Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9865
26.9.08 22:49

Amelie to vypadá dobře. I cena je slušná.Akorát jsem nepochopila, on jede na ten jeden den že, to jako znamená, že budou létat jen nad zemí? A náhodou je potřeba se trochu odreagovat a neznám lepší věc než sex, no ni. :lol: A náhdou by mohli mít trochu soucitu a unavené matce odlehčit.Však pro ně to jsou jen dvě hoďky, Ty jsi s ním celý den.Ale to nemám říkat Tobě co. :lol:

Pavčo ¨brou.

Já mizím taky, bo zítra ráno brzy vstávám.Tak Amelie ať je klidná noc a dobiješ baterky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
26.9.08 22:51

holky dobrou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
27.9.08 07:41

Dobré ránko,

tak jsem včera ani toho hanibala nedokoukala, jak jsem se šla dívat na telku v ložnici, byla jsem za chvíli tuhá :lol: děti se pěkně v noci nasáčkovali za maminkou, tak bylo hned teploučko :lol: každý hezky z jedné strany a pěkně zahřívat maminku :lol:
Teď si tady v klidu piju kafíčko a baštím povidlové buchty od babičky, no za chvíli budu muset vyletět a posbírat věci na výlet a o půl deváté razíme do plavání a pak hurá za tatínkem.

Takže všem přejeme krásný odpočinkový víkendový den a snad se tu večer ukážu (i když manžel má u mě ten vroubek za auto, tak myslím, že by si to měl pořádně vyžehlit :-) )

maki: přejeme všechno nejlepší Terezce k dnešním 2. narozeninám, hodně zdraví a spoustu lumpáren se Zuzankou, žádné potápěcí kurzy v jezírku a mnoho dobrodružství s dědou! :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
27.9.08 07:50

čaute babizny,

týýýý jo to je novinek-stanuška těhotná, pavča má nějaké vzrušovadlo 8O (bože já chci taky něco vzrušujícího než domácnost a plíny!!!)

stanuško: jsi mě dojala, moc gratuluju a hlavně ať je všechno vpořádku!

sraz: nový termín napsán, snad se paní vyjádří hned v pondělí, doufám, ten penzion od maki jsem si schovala jako zálohu
jinak vlastně kdo by jel?počítám bubla, babulda, pavča, míšenka, lema, davmi,amelie, maki?je ještě někdo?

terezce všechno nejlepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.9.08 09:09

Ahoj,
včera jsem sice trošku sem tam mrkla,ale nějak tu u nás bylo rušno.Konečně jsem vyprala a vysušila první prádlo(Nikčo pomoc nevim,jak nastavit program,který si samo určí jakou dobu sušit a jestli jsem ho našla,tak sušil skoro až moc,jak na to????)Ale jinak zatim spokojenost,ručníky měkké a krásně nadýchané,utěrka by potřebovala ještě líznout žehličkou,ale třeba si časem zvyknu.A když už nám zbyly peníze připravené na fasádu,tak jsme z nich ještě jeli utrácet s drahým a s Emou do Ikea.Dětičky(uvědomělé) s náma odmítly jet.Tam jsem koupili knihovny a další obrázek Klimta(to mě napadá Hell,co ten Modigliani do kdy je v Praze????) a řádně utrmácený jeli domů.Přijeli jsme před devátou,mě už nebylo nejlépe(asi je mi zle,vždycky když jsem unavená a to jsem byla unavaná k smti,nejraději bych se na všechno vyprdla a lehla si do pelechu).Jenže :! ,jestli se těšíte,že dítka vyrostou a budou chytřejší samostanější a bude s nima méně práce,tak vás milé moje rychle zbavím iluzí.Zrovna jsem dávala nějaké prádlo do pračky,když se za mnou přitočila, jen tak jako mimichodem, moje nejstarší.„Mami,dostala jsem od babiny prstýnek a nějak mi nejde sundat“zakňourala.Aniž bych se podívala,doporučila jsem jí ledovat ve studené vodě a potom pomocí mýdla sundat.Když se nic radostného z koupelny delší dobu neozývalo,načerpala jsem odvahu a šla se mrknout,jak naše Esterka sundává prstýnek.Ta naše blbka netušim,jak nandala(mimichodem z bíleho zlata)prstýnek pro tříleté dítě na svůj prsteníček,ale když jsem ho viděla já,tak prstýnek skoro nebyl vidět,jak se zarýval do prstu a kůže ho zakrývala a prst podezřele modral.Nu,zavolala jsem drahouše,lopotícího se s knihovnama z Ikea,že pojede na pohotovost.Zuřil,ani se mu nedivím a musim přiznat,že jsme byli na naší chytrou dcerunku i dost sprostí,dokonce jsem jí řekla,že jí ten prst nechám zmodrat a odpadnou,když je tak blbá,že přijde o prst,ale třeba se jí v hlavě rosvítí.Po krátkém neúspěšném hledání,čím by se prstýnek přefikl se rozjeli na Brandýskou chirurgii.Tam se všichni scházeli a divili,jak tak velká holka si může natáhnout malý prstýnek,drahého dorazila jedna sestra,když jí vylíčil situace -koukla na Ester a řekla"jako tahle"???,všichni svorně politovali rodiče,ale nepomohli s tím,že musí do Prahy,že tady nemají chirurga na pohotovosti a potřebné náčiní,čím by prstýnek rozštípli.Drahý už byl skoro na omdlení z představy,že v Praze proběhne ta stejná anabáze,jak se všichni půjdou podívat,jakou jsme vychovali dvanáctiletou blbku a tak zahlásil,že nejprve bude Tesco,kde se pokusí sehnat potřebné náčiní a prstýnek sám přeštípne.Tímto děkuji Tescu za noční provoz.Koupil štípačky a prsten šťastně přeštípl-konec happyend!!!! 8) :lol: :lol: :lol:

