Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Normalni zarlivec, ale s laskou to nema nic spolecneho. Bere te jako svuj majetek, i kdyz jsi druha, ma tendence te omezovat a pak si uvedomi, ze na to nema narok, jen ten pochod ve svoji hlave holt komentuje nahlas.
Dobrej blbeček. Sám zahýbá přitelkyni, milence vyhrožuje fackou kterou by jako přitelkyně dostala, kdyby koukala po jiných přesto že sám si s věrností hlavu neláme, takýho v životě chceš.
Tomu bych to přála aby mu zahly obě.
Jste praštěný oba dva a oba dva si hrajete na něco jinýho než jste ![]()
Tak dnes to samé, zmínila jsem se mu po zprávách, že jdu cvičit s bývalým, na to se mě hned zeptal “ budete spolu spát?” Ja mu odpověděla s humorem “se ho zeptej “ on se urazil a napsal” co mi to píšeš za blbosti???ja se ptám tebe, jako proč bych se měl ptát jeho “ ja mu teda odpověděla “NE nebudeme “ a on “kecáš(vysmate smajlíky) a ja zareagovala jenom “ok” na to mi odepsala že se nemusím urážet jako malá holka a že mi jasne řekl ze mu je to jedno, jen proste ze to chce vedet, na to jsem mu odepsala”kvuli pohlavním nemocem?” A on “ jo přesně!!”
![]()
@Anonymní píše: Více
Já bych také řekla, že tam k tobě nějaká náklonnost bude. Kdyby mu to bylo jedno, tak se v tom rýpat nebude ![]()
Ale taky znám případ, kdy ženatý muž má milenku, ale nedal by, kdyby jeho žena měla milence
![]()
Hele já se musím zeptat - to je tak dobrej v posteli, že ti tohle za to stojí? Milenecké vztahy mají být o užívání si bez starostí, ne?
Jako já nejsem typ na milenecké vztahy, ale když už bych do toho šla, tak bych chtěla někoho na pobavení a ne se nechat fízlovat. A nebo tady jen děláš jak ti to hrozně vadí a ve skutečnosti si tu pozornost užíváš i když je to fakt toxický.
@Oxymoronka píše: Více
Ahoj, právě že je v posteli dobrý, bsví mě to s ním, jen tohle mi tam docela vadí, jasně pokud mu jde o nemoce tak přece to řeknu hned “ prosím, dej si pozor nechci nic chytit “ ale tohle nechápu, podezřívá mě i když na to nemá právo, nepatřím mu, a svádět to na blbosti …to ať radši řekne pravdu “ chci tě jen pro sebe “ nebo cokoliv, hlavně ne tohle
ja si z toho i pak uz dělala srandu a on se urazil. ![]()
A pak mi tam vypisoval ze kdybych mu rekla ze spolu spíme, tak by sklopil hlavu a držel hubu…a ve finále se přece ptal kvůli nemocem ….tak kdyby se ptal kvůli nemocem tak by přece nedržel hubu a řekl ať si dám pozor.
![]()
@Oxymoronka
Ono to asi z jeho strany bude pobavení s komplikací, láskou
![]()
@Anonymní píše: VíceŘekla bych mu, že si budu spat s kým budu chtít. A že jemu do toho nic není. Protože není. Je to vůl, promin.
Aha, tak jsem se dozvěděla něco nového hned po ránu.
jeste něco?