Nejraději mám vibrátory na klitoris, přiznává testérka erotických pomůcek

@Anonymní píše:
Ahoj, chci se podělit o svůj problém.
S přítelem jsme spolu tři roky a máme spolu dítě. Před nedávnem jsem přišla na něco. Nevím zda§li to byla skutečně nevěra, ale vypadalo to tak.On byl vždy žárlivej a já taky, ale teď se to nedá vydržet. Před nedávnem jsem si začala na facebooku psát s kamarádem, který mi někdy psal ze by na měl chuť a že se semnou chce vyspatjá, ale vždy rázně odmítla(přítel mi projíždí FB a vše kde se dá nějak spojit s lidmi).Pak jsem se sním sešla. Řekla jsem o tom příteli a v tu chvíli začal být nesnesitelný. Začal mě vyhazovat z bytu řvát na mě přes celé město jaká to jsem ku*va a dokonce zašel za mým tatou a vše mu řekl. Já mu jen řekla že chci taky chodit ven s někým. Včera dokonce prohlížel historii v počítači a dělal scény z toho že jsem na internetu nebyla 5 hodin
.Myslel si že s ním jsem. Přitom já o toho kamaráda vůbec nemám zájem ani on o mě. Já nevím jak mu vysvětlit že nikdo do matky s dítětem jen tak nepůjde. Neníá jeden den bez hádek, není jedna věta aby se o něm nezmínil. Nevím co mám dělat
.Někdy mám chuť to s ním skoncovat, ale zase si vzpomenu na dceru, která by ztratila tátu kvůli takové kravině ikdyž z mého pohledu se to nedá vydržet.
Poradíte někdo co s tím?
Tvůj partner je chorobně žárlivý a docela showman. To, co dělá není
žádná kravina, ale solidní číslo, u kterého se dívím, že nepadla
žádná facka? Do budoucna to bude jen horší. A záleží co všechno jeho
žárlivost vyvolá (tentokrát alespoň důvod měl) a co ještě sneseš.
Dcerce bych se snažila zajistit klidné dětství, tohle na něj zatím
nevypadá
A jak sama píšeš: žárlivost - nejde to vydržet. Takže odpověď asi znáš.
Tak ja nevim, asi jsem ze stare skoly, ale podle me si zenska od deti nema co
psat s kamosem, co ma na ni zalusk. i kdyz z toho pak nic neni. jako tohle mi
udelat muj chlap, tak mu taky asi udelam scenu a to jsem antihysterka. ovsem ten
tvuj uz to kapanek prehani.
byt tebou, tak to s kamaradem utnu. pak je tu ta vec s lezenim do soukromi od
tveho pritele-to mi prijde hodne prrs caru. pokud neni chorobne zarlivy, tak si
s nim promluv a oba zapracujte na duvere. kdyby se jeho zarlivost prohlubovala,
odesla bych.
@Anonymní píše:
S přítelem jsme spolu tři roky a máme spolu dítě. Před nedávnem jsem přišla na něco. Nevím zda§li to byla skutečně nevěra, ale vypadalo to tak.On byl vždy žárlivej a já taky, ale teď se to nedá vydržet. Před nedávnem jsem si začala na facebooku psát s kamarádem, který mi někdy psal ze by na měl chuť a že se semnou chce vyspatjá, ale vždy rázně odmítla(přítel mi projíždí FB a vše kde se dá nějak spojit s lidmi).Pak jsem se sním sešla. Řekla jsem o tom příteli a v tu chvíli začal být nesnesitelný. Začal mě vyhazovat z bytu řvát na mě přes celé město jaká to jsem ku*va a dokonce zašel za mým tatou a vše mu řekl. Já mu jen řekla že chci taky chodit ven s někým. Včera dokonce prohlížel historii v počítači a dělal scény z toho že jsem na internetu nebyla 5 hodin
.Myslel si že s ním jsem. Přitom já o toho kamaráda vůbec nemám zájem ani on o mě. Já nevím jak mu vysvětlit že nikdo do matky s dítětem jen tak nepůjde. Neníá jeden den bez hádek, není jedna věta aby se o něm nezmínil. Nevím co mám dělat
.Někdy mám chuť to s ním skoncovat, ale zase si vzpomenu na dceru, která by ztratila tátu kvůli takové kravině ikdyž z mého pohledu se to nedá vydržet.