Takže Babubldo-pleny se odloží,ale další chuťovky nás čekají. :wink: :lol:

Terezce všechno nejlepší k narozeninám!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
27.9.08 09:27

Dobré ráno,

Terezce všechno nejlepší,hodně zdraví,lásky a prostě všeho! :D

stanusko:teda 8O chudák Esterka a vy jste si taky užívali.Já včera vytuhla o půl 8,myslím,že rychleji než Vojta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
27.9.08 10:30

Ahoj, přeji pěkný den, u nás krásně svítí sluníčko, trošku jsme zvelebily byt i sebe, něco honem uklohníme a odpoledne se chystáme k rybníku krmit kačenky. Petr je celý den v práci, takže dámská jízda.

Maki: Terezce všechno nejlepší k narozeninám, trpělivé rodiče a hodnou setřičku.

Stanuško: to je teda story…bych asi měla nervy. A že jste se do ní pustili se ani nedivím…Hlavně že zůstala Esterka celá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
27.9.08 17:33

Ahoj, tak mi včera večer vůbec nešel net a to jsem byla sama doma. No hold pešek. Dneska mě chytla nějaká uklízecí nálada a tak jsem dělala hloubkový úklid kuchyně a komory. Teď jsem skončila. :lol:
Tatíkovi jsem taky vymyslela činnosti aby se náhodou nenudil. Byl úplně nadšený. :wink: Terezce do Maki krásné narozeniny, ať si dál užívá báječných dnů ve společnosti dědečka a vůbec všech. :-)
Amélie tak to jsi teda byla obr hodná.
Stanuško no story báječná a věřím, že to muselo být hodně hnusný. Ještě, že si Diskobolos věděl rady.
Babuldo to víš musíš chodit častěji. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.9.08 20:03

Maki Terezce k dnešním dvouročkům přeji obr NEJ! Stále pohodovou mamku jako má teď, stejně ztreštěného dědečka, ať se holka nenudí a halvně, aby měla v Zuzance toho nejlepšího spojence proti vám rodičům. :wink:http://smilies.sofrayt.com/fsc/party3.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
27.9.08 20:44

nazdar ženy,

tak jsem zde, neb náš drahý tatínek s námi nejel domů, ale zůstal na skalách…proběhl jakýsi informační šum a já si bláhově myslela, že s náma pojede dnes domů, nevzala jsem noční výbavu a on tam prostě zůstal…tak se ani neptejte jak festovně jsem nas… tuším to odneslo naše drahé autíčko, neb jsem mu cestou domů pěkně šlapala vzteky na plyn a protáhla všechny ventily, jen ať si tatík tu naftu cvakne :lol:

stanuška: se tu normálně válím smíchy, dooost dobrá story, si dokážu živě představit jak se doktoři scházejí omrknout modrající prstík :lol:

vasinka: že bys začala chytat hnízdící syndrom? upozorňuji, že zítra je Václava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.9.08 20:57

Ahoj,
nemohla jsem otevřít emimino navečer,že by se zase něco dělo?Dnešek probíhá ve znamení praní a sušení a bohužel i žehlení.Nevim,kdo máte sušičku,jestli mám doma nějaký šmejd,ale rozhodně trička a vůbec ložní prádlo a jiné se tedy rovnou ze sušičku naskládat do skříně nemohou.Nebo,že bych měla přehnané požadavky?Se utěšuju,že jsme nevyhodili 20tisíc za topení pod schody. :wink:
Děti tu vesele řídí,protože Ema vstávala před osmou,byli v Praze v bytě na Vinohradech a tak kalupinka oka nezamouřila dokuť se nepřitulila doma k mamince s dudlíkem a nehladila jí prsa. :oops: :?

Září-tak co dámská jízda?Jak jste si jí užily?

