Poradna duly
Jana Čurdová
Amelie to vypadá dobře. I cena je slušná.Akorát jsem nepochopila, on jede na ten jeden den že, to jako znamená, že budou létat jen nad zemí? A náhodou je potřeba se trochu odreagovat a neznám lepší věc než sex, no ni.
A náhdou by mohli mít trochu soucitu a unavené matce odlehčit.Však pro ně to jsou jen dvě hoďky, Ty jsi s ním celý den.Ale to nemám říkat Tobě co. ![]()
Pavčo ¨brou.
Já mizím taky, bo zítra ráno brzy vstávám.Tak Amelie ať je klidná noc a dobiješ baterky!
Dobré ránko,
tak jsem včera ani toho hanibala nedokoukala, jak jsem se šla dívat na telku v ložnici, byla jsem za chvíli tuhá
děti se pěkně v noci nasáčkovali za maminkou, tak bylo hned teploučko
každý hezky z jedné strany a pěkně zahřívat maminku ![]()
Teď si tady v klidu piju kafíčko a baštím povidlové buchty od babičky, no za chvíli budu muset vyletět a posbírat věci na výlet a o půl deváté razíme do plavání a pak hurá za tatínkem.
Takže všem přejeme krásný odpočinkový víkendový den a snad se tu večer ukážu (i když manžel má u mě ten vroubek za auto, tak myslím, že by si to měl pořádně vyžehlit
)
maki: přejeme všechno nejlepší Terezce k dnešním 2. narozeninám, hodně zdraví a spoustu lumpáren se Zuzankou, žádné potápěcí kurzy v jezírku a mnoho dobrodružství s dědou!
![]()
čaute babizny,
týýýý jo to je novinek-stanuška těhotná, pavča má nějaké vzrušovadlo
(bože já chci taky něco vzrušujícího než domácnost a plíny!!!)
stanuško: jsi mě dojala, moc gratuluju a hlavně ať je všechno vpořádku!
sraz: nový termín napsán, snad se paní vyjádří hned v pondělí, doufám, ten penzion od maki jsem si schovala jako zálohu
jinak vlastně kdo by jel?počítám bubla, babulda, pavča, míšenka, lema, davmi,amelie, maki?je ještě někdo?
terezce všechno nejlepší!!!
Ahoj,
včera jsem sice trošku sem tam mrkla,ale nějak tu u nás bylo rušno.Konečně jsem vyprala a vysušila první prádlo(Nikčo pomoc nevim,jak nastavit program,který si samo určí jakou dobu sušit a jestli jsem ho našla,tak sušil skoro až moc,jak na to????)Ale jinak zatim spokojenost,ručníky měkké a krásně nadýchané,utěrka by potřebovala ještě líznout žehličkou,ale třeba si časem zvyknu.A když už nám zbyly peníze připravené na fasádu,tak jsme z nich ještě jeli utrácet s drahým a s Emou do Ikea.Dětičky(uvědomělé) s náma odmítly jet.Tam jsem koupili knihovny a další obrázek Klimta(to mě napadá Hell,co ten Modigliani do kdy je v Praze????) a řádně utrmácený jeli domů.Přijeli jsme před devátou,mě už nebylo nejlépe(asi je mi zle,vždycky když jsem unavená a to jsem byla unavaná k smti,nejraději bych se na všechno vyprdla a lehla si do pelechu).Jenže
,jestli se těšíte,že dítka vyrostou a budou chytřejší samostanější a bude s nima méně práce,tak vás milé moje rychle zbavím iluzí.Zrovna jsem dávala nějaké prádlo do pračky,když se za mnou přitočila, jen tak jako mimichodem, moje nejstarší.„Mami,dostala jsem od babiny prstýnek a nějak mi nejde sundat“zakňourala.Aniž bych se podívala,doporučila jsem jí ledovat ve studené vodě a potom pomocí mýdla sundat.Když se nic radostného z koupelny delší dobu neozývalo,načerpala jsem odvahu a šla se mrknout,jak naše Esterka sundává prstýnek.Ta naše blbka netušim,jak nandala(mimichodem z bíleho zlata)prstýnek pro tříleté dítě na svůj prsteníček,ale když jsem ho viděla já,tak prstýnek skoro nebyl vidět,jak se zarýval do prstu a kůže ho zakrývala a prst podezřele modral.Nu,zavolala jsem drahouše,lopotícího se s knihovnama z Ikea,že pojede na pohotovost.Zuřil,ani se mu nedivím a musim přiznat,že jsme byli na naší chytrou dcerunku i dost sprostí,dokonce jsem jí řekla,že jí ten prst nechám zmodrat a odpadnou,když je tak blbá,že přijde o prst,ale třeba se jí v hlavě rosvítí.Po krátkém neúspěšném hledání,čím by se prstýnek přefikl se rozjeli na Brandýskou chirurgii.Tam se všichni scházeli a divili,jak tak velká holka si může natáhnout malý prstýnek,drahého dorazila jedna sestra,když jí vylíčil situace -koukla na Ester a řekla"jako tahle"???,všichni svorně politovali rodiče,ale nepomohli s tím,že musí do Prahy,že tady nemají chirurga na pohotovosti a potřebné náčiní,čím by prstýnek rozštípli.Drahý už byl skoro na omdlení z představy,že v Praze proběhne ta stejná anabáze,jak se všichni půjdou podívat,jakou jsme vychovali dvanáctiletou blbku a tak zahlásil,že nejprve bude Tesco,kde se pokusí sehnat potřebné náčiní a prstýnek sám přeštípne.Tímto děkuji Tescu za noční provoz.Koupil štípačky a prsten šťastně přeštípl-konec happyend!!!!
