Zas v tom lítám – žárlím na přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
23.11.10 21:38

evikk jééé ty jsi moudrá žena… to je hezký.. budeš mít pravdu… žijeme spolu ale je z jiného města, pracuje ve městě, kde žiju já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.11.10 21:39

taky mě napadlo, že spolu pracujou tak dlouho, a nikdy spolu nechodili, že kdyby chtěli tak už se tak stalo dávno, že ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
23.11.10 21:39

neboj se kdyby tě chtěl podvést tak to udělá… a né že ti napíše to, co ti napsal. Bud v klidu, kdyby měl jiné úmysly zatají ti to a ty se to pak časem dozvíš.. Takže važ si jeho otevřenosti a věrnosti., není nic horšího než věčné žárlivé scény..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.11.10 21:40

Já si myslim že je to od něho hnusné,že tě zkouší a já beru vše podle sebe takže já si nechat doma chrápat atraktivního chlapa a dát si vínko tak by tady určitě jen nespal,ale každej asi není jako já :lol:
Já si myslim že když je ve vztahu takovéto šponování že to stojí za houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
23.11.10 21:42

ja bych napsala tu hnusnou zpravu, zadny at se bavi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
23.11.10 21:42
Kamča.dalmatinka píše:
Tak já si nemyslim že by to nepsal.Spoustu chlapu to hlásí aby to nebylo podezřelé. :lol:
A proč tebe nepozval?Já sem stíhačka,já už bych tam byla :lol:

No ja taky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.11.10 21:45

alenagernatov: otevřenej to von je, přizná ke úplně ke všemu, já mu věřím, ale je mi to líto… protože si myslím, že ví, že mi ta holka trochu vadí…a kladu si otázku, proč to dělá !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
23.11.10 21:47

Holka tak to nezavidim,ja bych byla uplne na kasi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.10 21:49

Já bych tam teda nejela. Buď chlapovi věřim nebo ne!!!!! Já si myslim, že si to napsala dobře. Když by tě chtěl podvést, tak to udělá. Tak proč se trápit něčím co nevíš. Já taky takhle pracovně jezdim. Máme spoustu hezkech chlapů, pije se víno, spí se různě po pokojích a nikdy jsem nic neudělala. Tak buď v pohodě a nestaň se stíhačkou. to chlapi a já taky nesnášej!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
926
KláraNem píše:
evikk jééé ty jsi moudrá žena… to je hezký.. budeš mít pravdu… žijeme spolu ale je z jiného města, pracuje ve městě, kde žiju já…

Jo jo, stará moudrá makovice :-D
Něco takového řešila moje kamarádka … on ji jednou zahnul, ona na truc zahnula jemu, všichni se trápili, a nakonec jí její maminka řekla: Stará se o vás? Stará. Vrací se domů? Vrací. Zanedbává Tě nějak? Nezanedbává. Miluješ ho? Miluješ. Tak si toho važ, protože takových slušných chlapů zase tolik není, a nedělej scény.
A ze zkušenosti vím (přiznám se, že jsem byla párkrát i na té druhé straně lajny), že není nic jednoduššího než sbalit chlapa, kterému jeho manželka dělá doma nepříjemné scény.
Tím ovšem nechci v žádném případě říct, že by měla manželka zkousnout všechno a být domácí puťka … žádný extrém není zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
KláraNem píše:
alenagernatov: otevřenej to von je, přizná ke úplně ke všemu, já mu věřím, ale je mi to líto… protože si myslím, že ví, že mi ta holka trochu vadí…a kladu si otázku, proč to dělá !

Je to chlap, co chceš? Zkus mu udělat něco podobného a uvidíš jak vyletí jako čertík ze škatulky… Potřebuje si zvýšit ego :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.10 21:50

Toto je o důvěře. Kdo nevěří tak nemá sám čisté svědomí!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.10 21:52
**
Je to chlap, co chceš? Zkus mu udělat něco podobného a uvidíš jak vyletí jako čertík ze škatulky… Potřebuje si zvýšit ego :hug:**

Proč by si zvyšoval sebevědomí???? jen jí chtěl říct, že tam někdo bude spát. lepší než se dozvědět od někoho jiného! Já si myslim, že je to fajn chlap když to netají. Asi ví, že má správnou přítelkyni, která to vezme jako informaci o situaci a ne že bude dělat scény!!!

• Citovat
  • Upravit
234
23.11.10 21:54

poslední příspěvky jsou mi velmi blízké, přesně… já jsem totiž ta co by asi něco spáchala… a tak si to představuji i u toho druhého v tomto případě u mého přítele… alespoň vím jaké to teď je asi se mi něco vrací… určitě spolu mít nic nebudou…já mu věřím a chci věřit… a to jak jste tu některá napsala, že když doma chlapovi dělá manželka dusno má chlap příležitost zahnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
23.11.10 21:54

navíc si také myslím, že to napsal jen proto, že mu to dělá dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí