Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
15.3.06 17:55

no byl na bříšku, ale byl to ten ze screeningu, tžakže nějaký lepšší utz, co by měl odhalit vvv, a dr. říkala, že to vypadá dobře s jeho zdravíčkem.mám napsanou žadanku na AFP což by asi měl byt tripletest nebo nevím na 11.4. ale ted 21.3. jdu do poradny tak uvidím co mi řekne a pak ještě bych měla jít na utz mezi 20- 22 tt. to mi napsali dnes na těch testech, tak uvidíme . jsem zvědavá jak to bude probíhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.3.06 18:00

když jsem tam byla měli tak to vypadalo velice slušně s kvallitou vody, jen už si neppamatuji jak to bylo s chlorem, ale myslím, že to tak strašnhé nebude, když je to hotel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.3.06 18:08

ahoj holky,
veverinka: gratuluju k UTZ, uplně závidím,
já jdu do poradny az 4.4. tak si budu muset pockat. jinak 21.3. me cekají T testy , tak jsem nervozní, at vyjdou dobre. Počasí je šílený, uplně tu bílou nenávidím, odpoledne mě je ještě zle od žaludku, tak až bude teplíčko, tak doufám, že pominou i ty nevolnosti......dítě vypustím na zahradu a plácnu sebou do křesíkla… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.3.06 18:14

Veveriko:
taky gratuluju k UTZ a taky závidím.Moje dr v ordinaci UTZ nemá a tak ikdyž jdu zítra na kontrolu,tak Fazolku neuvidím.Ten typ na hotelový bazén je supr,ještě aby to bylo cenově dostupný.
 Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
15.3.06 19:07

Ahoj holky,

Veveriko, gratuluju k úspěšné KO. :)

Já chci taky rodit v Podolí, tak zjišťuju, že je čas se asi zaregistrovat. Radily jste se o porodnici se svou/svým GynDr? Já nevím, jestli se mám zaregistrovat, nebo počkat až půjdu na KO a poradím se s Dr. Třeba by mi poradila něco lepšího. 8O Jak jste to udělaly vy?

Díky, K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
15.3.06 19:13

katula: zeptala jsem se svojí doktorky v olomouci, co si o tom myslí, doporučila mi dr. měchurovou z podolí a nestěžuju si. je pravda, že tam je hodně maminek, na druhou stranu to asi bude všude, když mají silné ročníky konečně děti. je tam dobrá péče při event. komplikacích a totéž platí asi i pro apolináře.
jdu domů, konečně uvařit něco k jídlu, k obědu byl jen tvaroh a sušenky :(
krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
15.3.06 19:16

Díky hell. A to si můžeš vybrat Dr v porodnici? Asi blbej dotaz,ale fakt nevim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
15.3.06 19:22

no, můžeš si vybrat dr. do poradny, tam budeš stejně tak od 30. týdne chodit. a potom je to prostě podle toho, kdo má službu a bude přítomný na sále, to si spíš doktora vybere svišť, až se rozhodne narodit se. :D
ale četla jsem si vysvědčení pro porodnice tady na emiminu a na vlastní porod si žádná nestěžovala, spíš pak občas někdo na péči, ale to je u všech hodnocení - někomu nechutná jídlo, jiná se neshodla se setrama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
15.3.06 19:33

Díky moc. Já tam ani nechci chodit teď. To bych ráda ještě zůstala u svý Dr.

Měj se hezky, ahoj. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.3.06 19:46

holky děkuji, jsem moc štastná,
katula, myslím, že hell, je tam jako na gynekologii, takže je tam jako u normálního gynekologa. od kámošek vím že porodníka si vybírat nemůžeme pokud nejsme v nadstandartní péči, ale nevím to úplně jistě. záleží podle mě na porodsnici a porodníkovi. protože mají normální služby, takže když nji ten tvůj ke kterému chodíš nemá, tak tě holt odrodí, ten co ji má.
já jsem rozhodnutá, že jddu rodit k apolináři, rodili tam mé kámošky a byli spokojené, ale slyšela jsem, že apolinář a podolí jsou na stejné úrovni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
16.3.06 07:01

ahoj,
nejsem u gynekologa (toho mám v té olomouci, jednou za rok to stačilo), chodím normálně do těhu poradny, ta doktorka, co k ní chodím, je zároveň primářkou poporodního oddělení. když jsem tam byla v 7. týdnu, tak mne poslala na jejich ultrazvuk, kde mne už sami objednávají co 3 týdny a zároveň organizují všechny potřebné testy.