![]()
Takže Babubldo-pleny se odloží,ale další chuťovky nás čekají.
![]()
Terezce všechno nejlepší k narozeninám!!!!!
Dobré ráno,
Terezce všechno nejlepší,hodně zdraví,lásky a prostě všeho! ![]()
stanusko:teda
chudák Esterka a vy jste si taky užívali.Já včera vytuhla o půl 8,myslím,že rychleji než Vojta ![]()
Ahoj, přeji pěkný den, u nás krásně svítí sluníčko, trošku jsme zvelebily byt i sebe, něco honem uklohníme a odpoledne se chystáme k rybníku krmit kačenky. Petr je celý den v práci, takže dámská jízda.
Maki: Terezce všechno nejlepší k narozeninám, trpělivé rodiče a hodnou setřičku.
Stanuško: to je teda story…bych asi měla nervy. A že jste se do ní pustili se ani nedivím…Hlavně že zůstala Esterka celá…
Ahoj, tak mi včera večer vůbec nešel net a to jsem byla sama doma. No hold pešek. Dneska mě chytla nějaká uklízecí nálada a tak jsem dělala hloubkový úklid kuchyně a komory. Teď jsem skončila. ![]()
Tatíkovi jsem taky vymyslela činnosti aby se náhodou nenudil. Byl úplně nadšený.
Terezce do Maki krásné narozeniny, ať si dál užívá báječných dnů ve společnosti dědečka a vůbec všech. ![]()
Amélie tak to jsi teda byla obr hodná.
Stanuško no story báječná a věřím, že to muselo být hodně hnusný. Ještě, že si Diskobolos věděl rady.
Babuldo to víš musíš chodit častěji. ![]()
Maki Terezce k dnešním dvouročkům přeji obr NEJ! Stále pohodovou mamku jako má teď, stejně ztreštěného dědečka, ať se holka nenudí a halvně, aby měla v Zuzance toho nejlepšího spojence proti vám rodičům.
http://smilies.sofrayt.com/fsc/party3.gif
nazdar ženy,
tak jsem zde, neb náš drahý tatínek s námi nejel domů, ale zůstal na skalách…proběhl jakýsi informační šum a já si bláhově myslela, že s náma pojede dnes domů, nevzala jsem noční výbavu a on tam prostě zůstal…tak se ani neptejte jak festovně jsem nas… tuším to odneslo naše drahé autíčko, neb jsem mu cestou domů pěkně šlapala vzteky na plyn a protáhla všechny ventily, jen ať si tatík tu naftu cvakne ![]()
stanuška: se tu normálně válím smíchy, dooost dobrá story, si dokážu živě představit jak se doktoři scházejí omrknout modrající prstík ![]()
vasinka: že bys začala chytat hnízdící syndrom? upozorňuji, že zítra je Václava ![]()
Ahoj,
nemohla jsem otevřít emimino navečer,že by se zase něco dělo?Dnešek probíhá ve znamení praní a sušení a bohužel i žehlení.Nevim,kdo máte sušičku,jestli mám doma nějaký šmejd,ale rozhodně trička a vůbec ložní prádlo a jiné se tedy rovnou ze sušičku naskládat do skříně nemohou.Nebo,že bych měla přehnané požadavky?Se utěšuju,že jsme nevyhodili 20tisíc za topení pod schody. ![]()
Děti tu vesele řídí,protože Ema vstávala před osmou,byli v Praze v bytě na Vinohradech a tak kalupinka oka nezamouřila dokuť se nepřitulila doma k mamince s dudlíkem a nehladila jí prsa.
![]()
Září-tak co dámská jízda?Jak jste si jí užily?
Vasinko-porod se blíží ty máš hnízdění.Už se těšim na miminečko,teď plná hormonu-to se mnou dělá divy,zase si pobrečím na klávesnici. ![]()
Pavčo-tvůj drahouš je tedy opravdu drahouš a má velké štěstí,že má tebe.Kdyby měl semetriku jako jsem já,mohl z těch skal i spadnout.Samozřejmě nešťastnou náhodou.