Poradíte někdo co s tím?
a co na to chceš slyšet? Vykašli se na takového troubu, co s nim? Nebo
ať se jde léčit, protože tohle je normální teror
Já nějak nechápu, proč si s tím kamarádem píšeš, nebo k čemu je
to dobré?
A proč to vytrubovat příteli?
Mám pocit, že se někdo nudí na mateřské dovolené
Já myslím, že si nemáte co vyčítat. Sama mu dáváš důvody, tak se nediv.
„Před nedávnem jsem si začala na facebooku psát s kamarádem, který
mi někdy psal ze by na měl chuť a že se semnou chce vyspat “
a pár řádků níze:
„Přitom já o toho kamaráda vůbec nemám zájem ani on o mě.“
Spíš se divim, že on je pořád s tebou…
Příteli se nedivím. Kdyby se můj chlap vypisoval s nějakou kamarádkou,
které by se líbil a chtěl se s ní sejít, také by se mi to
nelíbilo.
Byl vždycky žárlivej tak proč ho ještě provokuješ. Místo abyste si budovali důvěru navzájem tak děláte kraviny oba.
Ty nemas zadnou sebeuctu? Na me partner rvat pres cele mesto, ze jsem ku*va nebo mi to klidne rekne v soukromi… tak by jeste ten den prestal byt muj partner.. lepsi klidna domacnost bez taty, nez neustale hadky.. nadherny priklad.
Taky se chlapovi nedivím, ja si nepíšu treba s nikým kdo je opačného
pohlaví, abych předešla problémům a navíc obráceně by se mi to též
nelíbilo. Takze vlastně se tvému příteli
nedivím…
@Eny.x píše:
Taky se chlapovi nedivím, ja si nepíšu treba s nikým kdo je opačného pohlaví, abych předešla problémům a navíc obráceně by se mi to též nelíbilo.Takze vlastně se tvému příteli nedivím…
není to trochu omezující já mam třeba jen kámoše a nevidim důvod,
proč si s nima nepsat.. ale nepíšem si o sexu, to je fakt.
@Anonymní píše:dcera by ztratila tatu kvuli kravine? no to si asi delas srandu, ne? Ja bych teda radeji byla sama nez s nekym tak zarlivym!!
Poradíte někdo co s tím?
Sama děláš kr.. viny a provokuješ ho schválně!!!
já, ale vždy rázně odmítla(přítel mi
projíždí FB a vše kde se dá nějak spojit s lidmi).Pak jsem se sním
sešla. Řekla jsem o tom příteli a v tu chvíli začal být nesnesitelný.
Začal mě vyhazovat z bytu řvát na mě přes celé město jaká to jsem
ku*va a dokonce zašel za mým tatou a vše mu řekl. Já mu jen řekla že chci
taky chodit ven s někým. Včera dokonce prohlížel historii v počítači a
dělal scény z toho že jsem na internetu nebyla 5 hodin
.Myslel si že s ním jsem. Přitom já o toho
kamaráda vůbec nemám zájem ani on o mě. Já nevím jak mu vysvětlit že
nikdo do matky s dítětem jen tak nepůjde. Neníá jeden den bez hádek,
není jedna věta aby se o něm nezmínil. Nevím co mám dělat
.Někdy mám chuť to s ním skoncovat, ale zase
si vzpomenu na dceru, která by ztratila tátu kvůli takové kravině ikdyž
z mého pohledu se to nedá vydržet.
S přítelem jsme spolu tři roky a máme spolu dítě. Před nedávnem jsem přišla na něco. Nevím zda§li to byla skutečně nevěra, ale vypadalo to tak.On byl vždy žárlivej a já taky, ale teď se to nedá vydržet. Před nedávnem jsem si začala na facebooku psát s kamarádem, který mi někdy psal ze by na měl chuť a že se semnou chce vyspat
Poradíte někdo co s tím?