dneska jsem v práci nechutně brzo, musím něco dodělat, ještě že už je brzo světlo a není to to depresivní vycházení do tmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
16.3.06 07:59

Ahojky,
moje dr. mi vždy radila Apolinář nebo Podolí.Dvakrát jsem rodila u Apolináře a byla jsem spokojená.Pravda,nemocniční jídlo za moc nestojí nikde,ale byli na mě milí a neměla jsem žádné komplikace.
 Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
16.3.06 08:42

veverika: gratuluji ke krásné fotečce :)
co na mimíska říkal přítel, když ho viděl? Byl happy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
16.3.06 09:15

Nazdárek baby.Tak u nás konečně nesněží a teplota je na nule.Koukám, že už řešítě kde rodit.Taky jsem koukala a zjišťovala a zatím vůbec nevím. :lol:
Veverika:nádherná fotečka!Mimísek je tam nádherně vidět.A to je super, že je vše v pořádku.Co přítel? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.06 09:31

Ahojky,
vzhledem k tomu, že tu máme nějaké nováčky a já mám pár změn, tak jsem vyhledala poslední seznámek, když tak opravujte či pište dál:

Davmi/24let/tp 1.9. (podle MS 29.8.)/Praha
Katula/26let/ tp 1.9. (zatim podle posledni ms)/Praha
Bubla/31 let/ TP 02.09./ Ostrava
Kuska\25let\tp. 8.9. podle posl. menstruace\Hradec Kralove
EnkaL/20let/ tp 11.9. (zatim podle posledni ms)/Praha, Plzeň
Angelika/31let/TP 13.9./Palkovice Myslík
gris /32 let /tp 14.9. (podle knížky), Brno
Jitula/26 let/tt 15.9 ( zatím), Hodonín
Olinek/27 let/tp 16.9. (podle uz)/Brno
KatM-Katka/28 let/Andulka 4/05+TP 20.9. /Stochov Žanetka/28 let/TP 20.9. (dle MS)/Praha
Katka/28 let/Andulka 4/05+TP 20.9.
Hell/32 let/TP 21.9. (dle MS)/Praha
babulda/26let/tp 22.9. /Trutnov
veverika/26 let/Praha /22.9
Potvurka-Verča/28 let/Ústí nad Labem/23.9.
Lucikry/26let/tp 25.9. /Ostrava
Activ/28/Brno/Lucinka 6/98 + TP 27.9.
Pavča /28 let/Olomouc/Honzík 08/2004 + TP 29.9. (zatím)
Nezkusena_mamina - Míša/29 let/Fr.-Místek/Karolínka 01/05 + TP 26.09.

Včera jsem byla opět na kontrole, ani mi nepřipadá, že už zase uběhly 3 týdny. Doktor mi dělal dost detailní UTZ a všechno bylo krásně vidět. Máme všechny prstíčky na ručičkách i nožičkách, umíme se krásně protahovat, cucáme si pěstičky. V jednu chvíli si mimi pořád šahalo do rozkroku, takže jsem usoudila, že to bude kluk. No uvidíme. Všechno je v naprostém pořádku. Trochu jsme s doktorem posrandovali, je to taková veselá kopa, doufám, že se zase potkáme za pár měsíců v nemocnici. Příště mi budou brát krev na testy a chci vzít manžu, ať se podívá na UTZ (doktor mi ho dělá pokaždé).

Včera jsem narazila v jednom obchodě na výprodej knížek a měli tam i kalendáře. Nádherný kalendář s plyšovýma medvídkama za pár šupů, vzala jsem ho a malé z těch obrázků vyzdobím pokojíček. Jo a taky už sháníme botičky na jaro, ceny jsou od 590 do 800 Kč. No to se už můžeme všechny těšit na ten vítr v peněžence. A viděla jsem nádherné dupačky. Hned bych je koupila, ale chci počkat, až budu vědět, co to bude. Mám sice nějaké věci po malé, ale je jich dost málo, takže něco budu přikupovat. Už aby byl tak květen. Jo a zdálo se mi o miminku, že se už narodilo. To jsem si v tom snu říkala, že je to zázrak, že se vlezu do svých původních věcí, ale nějak se mi zdálo divné, že nemám vytahanou kůtži na břichu, která se po porodu stahuje. A nějak mi v tom snu došlo, že se to mimi ještě nenarodila. A zdálo se mi samozřejmě o chlapečkovi, i když bych chtěla raději druhou princeznu. Ale to je fuk.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital