Poradna duly
Jana Čurdová
bublax: ale to já už su teď, ale udržuju mimikry tvrdé a nekompromisní ženy a spartánské výchovy
stačí, když si vzpomenu, jak jsem před časem, plna silných předsevzetí, rozmazlila kokršpaněla
XBublax: Zatím se mám lépe, těhotenství už dospělo do 2. trimestru, tudíž pachy necítím,ale manželův pot ano
Ne,mám ho ráda,ale ..... To se zlepší. Je mi fajn. Příští týden jdu opět na prohlídku a na testy AFP, tak doufám, že to dopadne dobře. To jsou pro mě tak nepříjemné věci, září je daleko.
Myslím si, že extrémní teploty nejsou dobré, takže příjemné teploučko beru,ale vedra ani náhodou. My těhule stejně moc nesmíme na přímé sluníčko, takže opalovačka ani nehrozí. Ale to mi chybět nebude. ![]()
hell:Ty taky budeš rodit v Podolí?Já jsem se tam byla včera zaregistrovat a mám zavolat v 30 týdnu do předporodní poradny,zatím budu chodit ke své doktorce,bylo tam tak strašně moc lidí,že mám pocit,že se teď rodí,jak na běžícím páse ![]()
Jinak já nevěřím,že bude v dubnu 25,já si myslím,že letos víc jak 5 stupňů nebude,nějak každé ráno ztrácím iluze,možná se změnilo totálně klima a už nikdy nebude teplo
NO,to jsou ale blbé fory,že? ![]()
davmi: budu a chodím tam už od 7. týdne, neb mám gynekoložku v olomouci, což je trochu z ruky, tak jsem se tam domluvila v poradně a zatím dobré. někdy to tam malinko trvá, ale ta péče mi zatím přijde v pohodě. škoda, že jsi o takové tři týdny dřív než já, ale aspoň to tam vyzkoušíš ![]()
tak koukám, že se tu moc nediskutovalo ![]()
poslala jsem studentíky po hodině a půl domů, něco dodělám a zmizím taky. je tu ještě někdo???
Ahojky,
holčiny, hlavně z Prahy ,nechodíte některá z vás na těhu plavání,nebo nevíte o nějakém čistém,klidném bazénu v Praze s teplejší vodou než je běžný? ![]()
Jinak zítra jdu na kontrolu,tak mi držte palce.
Vy se všichni taky držte!
Pa Stáňa
mám zatím jen stažené z internetu, ale až bude mírně tepleji, chci vyrazit
http://www.studioprozeny.cz/…-tehotne.php
Hell:
Dík,ale Areál Pražačka ve mě moc důvěry nevzbuzuje.Budu se ještě pídit,měla jsem na mysli něco menšího.Nějaký hotelový bazén nebo tak…
Stáňa
upřímně řečeno, věnovala jsem hledání plavání pro těhotné asi dva dny v únoru a tohle bylo jediné, co na mne vyskočilo. našla jsem řadu cvičení, ale plavání ne. nejsem v praze dlouho, takže úplně neznám poměry jak co kde vypadá, do pražačky jsem se chtěla podívat a zjistit, jak je s tou dezinfekcí. jinak fakt nevím
Tak holky hláeím se po ultrazvuku a po testech celá štasná, všechno dopadlo skvěle,mimísek má 7 cm od hlavičky k prdýlce, celou dobu spinkalo, takže žádné kotrmelce ani mávání ručičkami č nožičkami se nekonalo, ale tanni mě to moc nevadilo, tak jsem si ho pořádně prohlédla, slyšeli jsme chvilku i srdíčko, snad máme všechny prstíky na ručičkách, říkala dr… no úžasné. dala jsem fotkku do galeky. ježiš jak já jsem si oddechla.
![]()
jo s tím počaasím je to fakt na palici, ten sníh a zima mi strašně už lezou na nervy. ale zas to horko co by snad před loni, to bych asi také zešílela, loni bylo léto v pohodě tedy já ho pěkně proklínala, že bylo tak hnusně a zima, ale letos bych ho brala. jdu se napapkat, zatím se mějte páček.
Hell:
tak až vyzkoušíš pražačku,tak podej info,prosím.
Jinak půjdete někdo na 4d UTZ?V Praze vím jen o Podolí a vy?
Stáňa
jo s tím plaváním jakom menší hhotelový bazén je na Proseku v tom velkkém panelákovém hotelu a ted nevím jestli duo nebo uno nebo tak nějak, před několika lety jsme tam bylim a zdálo se mi to dobré, ale ted nevímm a ani jaké ceny jsou tam.
veverika, gratuluju moc a hurá, že to vypadá všechno v pořádku.
co tě čeká dál?, fotečka úžasná, byl utz vnitřní nebo na bříšku? jdu v pátek, a jsme zhruba stejně daleko, tak ať vím, co a jak
stanulko, určitě se na něj chystám a moc se těším, já zas vím jen o 4 d utz na praze 7 , mrkni na stráánky www.gennet.cz o jiném zatím nevím, fakt v podolí je????? ![]()
tak jsem to briskně našla http://www.sportcentrumduo.cz/ ale jak to vypadá s kvalitou vody člověk neví
na ultrazvuk se v podolí zeptám, jdu tam v pátek