Zaseknutí bezpečnostního pásu v 10tt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zaseknutí bezpečnostního pásu v 10tt
Možná přehnaně plaším, ale musím na to pořád myslet. Jeli jsme s manželem zrovna z ultrazvuku, jsem v 10tt. Do cesty nám vjelo auto, takže manžel musel prudce brzdit a bezpečnostní pás se zaseknul a zařízl se mi do břicha. Nevíte jestli se něco může stát, nebo jestli je ještě miminko tak malé a schované, že mu to ublížit nemůže? Tím že jsme jeli zrovna z kontroly, tak další nás čeká až za 3 týdny. Nic mě nebolí ani nekrvácím, tak nevím, jestli mám pro jistotu jet na kontrolu, nebo jestli je moje plašení zbytečné… Moc děkuji za odpovědi a zkušenosti 🙂 a jestli jen zbytečně hysterčím, tak se omlouvám 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vše co potřebujete vědět o těhotenství. Užitečné tipy a rady eMimina
Jak se vyvíjí miminko týden po týdnu?
Jak zjistit termín porodu? Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Reakce:
V těhotenství platí, že raději 3× zbytečně, než jednou pozdě. Velmi pravděpodobně se nic nestalo, ale pro klid duše, pokud máš obavy, tak si zajeď do nemocnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius píše:
@Mymamemimi a měla jsi těhotenský pás nebo ne?
Nene, normálně klasický bezpečnostní pás v autě, těhotenský jsme ještě pořídit nestihli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já myslím, že v 10tt je všechno ještě hezky schované a nic se nestalo.
Ale doporučuji koupit těhotenský pás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky myslim, ze touhle dobou je plod jeste schovany v panvi. Ale urcite neotalej s tehotenskym pasem. Sama uz jsem za nej dekovala bohu, po bouracce se sanitaci i doktori hned ptali, jestli jsem ho mela. Ma smysl a jak vidis, clovek muze ridit sebeopatrneji, ale ostatni na silnici neovlivnis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Villanelle píše:
Taky myslim, ze touhle dobou je plod jeste schovany v panvi. Ale urcite neotalej s tehotenskym pasem. Sama uz jsem za nej dekovala bohu, po bouracce se sanitaci i doktori hned ptali, jestli jsem ho mela. Ma smysl a jak vidis, clovek muze ridit sebeopatrneji, ale ostatni na silnici neovlivnis.
Já za něj v prvním těhotenství taky byla několikrát vděčná, ale teď ve druhém jsme pořád vyčkávali až jestli těhu dopadne… Teď už je pás objednaný a snad co nejdřív dorazí 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nesil.. A porid si bezpečnosti pás pro těhotné. Pro příště budes mít klid.. Mrne bude ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak přemluvit tetu k léčbě
- 17tt, dlouho trvající bolesti podbřišku na pravé straně
- Čípek v 7tt
- Protivnost ve 20tt
- Nahnedly výtok 28tt
- Velmi neklidný spánek 10mesicni
- Věkový rozdíl 10 let a malý byt