Musíš mít svatozář!A story dneska už mi taky přijde dobrá,ale nejraději bych jí praštila naši dcerunku.Naštěstí,jak jsem těhu někdy mám přehnaně vzteklé reakce a někdy kupodivu zůstávám relativně v klidu.Tak tomu bylo včera.
Stanusko - jsem tu jen na chvilinku..třetí hlas volal až na křeslo v obyváku, že si mne žádáš ![]()
Já jsem total tupec a tak suším stylem- že suším na " suché do skříně" což trvá asi dvě hodiny…no jak se jí to holce se smyslama zdá
a otáčky mám na 1300. Vyndám a uklidím do skříně. Jen košile suším na „k žehlení“ a pak decentně přejedu límeček a nechám na ramínku u nemačkavých suším též „suché do skříně“.
A máš pravdu, že klasické utěrky bych i přelízla…spíše pro vzhled. Ale takové ty froté jsou jako po napařovačce. A tím, že myje myčka utěrky nepoužívám. A na práci v kuchyni používám papírové utěrky.
Tak já jdu zase odpočívat- mám za sebou vodní svět a tobogány- Mates mne přinutil abych šla neb jsem nikdy zadeček nesklouzla po takovém nebezpečném a klaustrofobiíí zavánějícím monstru
Tak v pětatřiceti poprvé. Mates byl pyšný…no aby ne…jsem byla jako Bean. Vylezla jsem ty schody až do nebe s duší v ruce/ nafukovací duší/. A tam koukala do koryta s proudící vodou a lidma mizícíma ukrutnou rychlostí hned v první zatáčce
A tak, že tedy ne- že půjdu raději zase dolů! Ale hrdost mi nedala- bych byla za blbce- jako jediná s duší dolů PO SCHODECH. Tak jsem poprosila nějaké malé děti
jak se na to sedá? A už jsem jela- chybí tu potící se smajlík. Dolu jsem k radosti Matesa, který tam už stál asi hodinu přijela a celá, ale než jsem se vyštrachala z vody vzal mne protiproud a já jela jako jediná nahoru
Mates řval maminko-vylez ven, jedou další za Tebou v obráceném směru/ oni v tom správném/ a zlámou ti vaz ![]()
Pak přišel plavčík a doporučil mi pruhovaný korytní tobogán, že tam je to pro mně
![]()
stanuška: tak se sušičkou neporadím, netuším jak moc je to z ní „zmačkané“, ale myslím, že ložní prádlo, teda pokud to není krep, se musí žehlit vždycky ne… a jinak, myslím, že se teď náš vztah s drahoušem řítí do černé díry…mám dnes hroznou depinu…a vidím to na velký říz do společného soužití…i u flegmoušů totiž přetekl hrnek trpělivosti a benevolence…ono je to komplikovaný, ale net není místo na veřejné rozebírání, takže to necháme tak ![]()
nikča: hele ženská, ty umíš takhle večer spravit náladu
fakt díííky, tvůj příspevek mě alespoň trošku pozitivně naladil
a tobogán musel být super…na co jsi měla tu duši? na to mse jelo? nebo pro případ zanoření hlavičky pod vodu?
Ahój,
tak se jdu po pár dnech podívat a nevěřím vlastním očím!
Stanuško, teda moc gratuluju, takovýhle překvápko jsem teda fakt už nečekala, přišlo mi, že jste se nakonec na to snažení s Diskobolem vyprdli - a vy takhle! A žes to vydržela takhle dlouho tajit… no klobouk dolů. Tak držím palce, ať je všechno v pořádku a ať se Nikča v pohlaví plete! A teda Esterka je holka šikovná, narvat si tak malej prstýnek na prst… skoro jako Houdini… škoda, že jí to stejně tak nešlo i sundat.
Elliotovi a Terce všechno nejlepší k narozeninám!
Amélie, Tobě dodatečně vše nej k svátku!
Jinak my si s Barčou užívaly našeho drahého manžela a otce, i jsme byli konečně prubnout tu cyklosedačku, i výlet byl, i jsme něco udělali na baráku a okolo, takže snad mám nakonec i pocit, že to nebylo tak hrozný, jak jsem to čekala. Ale teda jsem docela na nervy z Barči, naprosto teď prdí na nějaký čůrání na nočník, když už si řekne, tak je to pozdě, jinak čůrá hlava nehlava… tak nevím, kde jsem udělala chybu- a hlavně nevím, jak to řešit, bo plíny se mi jí už zpátky dávat nechce, když už jedeme x měsíců bez nich…
A navíc mě to děsně vytáčí, takže se kolikrát fakt neudržím a bouchnu jak saze… a pak mě to mrzí. No nic, tohle je můj boj.
Užijte si pěknou neděli a brzy zas hoj!