Poradna duly
Jana Čurdová
Janno
perlíš s váčkem.
A náhodou babi dělala mrkvový šátečky a bylo to dost dobrý. A tohle vypadá taky skvostně, dokonce i vhodné pro dítka.
A jj já mám zájem o překlad!
A ještě prdnu jednu koláž, jsem si zase hrála. ![]()
http://i130.photobucket.com/…ena_2008.jpg
ješiš bublo tahle koláž je naprosto dokonalá, fakt nádhera!!
Diky vsem za prani Terce k narozeninam …
Tak jsem chtela upect dort … vybrala jsem si draka … kosoctverec snad zvladnu … no mylila jsem se … prvni plech jsem vyndala az jako uhel … mam me varovala ze uz neni cas. … museli jsme na vitani obcanku ale tim me samozrejme jeste popichla takze druhy pokus … parada … vyrizla jsem, namazala, zacala potahovat dort marsmellow testem ale dala jsem ho na kraj stolu … kdyz padal snazila jsem se ho jeste chytit, cimz jsem ho jeste rozdrolila vejpul … to me fakt dostalo ze jsem zacala brecet … tata nemel samozrejme nic lepsiho na praci nez fotit … 
No jelikoz tchyne do toho porad .. dyt to nevadi ja ji u nas doma dort upekla … tak jsm fakt chtela nejaky dort mit …takze jsme skoro svagra poverila aby zajel do hypernovi a dort koupil a jela jsem na to vitani …
Ale po vitani obcanku jsem se uklidnila a jeste to jakz takz zachranila … 
No a ten dort z hypernovi byl taky takze mela jeste medovnik ![]()
A tady je nase mala rockerka … 
No a odpoledne jsme teda jeli k te tchyni takze jeste treti dort

No a jedna z vitani: Ja mana nase deticky, neterinka a tchyne … 
Maki to jsi dobrá, že jsi po tátovi tím dortem nešvihla. Já už bych to udělala.
Když se daří co.
Ale zachránila jsi to teda skvěle!Vypadal moc pěkně a děti pěkně koukaj. Teda Terku bych s tou kytarou vůbec nepoznala.
A na vítání občánků Ti to sluší. Mi příjde, žejsi zhubla. A manžel je fešák. ![]()
Bublo: s tim zhubnutim jsi me pobavila neb mam dalsich 7 kg navvic dohromady po detickach teda 14
asi to dela obleceni …
Janno - však já vím že to ve váčku
má chlap.a můj chlap je ze dvou kluků,a oba kluci mají holky ![]()
Maki - tak to by mě ten dort taky dostal a fotka je super.jsem se musela smát - promiň
ale nakonec se dortík povedl. a Terezka je krásná rokerka.to má po mamince že? ![]()
Bublo - koláž fakt paráda,okamžitě ji dej někam do soutěže.
Stanusko - fotky oslavy krásný,Davídek je v tom obleku takovej fešák
Maki tak to umíš dobře zamaskovat oblečením! A jak dalších sedm nahoře?To jako od porodu jsi ještě nabrala? Tak tomu nevěřím! A eslivá je to z těhotenství, tak to jsme klidné, bo to dáš dolů. ![]()
Misenko prdím na soutěže. Jsem zjistila, že v tom nemám štestí.Bo vyhraju jenom když o nic nejde.
![]()
Ne jen 7 mi zustalo po Terce a dalsich 7 po Zuzi… takze mam 14 nad svoji vahou pred detickama a i to bylo uz hodne … ![]()
Maki jé to je zvláštní, že Ti holky nechaly každá sedm. A co rehabky? Zabíraj?
Uz mi skoncili .. prdepsali mi bederni pas abych si ho brala pokud ma v planu neco namahavejsiho, jako treba stipani dreva
nebo vylet s detickama ![]()
Ale jo v celku to pomohlo … zada sice porad pobolivaji ale da se to … rozhodne je to o 100% lepsi nez to bylo …
Bublo - no vždyt ono vlastně nikdy o nic nejde ne?
ale je fakt parádní
Maki - až přestaneš kojit,tak to určitě dáš dolů.a vůbec mi nepřipadáš, že by ti 7 kilo zůstalo,příjdeš mi stejná jako když jsme tě viděli poprvé
Maki tak to je drsný, že to sice je lepší, ale dostala jsi pás. Chjo a co to zmenšení prsou? Nenadhodil to doktor?
Ahoj holky,
Stanusko:tak je pravda,ze bracha deti nema,ale on je takovy vic citlivejsi nez ja,on mel byt holka a ja kluk:-)
Bublo:tak bratranec holky miluje nadevse,jen kdyz ted premysleli o 3,tak by si pral kluka,coz mi prijde logicke.