Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No protože chlapi mají většinou přirozenou touhu někoho vlastnit. ![]()
A hlavně nesnesou jakoukoliv konkurenci… ![]()
Asi ma pocit, ze kdyz on to táhne s dvěma, ze ty taky muzes. A asi se mu to nelibi. To je ta nerovnoprávnost 🤣
No jo chlap, on muže mít ženských kolik chce, ale běda, když ty bys měla kromě něj ještě někoho
@izabe píše: Více
No přesně takhle na mě působí
jen nechápu, proč předstírá, jak je mu to jedno ![]()
@Josef_t píše: Více
Nemusel. Jen se nechce dělit o milenku, to není nic neobvyklého.
@Anonymní píše: Více
Je to jednoduché. Jak psala @izabe, chlapi jsou ješitní, nechce vypadat jako žárlivec. Zároveň se ale nechce dělit.
@Prelesta píše: Více
Si chce hrát na borce, kterého nic nerozhodí asi. Ja o té jeho přítelkyni vůbec nemluví, nikdy jsem se ani na nic nezeptala, protože doopravdy mne to nevadi.
@Anonymní píše: Více
Přesně tak. Chce být King, ale nedaří se mu to. ![]()
@Prelesta píše: Více
Jednou mluví tak, a potom zase tak, lepsi by bylo kdyby nemluvil. To by pak jako king vypadal.
Ahoj, jak to máte vy? Ja si našla milence který má přítelkyni ale nějak na něj nežárlím, proste mi to je jedno a proto se ho ani na nic neptám, problém je ale v tom, ze on řeší mého bývalého milence s kterým chodím do ted cvičit do posilovny, říká, ze na nej nežárlí protože v něm nevidí konkurenci, ale na druhou stranu ho furt “ řeši” ze treba když s nim jdu cvičit, tak se me zeptá, jestli bych s nim jeste chtěla spát a td..moji odpověď uz slyšel ze NE, ale pokračuje dal, zrovna včera mi říkal, jak mu to je jedno ze nejsem jeho přítelkyně a ze si můžu dělat co chci. Jeste předtím než tohle řekl, jsem i od nej tehdy slyšela, ze by ho to sralo ale neudělal by nic. Proste nechápu proč se k němu furt vyjadřuje když je mu to přece uz jedno jak tvrdí.