Poradna duly
Jana Čurdová
Bublo, jenomže např. na hřišti jsou taky děcka i 12 letá, která skákají z výšky= ze střechy domečku, je tam velice rychle roztočený kolotoč apod. A taky oba furt melou pusou, tak ji musím odpovídat. Někdy přijeď s Majdou na celý den a já si odpočinu, bo oni se spolu zabaví. To myslím vážně.
Ahoj,
zase jsem jen na skok
, nějak se se mnou moc nebaví comp. V práci jsem vás po chvilkách trochu dočítala, ale bylo toho docela dost, nějak jste se rozjeli ![]()
Míšenko - obrovská gratulace!!! Ať ti je co nejvíc dobře a vůbec ať je všechno v poho. Jé to je super, jak se to tu rozjíždí.
![]()
A všem oslavencům které jsem opět prošvihla dodatečně všechno nej.
chtěla jsem reagovat na spoustu věcí, ale jak jsem to četla postupně v práci, tak už toho moc nevím a navíc postýlka volá, tak snad zítra se sem trochu dostanu.
jenom Nikčo - to je prekérka s Matesem, držím palce, ať to co nejlíp vyřešíte. A drahouš no comment. A Honzík po tatínkovi také opakoval pdele, pdele… a smál se tomu, ale nevěnovali jsme tomu pozornost a zatím to neopakoval.
babuldo - já mám teď taky nějaký nespavý těhu
a jj, ty stavy znám.
tak dobrou
hřiště-tak jsem matka co z hřiště odchází úplně vyřízená.Taky tam jsou maminy,které si čtou a to pak hlídám i jejich děti.
![]()
Stanuško, s hřištěm asi tak stejně. Naštěstí ne každý den, ale odpoledne je to pravidelně.
Mamino tak tady je hřiště s pískovištěm.POkud je na pískovišti, tak v pohodě čtu, pokud jde na prolézačky, tak to jistím. Ale musím zaťukat, tu jsou nějak uvědomělá dítka. Když se blíží šmajda, tak dávaj pozor, bay jí neublížili. (Ale to je u nás za barákem, na sídlišti už je to jiné.)A to já klidně dofrčím.Jen aby jsi pak nebyla na ohrabky i z Majdy.
![]()
Zanetko tak brou a snad zítra. ![]()
Stanusko
takhle jsem předevčírem zachraňovala asi rok a půl starou holčičku. Její mamina vykecávala a dítko lozilo po skluzavce.
Tak to já zas nejsem tak nezodpovědná a z hřiště splavená naštestí nechodím. Bo dítko už všude vyleze samo. ![]()
Hej a knížku fakt čru jen když je na pískovišti.
Bo to vím, že nehrozí žádný karambol. Ale to už jsem tu kdysi psala.
ad hřiště - nevím o něm=můžu si číst, telefonovat, papat…no ideální
jen mu nikdo nesmí sáhnout na jeho věci. Naposled si taková drobná holčička vybrala zrovna jeho odložené odrážedlo a chtěla na něm drandit. By ani člověk neřekl jak si to koutkem oka Honza hlídá
Všechno pustil z ruky a vyběhl z písku za odrážedlem, které se během chvilky táhl zpět i se řvoucí holčičkou
…No, trošku mi připomíná Richarda ze zoo ![]()
Nikčo ne Tebe navštěvovat nebudu.
Bo Honzík je vlastně ideální a hlavně!, věčně spokojené dítko! Hm jdu se zahrabat, bo na hřišti o ní fakt vím.
A frajer, jak si hlídá svoje. Prcková takhle jednou odložila zebru a to byl řev. Ječela po italech italsky.
Od té doby je poučená a věci dává zá:,–(ně do kočárku, nebo mne do ruky. ![]()
Bublo - jj-fakt ideál
- decentní bordelář s jemnou lakotností a přiměřenou vzeklostí, vybroušenou mluvou o třech slovech a dravým apetitem čůrat ve stoje a to vše za stálé přítomnosti chlupatého kamaráda
![]()
Bublo-to já se ale nebojím,že by Ema nějak lezla,je na sebe dost opatrná,ale jak psala mamina,tu starší děti roztočí kolotoč k nezastavení,tu prolítnou starší děti a smetou všechno v zápalu hry,tu je nějaké dítko agresivní(to Ema absolutně nechápe)…a do toho jsem posledně sundavala dítko na plotě a na druhé straně sráz.Dítku byly maximálně tři roky a matka ani nezaregistrovala,že dítko se chystá kutálet dolů.Chlapeček už měl na brek.Nemám tyhle hřiště moc ráda.jo a ještě v Praze jsem i na pískovišti za Emou,protože si nejsem jistá,jestli si nějaký feťák nevybral k aplikaci zrovna dětské pískoviště a neodložil to po sobě zrovna tam.
Štrůdlik se už peče a voní.Jen mě nějak blbě z únavy.
Dobré ráno, tak stále nic. Dítě si teď hraje s modelínou tak mám klídek zase to bude všude´, ale jeho to tak baví. ![]()
Stanuško jé teď by mi štrůdlíček bodnul k snídani. ![]()
Bubla: diky diky, ze poctive docitas!! Fakt jsem se trefila? No tak to je bomba. Dejte vedet, kde budete, a odkdy do kdy, a min na skok se zastavim, to je jasne!!!
Ockovani, a pod. Bracha s mamkou otevreli online lekarnu, jsou sice v tabore, ale posilaji kamkoliv, objednajia zjisti cokoliv, tak kdo by mel zajem: http://www.talekarna.cz/ a odvolejte se na mne(at zaboduju
) bracha je hodne do homeopatie a bylinek.
Modelina: u nas je pokladana za sacinu, takze nepraktikujeme
![]()
Zdravim,
jsme opet na ATB, neni to reakce na ockovani, mudra nevi co to je, mozna ze se ji neco rozjelo tim ockovani, mumlala neco o spale, no kazdopadne uz nema horecky, ale nudle tecou proudem .
Ted musime do lekarny, nechala ji delat nejaky sirup, ja dost pochybuji, ze ho bude bastit
, neb je pry dobroucky sladoucky ![]()
Vic po obede, kdyz snad bude spat.