Poradna duly
Jana Čurdová
Bublo prej stačí napsat jen první a poslední správně a mozek si to přehodí, takže pohoda.
Pavčo, tomu moc nevěřím, možná by se lekl a zůstal v úžasu. A třeba manža pochopí, že přestřelil.
Vasinko - to máš pravdu, ale nějak nejsem schopná zapojit mozek do toho co je ve mně zdravé
…asi jen duch ![]()
Bublo - já jsem si unavila sanici od přepečené pizzy a dnes už toho víc nevypiju..já mám snad 200C co jsem si lokla- to je běžný stav po alkoholu?
Misenko jo tak to chápu. To by mne deprimovalo taky, kdyby všichni věděly jakej mám přesně cyklus.
A on se z trenéra stal morous, nebo co?
Jé a pěkný dárky jsi koupila, on je Tomáš na pouťové hamky?
Stanusko
no on možná i čuměl, jak jsou český holky bez zábran.
A náhodou Diskobolos vnady určo oceňuje ne. ![]()
Pavčo pěkné pokoukání. ![]()
Nikčo až tak jo. Jen aby to fungoval i obráceně, když mi chceš prd říct co mne čeká a nemine, nebo, že by má další láska byla taky disgrafická a já se k vám nakvartýrovala i se šmajdou, jež by zpustošila zbytky hodobožáku.
A už třetí jo, teda, na to že jsi abstinent, tak jedeš. ![]()
Vasinko jj ten test jsem někde viděla. Ale obávám se, že můj mozek už toho není schopen.
![]()
Nikčo a proč pizzu takhle přepékáš?
A jj to je správný stav!Začínáš pálit červa. (že by jsi drahouše v noci taky trošku pokropila?
)
Vasinko - se obávám, že mě to taky hned napadlo
, ale jáchym je pěkné jméno, a není tak ohrané
Nic jdu spát, teď jsem se šla mrknou na dítko a ona chudák spocená. No taky ještě válčíme s rýmou, ale už raubíří.
Takže marodi koukejte se uzdravit.
Dobrou ![]()
Holky ráda bych si s váma psala, ale vůbec nerozumím těm větám- kor poslední příspěvek od Bubly jsem četla 2× a ničemu nerozumím- tak to je asi ideální čas usnout
![]()
Stanusko tož krásné vnady máš. Seknou Ti.
Akorát musí být asi problém se spodním prádlem co.
Lucikry brou noc. ![]()
Nikčo
tož dobrou a dneska budeš mít i krásně spavou a určitě suprově bezesnou noc. ![]()
Bublo - to asi budu
a prosím tě co jsi myslela tím spodním prádlem Stanusky??? Já ho nevidím, nechápu, ale když tak mi to napiš až zítra
![]()
Bublo-plavky mám,ale nemysli si,fotila jsem se před zrcadlem,jestli takhle ,po tom chlapovi na pláži,co čuměl, můžu jít mezi lidi o to horší,že naše kamarády.Drahoušovi se to líbí moc,i mě docela jo,oni se vnady krásně zvedly a jsou krásně pevné až trvdé.Jen se s nima musí zacházet hodně něžně-au,au.
![]()
Nikčo-ty už nepij!!!A krásně se vyspinkej. ![]()
Bublo - no právě,a pak ty otázky jestli už jsem to dostala atd.no jo,Tomáš rád tyhle hnusy z pouti.
stanusko - náhodou ti to moc sluší, a těch prsou se taky jednou bojím,neb ted jak jsem zhubla, tak jsem spokojená se svejma D a když si pamatuju jak jsem v těhu a při koju měla F ![]()
no nic děcka,jdu do pelechu,Anička ted blbě spí,je vzhůru každý 2 hodiny jak při koju,doufám že jí to brzo přejde.
tak brou všem ![]()
Míšenko-no,mě více než prsa,štve ten zadek a stehna.
Prsa po kojení splasknou,ale stehna a prdel se schazujou těžko.
A brou a klidnou noc!
jezis, vy jste toho napovidaly, už zas nic nevím
tak Zari moc blahopřeju ke kontrole, určitě bude všechno v pořádku. Já jsem v těhu takhle brzo vůbec nechodila kvůli nervům.
Stanuško náhodou ti to moc sluší a teda 60 kg není vůbec vidět, asi proto, že to není žádná váha
To já mám skoro 80 už jsem jako malý hrošík..
Luci, krásné fotky a to máš teda dobře zařízené, ale jinak by to asi nešlo a pracuješ na poloviční úvazek? Barče to moc sluší.
Vašinko náhodou je to pěkné jméno, znám jenom televizního Jáchyma a synovce, jinak jsem v životě žádného nepotkala. Jak mu budete říkat, Jáchymek, Jája? No jméno u nás bude zase velký boj, protože se na ničem nedohodneme.
Eržo, kdysi byl v Sama doma očař a ten říkal, že se rodiče zbytečně bojí, když děti sedí blízko u televize, že se tím oči nekazí..docela mne to překvapilo, ale prý se oči momentální námaze přizpůsobí, tak na tom asi něco bude.
Jinak už nic nevím, marodům rychle se uzdravte.
Dobré ráno, tak další noc bez porodu.
Dítě dneska kouká na krtka tak mám opět chvilku. JJ naše ranní televizní půlhodinka.
Nikčo tak co jak je po ránu?
Stanuško teda vnady ti upřít nelze. Mě teď přes pupek zanikají. ![]()
Míšenko hezky si Tomášovi dopřála pouťových dobrot. Jé srdce z perníku bych si dala. Hm asi vytáhnu z mrazáku kus dorta.