Vasinko-porod se blíží ty máš hnízdění.Už se těšim na miminečko,teď plná hormonu-to se mnou dělá divy,zase si pobrečím na klávesnici. :wink:

Pavčo-tvůj drahouš je tedy opravdu drahouš a má velké štěstí,že má tebe.Kdyby měl semetriku jako jsem já,mohl z těch skal i spadnout.Samozřejmě nešťastnou náhodou. :twisted: :twisted: Musíš mít svatozář!A story dneska už mi taky přijde dobrá,ale nejraději bych jí praštila naši dcerunku.Naštěstí,jak jsem těhu někdy mám přehnaně vzteklé reakce a někdy kupodivu zůstávám relativně v klidu.Tak tomu bylo včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
27.9.08 21:01

Stanusko - jsem tu jen na chvilinku..třetí hlas volal až na křeslo v obyváku, že si mne žádáš :lol:
Já jsem total tupec a tak suším stylem- že suším na " suché do skříně" což trvá asi dvě hodiny…no jak se jí to holce se smyslama zdá :lol: a otáčky mám na 1300. Vyndám a uklidím do skříně. Jen košile suším na „k žehlení“ a pak decentně přejedu límeček a nechám na ramínku u nemačkavých suším též „suché do skříně“.
A máš pravdu, že klasické utěrky bych i přelízla…spíše pro vzhled. Ale takové ty froté jsou jako po napařovačce. A tím, že myje myčka utěrky nepoužívám. A na práci v kuchyni používám papírové utěrky.

Tak já jdu zase odpočívat- mám za sebou vodní svět a tobogány- Mates mne přinutil abych šla neb jsem nikdy zadeček nesklouzla po takovém nebezpečném a klaustrofobiíí zavánějícím monstru 8O Tak v pětatřiceti poprvé. Mates byl pyšný…no aby ne…jsem byla jako Bean. Vylezla jsem ty schody až do nebe s duší v ruce/ nafukovací duší/. A tam koukala do koryta s proudící vodou a lidma mizícíma ukrutnou rychlostí hned v první zatáčce :roll: A tak, že tedy ne- že půjdu raději zase dolů! Ale hrdost mi nedala- bych byla za blbce- jako jediná s duší dolů PO SCHODECH. Tak jsem poprosila nějaké malé děti :oops: jak se na to sedá? A už jsem jela- chybí tu potící se smajlík. Dolu jsem k radosti Matesa, který tam už stál asi hodinu přijela a celá, ale než jsem se vyštrachala z vody vzal mne protiproud a já jela jako jediná nahoru :roll: Mates řval maminko-vylez ven, jedou další za Tebou v obráceném směru/ oni v tom správném/ a zlámou ti vaz :lol:
Pak přišel plavčík a doporučil mi pruhovaný korytní tobogán, že tam je to pro mně :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
27.9.08 21:06

stanuška: tak se sušičkou neporadím, netuším jak moc je to z ní „zmačkané“, ale myslím, že ložní prádlo, teda pokud to není krep, se musí žehlit vždycky ne… a jinak, myslím, že se teď náš vztah s drahoušem řítí do černé díry…mám dnes hroznou depinu…a vidím to na velký říz do společného soužití…i u flegmoušů totiž přetekl hrnek trpělivosti a benevolence…ono je to komplikovaný, ale net není místo na veřejné rozebírání, takže to necháme tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
27.9.08 21:14

nikča: hele ženská, ty umíš takhle večer spravit náladu :wink: fakt díííky, tvůj příspevek mě alespoň trošku pozitivně naladil :lol: a tobogán musel být super…na co jsi měla tu duši? na to mse jelo? nebo pro případ zanoření hlavičky pod vodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
27.9.08 21:23

Ahój,

tak se jdu po pár dnech podívat a nevěřím vlastním očím!

Stanuško, teda moc gratuluju, takovýhle překvápko jsem teda fakt už nečekala, přišlo mi, že jste se nakonec na to snažení s Diskobolem vyprdli - a vy takhle! A žes to vydržela takhle dlouho tajit… no klobouk dolů. Tak držím palce, ať je všechno v pořádku a ať se Nikča v pohlaví plete! A teda Esterka je holka šikovná, narvat si tak malej prstýnek na prst… skoro jako Houdini… škoda, že jí to stejně tak nešlo i sundat.

Elliotovi a Terce všechno nejlepší k narozeninám!

Amélie, Tobě dodatečně vše nej k svátku!

Jinak my si s Barčou užívaly našeho drahého manžela a otce, i jsme byli konečně prubnout tu cyklosedačku, i výlet byl, i jsme něco udělali na baráku a okolo, takže snad mám nakonec i pocit, že to nebylo tak hrozný, jak jsem to čekala. Ale teda jsem docela na nervy z Barči, naprosto teď prdí na nějaký čůrání na nočník, když už si řekne, tak je to pozdě, jinak čůrá hlava nehlava… tak nevím, kde jsem udělala chybu- a hlavně nevím, jak to řešit, bo plíny se mi jí už zpátky dávat nechce, když už jedeme x měsíců bez nich… :cry: A navíc mě to děsně vytáčí, takže se kolikrát fakt neudržím a bouchnu jak saze… a pak mě to mrzí. No nic, tohle je můj boj.

Užijte si pěknou neděli a brzy zas hoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital