Zarostlé ušní dírky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
11.7.14 21:33

@Bekyn jako menší jsem musela nosit menší zlaté kruhy, abych si dirku mohla protahovat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
11.7.14 21:55
@LuPaPe píše:
@Bekyn jako menší jsem musela nosit menší zlaté kruhy, abych si dirku mohla protahovat… :think:

No malá má taky kroužky, ale protáčet nejdou, jen ten zapínací kousek, jinak jsou moc široký. Každopádně pokud jí ta dírka nezaroste a naušnici by se mi podařilo vrátit a tohle se zase časem opakovalo, tak by asi nebylo od věci takové menší kruhy pořídit. Aby pak šli dirkou preventivně protahovat…
Jo jinak krev tekla už dnes, když jsem se pokoušela jí tam vrátit. Sice jen trošku ale tekla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
11.7.14 22:03

@Bekyn no je pravdou, že já tam taky měla tenké zapínání a kroužek byl o maličko tenší… ale dr. prostě zabrala a protočila mi to na to širší místo a když jsem si vzpoměla, tak jsem je protočila tam a zpět… Kdyžtak nechat pak znova prostřelit, ono to nebolí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.4.22 18:20

@artep.b Dobrý den,
to samé se stalo nám dceři zarostla dírka a tak nám jedna doktorka poradila že si máme sterilizovat jehlu ( pod plamenem ohně) vydesinfikovat a pomalu propichovat. U nás to pomohlo a teď dcera má nazpět náušnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí