Poradna duly
Jana Čurdová
Teda…to jsem tady takový mládě, mě je 21
jsem ze Dvora Králové
Ja bych řekla, že mládě ani ne
aspoň budeš mladá, až ti děti odrostou…moje až bude končit zakladku, tak mi bude přes čtyřicet :-p
Ahoj no já sem před 5,5 měsíci potratila měla sem v sobě molu… tak se bojim pořád, ted mám bolesti celý den. Já jdu až 30 k doktorce a to budu 8+1 tt co počátám… se bojim mocuž blinkám jak šakal :-/
Holky až budete mít foto vložte ho sem prosím ráda bych sváma držela kontakt do porodu a i po něm ![]()
Taky si říkám ze jsem ráda ze budu mladá maminka. A jinak jak se cítíte holky? Ja jsem v úplné euforii, jsem nadšená ze to vyšlo a doufám, že nám to dopadne dobře. Jinak mě sestřička objednala na pondělí, tak třeba vezme jenom krev, podle mě nebude na utz nic vidět.
Ty jo to vypadá jako že jsem stará
Ale vzhledem k tomu, že mi šlo teď první dítě do 1. třídy, tak se taky necítím jako stará matka. Chtěla jsem druhé těhu zvládnout do 35 let a v pohodě. První těhu jsem měla ve 26, tak to teď budu srovnávat jak to bude v tom malinko vyšším věku. Jinak od rána je mi chvílema jako na chřipku, od včera občas šoufl. Ale to si přesně pamatuju i u toho prvního. Prostě se tělo mění a je to jiný stav.
Spím, spím, spím
a v práci nic nestíhám
jinak mi ke dobře, žádný nevolnosti, chutě či cokoliv jinýho. a jsem příjemně naladěna, optimistická a vůbec. jsem napnuta jak kšandy, protože v pondělí jdu zase má utz a těším se na srdíčko ![]()