Poradna duly
Jana Čurdová
No jo, všude se mluví trochu jinak…a podle toho poznáš odkud kdo je
.
Olomouc moc neznám, jen jsem tam čtyři roky jezdila do školy, dálkově, ale většinou jen do fakultky, takže cestou z Brna jsem spíš pobývala jen na kraji Olomouce. No a pak znám trošku centrum, ale názvy ulic a náměstí si už fakt nepamatuju… Vím, že jsme tam chodili do jedné hospody na rohu, tam to bylo dobrý, nějak na D se jmenovala… ![]()
Jo, je škoda, že nás sem nechodí víc, viděla jsem, že je tu spousta maminek, co mají stejně staré děti… Do snažilek chodit nemůžu, nepatřím tam. Jednou jsem hodila dotaz do jedné diskuse Snažení, ohledně mé kamarádky, která nemá net a něco jí zajímalo a sice holky odpověděly, ale i takové, že ať napíše ona sama a podělí se o pocity a když já sama nemám problém, tak co tu dělám a tak…no, bylo vidět, že se jim to nelíbí… Mně se zase nelíbí ta snaha o kastování… ![]()
Tak my dlažbu naštěstí nemáme. Plovoučky a koberec, takže těchto pádů se moc nebojím. On už si i tak párkrát namlel, když mu něco nevyšlo a můžu říct, že příště si už dával pozor, takže asi má pud sebezáchovy…
Pády budou, ale z malé výšky, takže by se nic stát nemělo, hlavně dát pryč všechno o co by se mohl bouchnout… ![]()
Já se spíš děsím, že na sebe něco strhne, za všechno tahá a lomcuje… ![]()
No my kdyby jsme doma neměli Labradora tak mám taky všude koberce.
Já se bojím i teď když je na čtyřech a leze. Přece jen je ta dlažba dost tvrdá.
Příští týden nám už bude sedm měsíců…to tak letí…
to už ani není pravda…
http://img3.rajce.idnes.cz/…P9300024.JPG
Nám taky ![]()
Na začátku se to vleklo tak pomalu ateď už ani nevím jaké to bylo mít doma maličké miminko které jen leželo a spalo a u nás teda řvalo a nespalo ![]()
Že jo? Já si pamatuju, jak jsme byli poprvé venku, to mu bylo tak deset dní a mně přišlo, že už ho mám doma celou věčnost… a teď to tak utíká
A tady je můj brouček o tři týdny dřív.To je ale noháč co?Tady je mu asi 10 minut
Příspěvek upraven 07.04.12 v 20:10
Tak u nás změna ve velikosti dudlíka na flašku. Zkusila jsem zase dát většího na flašku s čajem a pila krásně a ani se nezakuckala. Super. Tak brzo prubnu hrnek s pítkem ![]()
no ta fotka je nějaká malá nevím proč…to my pořád flaštička.asi ještě nechce ![]()
čaute holky tak jsme prifrceli z mesta, byli jsme na rehabce a koukam ze ste se tu pekne rozjely
ad Olomoucko je tam fakt krasne, pritrel je z litovle, asi 15 km od olomouce, me se strasne libi jak tam vsichni jezdi na kole, vsechny ty tetiny a strycove
přetahovani predkozky jsem taky resila, tak teda s tim asi zacnu, at se pakmalej netrapi, brrrrr
taky jsem mu koupila miniplavecky, chtela sem ty plavaci jednorazovky ale ty neměli tak k se zvedavama klasicky plavecky a pry to neprotece tak jsem zvedava, zitra zaciname s plavanim, vim ze uz ste to tu resily, uz nekdo chodite?
s tim mimcem to fakt leti hrozne, pripada mi jak vcera kdyz mi ho prvne dali pochovat a ted uz tu radi jak cerna ruka, zrovna se naucil rozebirat to penovy puzzle
Danuško ten má ale dlouhé nohy ![]()
hailliejade, švagrová bydlí ve Slavoníně. Její manžel je od tamtud a chtěl se tam vrátit za rodinou. Tady v Ústí se mu nelíbilo.
Je voják z povolání a jezdí do Brna za prací.
To ježdění na kole se mi tam taky líbí je to placka Olomouc. Jediný co mi na něm vadí že tam nejsou žádné kopce a lesy.
My tady máme okolo sebe samej kopec a les po tom by se mi stýskalo.
Já bych s terezkou taky chodila ráda plavat ale nemám se tam jak dostat ![]()
čaute holky tak jsme prifrceli z mesta, byli jsme na rehabce a koukam ze ste se tu pekne rozjely
ad Olomoucko je tam fakt krasne, pritrel je z litovle, asi 15 km od olomouce, me se strasne libi jak tam vsichni jezdi na kole, vsechny ty tetiny a strycove
přetahovani predkozky jsem taky resila, tak teda s tim asi zacnu, at se pakmalej netrapi, brrrrr
taky jsem mu koupila miniplavecky, chtela sem ty plavaci jednorazovky ale ty neměli tak k se zvedavama klasicky plavecky a pry to neprotece tak jsem zvedava, zitra zaciname s plavanim, vim ze uz ste to tu resily, uz nekdo chodite?
s tim mimcem to fakt leti hrozne, pripada mi jak vcera kdyz mi ho prvne dali pochovat a ted uz tu radi jak cerna ruka, zrovna se naucil rozebirat to penovy puzzle
No já myslím, že to pítko je pak pro ně úplně něco jinýho, takže na dudlíku až tak nezáleží…
Danuško, musíš ji nejdřív otevřít a pak kopírovat adresu…ale taky jste měli pěkný čapy, mě pořád přišlo, že je má Marťa nějaký velký…
Ahoj Hailli, no my budeme plavat od příští středy, ale někdo tu už chodí… Myslím vasinka… Tak dej pak vědět, jaký to bylo. Já se ptala, jestli nevadí, že nemáme průpravu ve vaničkách a prý vůbec ne… Budem tam všichni poprvé…jsem zvědavá, to bude komedie, než se tam zorientuju a vůbec nevím, jak se tam přezuju, převleču s malým, kam ho mezitím položím, já úplně vevnitř nebyla… ![]()