Žárlíte na svoje milence/milenky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.8.26 09:25
@Hanča1234 píše: Více

Aha, tak jsem se dozvěděla něco nového hned po ránu. :D jeste něco? :D :D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1522
6.8.26 09:54
@Anonymní píše: Více

Normalni zarlivec, ale s laskou to nema nic spolecneho. Bere te jako svuj majetek, i kdyz jsi druha, ma tendence te omezovat a pak si uvedomi, ze na to nema narok, jen ten pochod ve svoji hlave holt komentuje nahlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151671
6.8.26 10:09

Dobrej blbeček. Sám zahýbá přitelkyni, milence vyhrožuje fackou kterou by jako přitelkyně dostala, kdyby koukala po jiných přesto že sám si s věrností hlavu neláme, takýho v životě chceš.
Tomu bych to přála aby mu zahly obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
6.8.26 10:23

Jste praštěný oba dva a oba dva si hrajete na něco jinýho než jste :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.26 20:01

Tak dnes to samé, zmínila jsem se mu po zprávách, že jdu cvičit s bývalým, na to se mě hned zeptal “ budete spolu spát?” Ja mu odpověděla s humorem “se ho zeptej “ on se urazil a napsal” co mi to píšeš za blbosti???ja se ptám tebe, jako proč bych se měl ptát jeho “ ja mu teda odpověděla “NE nebudeme “ a on “kecáš(vysmate smajlíky) a ja zareagovala jenom “ok” na to mi odepsala že se nemusím urážet jako malá holka a že mi jasne řekl ze mu je to jedno, jen proste ze to chce vedet, na to jsem mu odepsala”kvuli pohlavním nemocem?” A on “ jo přesně!!” :nevim: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
7687
1.9.26 20:05

Mate krasnej vztah…takovej…otevrenej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.26 20:06
@Andelskej_Satan píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak otevřeném by měl být, jsme jen milenci.

• Citovat
  • Upravit
7687
1.9.26 20:09

To je dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
1.9.26 20:38

Já bych také řekla, že tam k tobě nějaká náklonnost bude. Kdyby mu to bylo jedno, tak se v tom rýpat nebude :mrgreen:
Ale taky znám případ, kdy ženatý muž má milenku, ale nedal by, kdyby jeho žena měla milence :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.26 20:43
@Pjúdoo píše: Více

Také znám takové případy :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
1364
1.9.26 21:39

Hele já se musím zeptat - to je tak dobrej v posteli, že ti tohle za to stojí? Milenecké vztahy mají být o užívání si bez starostí, ne? :nevim: Jako já nejsem typ na milenecké vztahy, ale když už bych do toho šla, tak bych chtěla někoho na pobavení a ne se nechat fízlovat. A nebo tady jen děláš jak ti to hrozně vadí a ve skutečnosti si tu pozornost užíváš i když je to fakt toxický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.26 21:45
@Oxymoronka píše: Více

Ahoj, právě že je v posteli dobrý, bsví mě to s ním, jen tohle mi tam docela vadí, jasně pokud mu jde o nemoce tak přece to řeknu hned “ prosím, dej si pozor nechci nic chytit “ ale tohle nechápu, podezřívá mě i když na to nemá právo, nepatřím mu, a svádět to na blbosti …to ať radši řekne pravdu “ chci tě jen pro sebe “ nebo cokoliv, hlavně ne tohle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja si z toho i pak uz dělala srandu a on se urazil. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.26 21:47

A pak mi tam vypisoval ze kdybych mu rekla ze spolu spíme, tak by sklopil hlavu a držel hubu…a ve finále se přece ptal kvůli nemocem ….tak kdyby se ptal kvůli nemocem tak by přece nedržel hubu a řekl ať si dám pozor. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
107
1.9.26 21:49

@Oxymoronka
Ono to asi z jeho strany bude pobavení s komplikací, láskou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
1.9.26 21:49
Řekla bych mu, že si budu spat s kým budu chtít. A že jemu do toho nic není. Protože není. Je to vůl, promin.
Je plno chlapů, co si chtějí zarelaxovat sexem a dal to neřešit. Najdi někoho jiného :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová