Poradna duly
Jana Čurdová
Ad Vanoce:tak moje mamka se vcera ptala maleho:Vojtisku,co bys chtel na Vanoce?A Vojta na to: stjomecek:-) Takze my mame darek vyreseny:-)
masozravko - proč jsi out?
Davmi - no řekli jsme to jen těm známým,jak jsme dnes u nich spali,ale jsou to naši nejbližší kamarádi a bydlí na samotě,tak nikomu nic neřekenou
no a musela jsem to prásknout na bc v tom jednom deníčku.
proč?
maso -
tak ještě přidej rolničky rolničky a bude úplně hotovo ![]()
nejak mi uniklo to smirovani a ty a erza. . . no moje chyba, mam tu byt casteji . .
Jen musim-
Pavčo-dort úplně profesionální,ba řekla bych ještě mnohem lepší,flám je skvělý,že se vydařil a že jsi se vyřádila a mohla si myslet na jiné radosti než děti,domácnost,manžel…A chlap?Nerozumím..... ![]()
Musim se jít vyspršit a pak kvapem pro děti do Prahy,jsem se jaksi zapotila při úklidu.
![]()
No děvčata děkuji za chválu dortu, ale předloha byla pravda daleko dokonalejší, ale bylo to šité horkou jehlou, tak se toho víc udělat nedalo
a navíc, mě to piplání hrooozně nebavilo
nemám problém to napéct, udělat krémy, poslepovat, ale to plácání z marcipánu…prudáááá
![]()
babulda: jj já vím, že se postel najde, ale kdyby to fakt nějak !nevyšlo" není to problém, jsme zvyklí
![]()
maji: já to vidím tak, že si s domečkem zase parádně vyhraju
mě tyhle legácký stavby děsně baví ![]()
míšenka: kam chdoíš do deníčku na BC? do Jasmínek? a co tady u zebřiček? to by ses taky měla prásknout
holky budou mít radost ![]()
masožravka: ty už máš Vánoce jo?
![]()
Jdu na kafe, začínám cítit spánkový deficit ![]()
no, ja se na ne tesim, protoze doufam, ze je budeme mit uz v nasem , novem bytecku
stanuška: co ti uniklo z mé domácí zápletky?
asi jsem to tady přesně nepsala, ale vlastně poslední hřebík do rakve a spouštěcí mechanismus rudého vidění býka byla sobota, kdy jsem dorazila za tatínkem na skály s tím, že měl jet s náma večer domů a on se na to vyprdnul a zůstal tam s kamošem a mě tepali děti a řvali mi cestou v autě, že tatínek s náma nechtěl jet domů a proč… takže z mého pohledu já byla nas…, že mi neřekl ani popel o tom, že nepojede domů předem (bych tam vůbec na tu chvíli nejezdila) a že dal přednost kamošovi před rodinou…z pohledu jeho kamaráda (jak ho prezentuje našim známým…) to byla děsná prdel, jak jsem dorazila a neměla spacáky a výbavu na nocleh… pravda, jsem už po těch letech na mateřské tak mimo, že jsem schopná zapomenout doma 1 cestovní tašku plnou oblečení pro děti na 2 dny, 3 spacáky, 3 karimatky, 1 stan, vařič, hrnce a žvanec na 2 dny… takže tak naše story v kostce…
Pavčo - no tenkrát jsem začala chodit do Květníčku,tam se znám i s Amelii,ale víceméně už tam vůbec nepíšu,ale jedna holčina odtamtud mě tady vypátrala.a k Zebrám taky už skoro nepíšu,nějak to nestíhám.jsem ráda že zvládám naše září,to je pro mě priorita
![]()
Masozravko - né to nebylo šmírování,Erža se chtěla přidat a pak se přidala.to by bylo na dlouho to vysvětlovat,prostě jen o tom,že náhoda je blbec,a nikdy nevíš,kdo to čte a kde něco může prásknout.
Misenko:ja myslela,jestli to vi uz mamca?A Tomas uz to vi?:-)
Maso: o smirovani psala dneska bubla,ze ji tady chodi ex cist,takze nechodis malo,ale nectes pozorne:-):-)
Pavčo-no já právě nechápu,že tě obměkčilo k polotichý domácnosti,protože to je pro mě přesně ten argument,kdy bych viděla rudě podruhé.
![]()
Holčiny fakt musim,nechce se mi,počasí vypadá,že nás zavře v baráku,to bude s dětičkama mejdan a já nejsem ještě pořád úplně fit,sakra a to jsem se tak těšila.
Davmi - jasný,Tomáš to ví,dostal k narozeninám pozitivní testík
tak se hrozně naparuje,jakej je kanec,že se skoro hned zadařilo,chlap no
no a právě nevíme jestl to řici,jelikož dnes je velká rodinná oslava z Tomášový strany a zítra z mý,tak by to byla super příležitost,ale já nechci.bojím se.
Pavčo - já bych ho hnala
prostě mi to příjde nefér k tobě a hlavně k dětem,že pořád upřednostňuje záliby a kamarády před Vámi.to si rozhodně nazasloužíte. a už dost,nebudu rejpat.
stanuška: jo takhle…no já se přiznám, že jsem už asi lehce cynik a mě to včera docela pobavilo, protože jsem si říkala, kdo mu asi takovouhle informaci žere…ona se mě na to ptala právě kamarádka co přišla včera na oslavu, že ten její (taky lezec
) došel domů s tímhle…a oba se shodli na tom, že to bude asi pěkná hovadina, že tak blbá asi fakt nebudu ![]()
A polotichou domácnost máme nezávisle na téhle vtipné historce… děti to už docela sledovali, že spolu nemluvíme a že je u nás dusno, takže jsem prostě musela trochu uvolnit atmosféru…
Misenko:chapu te,ja to vlastne rekla jen tady vam a nej.kamosce a rodine az v 8tt,jak bylo videt srdicko.Na druhou stranu,vysr..se muze bohuzel neco i mnohem pozdeji,ale to riziko je uz mensi.