Zavařování uvařeného červeného zelí

3
22.4.17 16:40

zavařování uvařeného červeného zelí

Ahojte, moc zkušeností se zavařováním nemám, jen zatím pečené maso, ale dnes se mi podařilo uvařit hoodně červeného zelí (zahušťuji pouze gustinem). Myslíte, že by to šlo nějak zavařit? Na kolik stupňů a jak dlouho? Máte někdo zkušenost? Děkuji za každou odpověď :nevim: :jazyk: 8)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24747
22.4.17 16:49

A co z toho uvařit boršč?

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
26890
22.4.17 18:29

Dala bych to do mrazaku..

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
24870
22.4.17 18:31

Dat do zavarovacky se sroubovacim vrskem (ne zlatym) a zavarit v mikrovlnce. Velka zavarovacka na 5 minut, mala na 3 minuty, na plny vykon. Pokud je jidlo jeste horke po uvareni. Sklenku necham vychladnout, lupne vicko a v lednici vydrzi nekolik mesicu. Vzdy tak zavaruji treba porci jidla, ktera zbyde. Pozdeji se to hodi.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat