Poradna duly
Jana Čurdová
Maki brou a klidnou. ![]()
Misenko no to jo, ale mne štve, že někdy se účastníš soutěže a vyhraje to nějaká hrůza a to jen proto, že její rodina jí dala hlasy. ![]()
maki - jé, úplně mi tě bylo líto s tím dortem, ale nakonec vypadal úžasně
A rodince to moc sluší
Bublo - koláž fakt super
jo a krátká noc - mi povídej! A to ještě nejpozději v 5 (většinou dřív) musím čůrat a už pak nemůžu spát.
Doufám, že tohle miminko nebude krom toho pindíka opakem Honzíka - ten spal krásně a já v těhu taky. Jooo to byly časy…
Stanuško - super fotky, David se pěkně na tu oslavu vyfešákoval
A s těmi pohyby - já tomu právě taky moc nevěřila, protože jsem si říkala, že je to brzo, jinak bych si jistá byla. Ale teď už je to opravdu jasný a je fakt, že Honzíka jsem cítila v 18 tt, a druhý se prý cítí dřív… Kámoška taky říkala, že cítila druhý dítě takhle brzy.
A fakt je, že teda netloustnu, od minulý kontroly jsem přibrala kilo, ono taky není moc z čeho, sice mi špatně není a nijak moc ani nebylo, ale chutě teda vůbec nemám, kdyby to nebyla nutnost, tak nejím nic. Ale oproti tobě mám zas obr břicho. ![]()
no tak jdu něco trochu naspat, tak dobrou ![]()
misenko: az prestanu kojit budu te otravovat o radu jak jsi to udelala ze jsi tak hezky zhubla … fakt to obdivuju … a Lidunka taky … jste borci ..
Bublo: o tom nemluvila, ale ono to stejne jde az pul roku po skonceni kojeni …
Maki - hele to není žádná věda.jen to chce vůli.uvidíš že to půjde.
tak brou a klidnou noc.
Zanetko - jo moc moc gratuluji k pohybům,to je super.a co nějaká fotka bříška,nebyla by?
Bublo - no jo,to je nespravedlivý,tohle hlasování,hele ale když dáš odkaz,my všichni tady budem hlasovat.
a nějaká rodina nemá šanci
holky vsem moc dekujeme za gratulace, oslava byla narocna neb tu bylo 11 deti
tak jdu jeste oloupat par cerstvych orechu a padnout za vlast … paa
Stanuško krásný fotky máte a Davídek je teda frája a už mu je 9..to je teda velký kluk, no z vašich fotek je fakt cítit děsná pohoda, že bys klidně zvládla ještě další 3 dítka ![]()
Janno, Elliotovi to moc sluší a je krásně vlasatej ![]()
Bublo, krásná koláž, ty by ses fakt někam měla přihlásit, strašně ti to jde a malá je úžasná, že tě takhle nechá spát, koukám, že venku je ve svém živlu.
Děkuji všem za pochvalu, já si zas taková hvězda teda nepřipadám.. a říkáte kluk? No je fakt, že břicho roste podobně jako u Edíka.
Maki, to mě mrzí s tím dortem a po taťkovi bych ten dort asi hodila. Nakonec ale vše dobře dopadlo a Terezka měla dortů hned několik , v tomhle věku jim to je ještě fuk a zbaští všechno
Náhodou vám to všem moc sluší a Terezka je správná rokerka. Váhu určitě shodíš, teď máš shon kolem dětí, potom se to srovná a půjde to samo dolů. Já se pořád něčím doma cpu, je mi jasný, že v práci by na to nebyl čas, ale tady to láká..
Amélie, tak skvělé, že se oslava povedla a teda 11 dětí, to je dost, dej nějaké fotky.
ještě chlubící okénko, i když ne naše..synovec s jeho týmem vyhráli o víkendu mistrovství v minitenise. Synovec zdědil sportovní talent po bráchovi, kterému jde snad každý sport.
Brácha oslavil 40 a letí ve čtvrtek s partičkou kámošů na Kubu
To jsem zvědavá, co tam chlapi budou vyvádět. ![]()
ahoj holky hlasime se z usa.jsme v kempu a je tu net.je to tu nadherny,uz jsem uplne zapomnela jaky to je bozi spat pokazde jinde,kazdej den videt tolik krasnych věci.ada uz je skoro zdravej,manza tak napul a ja moc ne ale naladu namto nekazi.z fotek budete nadseny. mejte se pisu z mobilu a je to hruza neprihlasena lema
Dobré ráno, tak koukám, že po ránu opět první. Stále nic. Dneska budu odpolko vědět víc.
A dnešním oslavencům všechno nej. Merkétce od Pavči ať má stále pohodového brášku a maminku s tatínkem.Terezce od Czakiny brzo nový domek.Vítkovi od Mouse ať ho maminka brzy naučí řídit její parádní stroj.
Doufám, že si to pamatuju dobře a na někoho jsem nezapoměla. ![]()
Ahojky
tak taky se přidám
Markétce od Pavči vše nejlepší k 2. narozeninám, hodné rodiče a brášku a třeba jednou ještě tu sestřičku.
Terezce od Czakiny vše nejlepší k 2.narozeninám, spoutu radosti a štěstí a krásné bydlení v novém.
