Zavařování uvařeného červeného zelí

22.4.17 16:40

zavařování uvařeného červeného zelí

Ahojte, moc zkušeností se zavařováním nemám, jen zatím pečené maso, ale dnes se mi podařilo uvařit hoodně červeného zelí (zahušťuji pouze gustinem). Myslíte, že by to šlo nějak zavařit? Na kolik stupňů a jak dlouho? Máte někdo zkušenost? Děkuji za každou odpověď :nevim: :jazyk: 8)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Reakce:

23231
22.4.17 16:49

A co z toho uvařit boršč?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
26890
22.4.17 18:29

Dala bych to do mrazaku..

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
24857
22.4.17 18:31

Dat do zavarovacky se sroubovacim vrskem (ne zlatym) a zavarit v mikrovlnce. Velka zavarovacka na 5 minut, mala na 3 minuty, na plny vykon. Pokud je jidlo jeste horke po uvareni. Sklenku necham vychladnout, lupne vicko a v lednici vydrzi nekolik mesicu. Vzdy tak zavaruji treba porci jidla, ktera zbyde. Pozdeji se to hodi.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama