Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Bekyn jako menší jsem musela nosit menší zlaté kruhy, abych si dirku mohla protahovat… ![]()
@LuPaPe píše:
@Bekyn jako menší jsem musela nosit menší zlaté kruhy, abych si dirku mohla protahovat…
No malá má taky kroužky, ale protáčet nejdou, jen ten zapínací kousek, jinak jsou moc široký. Každopádně pokud jí ta dírka nezaroste a naušnici by se mi podařilo vrátit a tohle se zase časem opakovalo, tak by asi nebylo od věci takové menší kruhy pořídit. Aby pak šli dirkou preventivně protahovat…
Jo jinak krev tekla už dnes, když jsem se pokoušela jí tam vrátit. Sice jen trošku ale tekla ![]()
@Bekyn no je pravdou, že já tam taky měla tenké zapínání a kroužek byl o maličko tenší… ale dr. prostě zabrala a protočila mi to na to širší místo a když jsem si vzpoměla, tak jsem je protočila tam a zpět… Kdyžtak nechat pak znova prostřelit, ono to nebolí. ![]()
@artep.b Dobrý den,
to samé se stalo nám dceři zarostla dírka a tak nám jedna doktorka poradila že si máme sterilizovat jehlu ( pod plamenem ohně) vydesinfikovat a pomalu propichovat. U nás to pomohlo a teď dcera má nazpět náušnice.