Vítečkovi od Mause přejeme také vše nejlepší k 2.narozeninám, žádné starosti a trable a ať tatínek nezlobí
Vasinko - jsem zvědavá,co ti řeknou dnes na kontrole.
Lemo - těšíme se na fotky a závidíme ![]()
Amelie - tý jo, 11 děti,tak to musel být hukot.
Lexxie- neklesej na mysli, já tomu určování pohlaví dle břicha nevěřím,tak klído tam ta holčička ještě může být. a dle obličeje mi taky všichni tipovali kluka, a prdlajs
Pavčo Markétce vše NEJ k dnešním dvouročkům! Přeji aby se jí nemoci vyhýbali, aby byla stále tak odvážná a hlavně aby byla šťastná. http://www.postsmile.com/…liday/17.gif
Mouse Vítečkovi přeji stálý úsměv na tváři, hodně zdraví a šťastnou mámu.http://smilies.sofrayt.com/fsc/party2.gif
Czakino Terezke obr NEJ k dnešním narozeninám!http://smilies.sofrayt.com/…0candles.gif
MARKETCE , VITECKOVI A TEREZCE VSEEEECHNO NEJLEPSI ![]()
Jinak foto zatim nemam zadny, neb ja nic nefotila ale natacela videa a tak musim poprosit kamosku jestli tam budou mit nejake hezke fotecky … takze dodam pozdeji .....
jdu uklizet ten priserny bordel v kuchyni a detskem pokojicku ......
Davmi tak třeba mu to klapne i bez pomoci nemoci. ![]()
Zanetko tak s tím čůráním to znám a nejsem těhotná, bo mám blbý zvyk, že si ke compu dělám litr čaje večer to tu chlastám. Pak se divím, že v noci běhám.
Naštestí já pak teda usnu. A nechci Tě stzrašit, ale fakt tu většina ho¨lek píše, že druhé děti jsou úplně jiné. Mrkni na Amelii. ![]()
A jj, když jsi jako proutek, tak pak je jasný, že pohyby jsou zřetelnější. ![]()
Maki jo tak to jo, tak to máš ještě hafo času.
Misenko se obávám, že by mi ani hlasy od vás nepomohly, fakt jich měly mnohem víc, než je nás tu v diskuzi. ![]()
Amelie Ty zkoušíš kolik toho vydržíš?
To jsem zvědavá na fotky.
Aha, tak na fotky kámošky a z toho videa nejdou dělat fotky?
Lexxie jj spaní přes noc(ťukám) je u nás opravdu v pohodě. Bylo obdobví, kdy vstávala v pět a v noci řvala, ale to trvalo jen asi půl roku, takže si nemůžu stěžovat.
Ale ten den je bez odpoledního spaní tááák dlouhýýýý.
A jaká hvězda, fakt vypadáš mladě a pěkně.
A co to je minitenis?Ale synovec šikovný. A opravdu chceš vědět co bude brácha na Kubě dělat?http://smilies.sofrayt.com/…o%20evil.gif
Lemo tak to je super! POdle popisu to musí bý něco úžasného! Tak to si tu pěkně poslintám nad fotkama! A Adula je skvělý, že to zvládá takhle bez problémů.
Vasinko odpolko Ti řeknou, tak maminko, nic se nechystá, Tebe to naštve a večer pojedeš ne. ![]()
Markétce,Terezce a Vítečkovi všechno nejlepší k narozeninám!!!!!!!!
Dobré ránko z Moravy, zamračené a foukací ![]()
Amelie: dodatečně přejeme všechno nejlepší k včerejším 2. narozeninám Karolínce
nějak jsem se tu včera ani nemihla, tak se omlouvám, že jdu lehce s křížkem po funuse…
czakina: Terezce přejeme všechno nejlepší k narozeninám a těšíme se na nějaké novinky, jak se vám daří! ![]()
mouse: Vítečkovi všechno nejlepší k narozeninám, hlavně spokojenou rodinu ![]()
xbublax: ty tvoje fotky mě dostávají, jsem tu po ránu zamáčkla slzu, jsem dnes jakási naměkko
a na soutěže na netu se vyprdni, podle mě nejsou objektivní, když vidím, kdo pokaždé vyhraje…nechápu…
maki: teda story s dortem hustá, myslím, že bych na tom byla s nervama podobně a ten dort bezpochyby rozšlapala vzteky
ale nakonec se ti moc povedl
uvidím, co budu říkat já, dnes bych měla provést pokus o další dort pro Marketku ![]()
stanuška: Davídkovi to na oslavě moooc sluší, o Diskobolivi s Emičkou ani nemluva, jen Esterka mi tam chybí
a mě kromě rodinné pohody dostává i ten prostor v domácnosti
já už se těším na to vaše čtvrté dítko a novinky o vašem životě v šesti ![]()
vasinka: tak to jsem zvědavá, jaké novinky dneska doneseš
jo a tvoje přání se dá krásně vyložit dvojím způsobem, mě dneska ráno přimělo k vážným úvahám…
žanetka: gratuluju k prvním pohybům ![]()
janno: mrkvový dortík známě, peču ho občas dětem, recept jsem kdysi našla v dětském časopise, taky jsem nevěřila, ale je vynikající ![]()
pokračování později, Markét si dnes vybrala prudící náladu
asi mi předvádí geny po tatínkovi ![]()