jen ten bohuzel resime ten byt a Ondra si musi najit novou praci
ale i to nejak zvladneme…spolubydlici uz radeji nechci ![]()
ahoj, dnes mi to pořád padalo, tak až teď
bublax: fotka úžasná, vypadá vskutku jako tatínek ![]()
enkal: vykašli se na poznámky jako kdo je jak starý na rizikové těhotenství a podobně, to stejně plácne jenom nějaké tele. hlavně aby mimi dobře rostlo a ty byla v pořádku, ostatní nějak dopadne. co přítelova rodina, nějaké novinky?
hell: ne-e zadne novinky co se tyce pritelovy rodiny (ono mozna dobre) ![]()
tak já jdu dnes domů, přeju pěkný večer
enkal: ať ti je dobře a nikdo tě moc nezlobí ![]()
enkal, ješttě k těm kecům ohledně rizikáče, moje kámoška ta jak má ted už půl roční holčičku, je naprosto zdrav, ale v těhu sse jí na děloze udělal v téí době větší hematom než bylo mimi otatně jako mě. a tak okamžitě šla myslím v 7 tt na rizikáč, už kvůli práci dělala prodavačku a tak dr. se bála a později myslím kolem 5 mě síce měla problémy s močákem, tak zůstala na rizikáči až do konce těhu, takže na věku vůbec nezáleží.a ti co to nevědí jsou idioti a ty na ně kašli.
hele holky prosím držte mi zítra palečky, jdu po 6 týdnech na utz a ještě k tomu jsou to testy v prvním trimestru, mám docela velký strach, ale snažím se to nepřipouštět, myslím, žee dnešní noc bude krutá,, nespavá.nejvíc mě štve, že jsem na to sama, ale s Tomášem se zítra sejdekme ve městě a půjdeme tam spolu, ale potřebovala bych ho mít u sebe pořád. je to strašně těžké, moc doufám, že až uvidí mimíska zjihne i když si myslím, že to bohužel nebude tak horké. no uvidíme.
mějte se krásně a přeji hezký večer.. zítra se snad ozvu.
dnes mi ten nnet dělal prroblémy také padal . tak páček
![]()
Holky děkuji za pochvalu cypíse. ![]()
Enkal je mi jasný, že teď budoucnost moc radostně asi nevidíte, ale říká se, že všechno zlé je pro něco dobré.Aspoň jsi se zbavila nepříjemné spolubydlící.Stejně byste bydlení řešit museli, tak je to jenom o něco dřív.A neboj mimísek bude v pořádku.Každé mimi roste jinak a když se kouknu na Tebe, ´tak také nejsi žádný obr.
Však on to pěkně dožene.
Veveriko moc a moc držím na zítra palce.Ať se prďolka krásně předvede a zjihnete tam oba dva. ![]()
Hell že jo, já to říkám pořád.
Tak pěkný věčer. ![]()
Veverika, držim palce na zítřek. Ať to dopadne všechno co nejlíp. ![]()
veverika: neboj vsechno zitra bude v pohode ![]()
xbublax: myslis brisko nebo ja celkove
jak jsem psala je to tyden stara fotka focena pred zvetsenim briska skokem (proste sem se probudila a brisko dvakrat takovy, takze uz je videt ze jsem tehotna i pod bundou (coz jsem necekala) ![]()
přeji pěkné dobré ráno, prahu máme zamlženou a vstávat se nechtělo.
veverika: držím palce, mne to čeká v pátek. napůl se bojím, napůl těším na mimi, kolik zase vyrostlo.
bublax: kromě toho, že naše fazolka bude určitě taky po tatínkovi, tak budoucí tatínek, aby moc okatě nedával najevo, že chce kluka, tak pořád mluví o holčičce.
Dobré ráno holky,tak já se už taky hlásím,včera byly v práci nějaké zmatky,tak jsem se na net ani nedostala.
EnkaL: Ty čekáš na výsledky testů 3 týdny?Ježíš,to já je mám mít do týdne a už tak se mi to zdá šílené!
Všem co jdou na utz a testy držím palečky a nebojte,všechno je určitě v naprostem pořádku.
Holky,já už chci JARO!!!!!!!!!!!!!
ďavmi: taky tu teď máme chaos, tak to stíhám ještě před osmou, pak už to jde hůř. a ještě mám přednášku, nic nachystaného, a nechce se mi nic. ![]()