Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9865
30.9.08 21:07

Janno :lol: :lol: :lol: perlíš s váčkem. :lol: A náhodou babi dělala mrkvový šátečky a bylo to dost dobrý. A tohle vypadá taky skvostně, dokonce i vhodné pro dítka. 8O A jj já mám zájem o překlad!

A ještě prdnu jednu koláž, jsem si zase hrála. :lol:
 http://i130.photobucket.com/…ena_2008.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
30.9.08 21:11

ješiš bublo tahle koláž je naprosto dokonalá, fakt nádhera!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
30.9.08 21:13

Jé Babuldo děkuji. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
30.9.08 21:13

Diky vsem za prani Terce k narozeninam …

Tak jsem chtela upect dort … vybrala jsem si draka … kosoctverec snad zvladnu … no mylila jsem se … prvni plech jsem vyndala az jako uhel … mam me varovala ze uz neni cas. … museli jsme na vitani obcanku ale tim me samozrejme jeste popichla takze druhy pokus … parada … vyrizla jsem, namazala, zacala potahovat dort marsmellow testem ale dala jsem ho na kraj stolu … kdyz padal snazila jsem se ho jeste chytit, cimz jsem ho jeste rozdrolila vejpul … to me fakt dostalo ze jsem zacala brecet … tata nemel samozrejme nic lepsiho na praci nez fotit … 

No jelikoz tchyne do toho porad .. dyt to nevadi ja ji u nas doma dort upekla … tak jsm fakt chtela nejaky dort mit …takze jsme skoro svagra poverila aby zajel do hypernovi a dort koupil a jela jsem na to vitani …
Ale po vitani obcanku jsem se uklidnila a jeste to jakz takz zachranila … 

No a ten dort z hypernovi byl taky takze mela jeste medovnik ;-)

A tady je nase mala rockerka …

No a odpoledne jsme teda jeli k te tchyni takze jeste treti dort ;-) 

No a jedna z vitani: Ja mana nase deticky, neterinka a tchyne … 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
30.9.08 21:20

Maki to jsi dobrá, že jsi po tátovi tím dortem nešvihla. Já už bych to udělala. :lol: Když se daří co. :lol: Ale zachránila jsi to teda skvěle!Vypadal moc pěkně a děti pěkně koukaj. Teda Terku bych s tou kytarou vůbec nepoznala. 8O A na vítání občánků Ti to sluší. Mi příjde, žejsi zhubla. A manžel je fešák. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
30.9.08 21:25

Bublo: s tim zhubnutim jsi me pobavila neb mam dalsich 7 kg navvic dohromady po detickach teda 14 :twisted: asi to dela obleceni …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
30.9.08 21:27

Janno - však já vím že to ve váčku :lol: má chlap.a můj chlap je ze dvou kluků,a oba kluci mají holky :lol:

Maki - tak to by mě ten dort taky dostal a fotka je super.jsem se musela smát - promiň :lol: :lol: ale nakonec se dortík povedl. a Terezka je krásná rokerka.to má po mamince že? :lol:

Bublo - koláž fakt paráda,okamžitě ji dej někam do soutěže.

Stanusko - fotky oslavy krásný,Davídek je v tom obleku takovej fešák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
30.9.08 21:32

Maki tak to umíš dobře zamaskovat oblečením! A jak dalších sedm nahoře?To jako od porodu jsi ještě nabrala? Tak tomu nevěřím! A eslivá je to z těhotenství, tak to jsme klidné, bo to dáš dolů. :wink:

Misenko prdím na soutěže. Jsem zjistila, že v tom nemám štestí.Bo vyhraju jenom když o nic nejde. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
30.9.08 21:34

Ne jen 7 mi zustalo po Terce a dalsich 7 po Zuzi… takze mam 14 nad svoji vahou pred detickama a i to bylo uz hodne … :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
30.9.08 21:39

Maki jé to je zvláštní, že Ti holky nechaly každá sedm. A co rehabky? Zabíraj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
30.9.08 21:41

Uz mi skoncili .. prdepsali mi bederni pas abych si ho brala pokud ma v planu neco namahavejsiho, jako treba stipani dreva :lol: nebo vylet s detickama :lol:
Ale jo v celku to pomohlo … zada sice porad pobolivaji ale da se to … rozhodne je to o 100% lepsi nez to bylo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
30.9.08 21:42

Bublo - no vždyt ono vlastně nikdy o nic nejde ne? :lol: :lol: ale je fakt parádní

Maki - až přestaneš kojit,tak to určitě dáš dolů.a vůbec mi nepřipadáš, že by ti 7 kilo zůstalo,příjdeš mi stejná jako když jsme tě viděli poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
30.9.08 21:42

mazu do postele, Zuzi se porad budi po trech hodinach :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
30.9.08 21:43

Maki tak to je drsný, že to sice je lepší, ale dostala jsi pás. Chjo a co to zmenšení prsou? Nenadhodil to doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
30.9.08 21:45

Ahoj holky,
Stanusko:tak je pravda,ze bracha deti nema,ale on je takovy vic citlivejsi nez ja,on mel byt holka a ja kluk:-)
Bublo:tak bratranec holky miluje nadevse,jen kdyz ted premysleli o 3,tak by si pral kluka,coz mi prijde logicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí