Zboží, které kupujete jen v akcích
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zboží, které se kupuje jen v akcích
Holky, zrovna běžel v rádiu pořad, že některé zboží Češi kupují jen v akcích a za normální cenu ho nikdo nekoupí. Tak jsem nad tím přemýšlela a uvědomila si, že třeba tablety do myčky kupuju jenom na kupon z DM, tzn. o polovinu levnější. To samé tekuté gely do prádla.
A co vy? Máte takové zboží, které koupíte jen v akci? Asi plenky? A co ještě?
Jsem zvědavá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Když si vzpomenu, tak v akci cokoliv - ale když si nevzpomenu a je to potřeba, tak za plnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já kupuju povětšinou v akci kafe
Vydrží mi do dalších akcí, za normální cenu se mi to zdá docela předražené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přiznám se, že takové zboží asi nemám
. Samozřejmě kupuji plenky, pokud jsou v akcích, ale kupuji je i za plnou cenu, nelavíruji kvůli tomu od značky ke značce
.
Ale když je něco slevněné výrazně (třeba v Makru), tak toho nakoupím velká kvanta - třeba výborné řecké jogurty.
- Citovat
- Upravit
Jinak moc nenakupuju, tak na akce nekoukám. Když něco koupit chci nebo potřebuju, tak to neřeším. To kafe je asi jediný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra píše:
Když si vzpomenu, tak v akci cokoliv - ale když si nevzpomenu a je to potřeba, tak za plnou
Já jsem si uvědomila, že třeba ty tablety do myčky jsem si snad už tři roky nekoupila za normální cenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak třeba u nás to jsou mléka, protože to jede u nás ve velkým, takže berem vždycky celej balík. Pak i mouky beru do zásoby, když jsou v akci. Máslo taky beru jen když je v akci a dávám ho na mrazák. Snažím se ušetřit, kde se dá, ale zase nekupujem ty úplně nejlevnější hnusy. Když je ten náš oblíbený výrobek v akci, tak ho vezmu klidně i do zásoby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl ano, plenky jsem zatím vždy kupovala jen v akcích, i vlhčené ubrousky se snažím kupovat ve výhodnějším balení (zelené Pampers, 4 balíčky kolem 120 Kč). Jinak třeba šampony nebo sprcháče pro nás taky většinou kupuju v akcích, nakoupím do zásoby a hotovo. Z jídla mě napadají třeba Bohemia Chipsy, ty nikdy nekupuju bez akce, protože na to, kolik jich v balení je jsou směšně drahé…dál mě nic nenapadá, ale třeba si vzpomenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka píše:
Tak já kupuju povětšinou v akci kafeVydrží mi do dalších akcí, za normální cenu se mi to zdá docela předražené.
Jj, musí to být věci, které vydrží od akce do akce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl Ahoj,pleny, příkrmy, mýdlo a krém pro malou, prací prášky a gely, jar, tekutá mýdla, prostředky do myčky dá se říct vždy jen v akci. Jsem totiž sysel, mám všeho zásoby a když je akce tak se vždycky dosysluju aby mi to nedošlo než bude další akce
a vůbec se za to nestydím při těch cenách se není čemu divit že sleduju akce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako vyloženě co si hlídám a za plnou bych nekoupila tak je:
- prací prášek (bonux)
- toaletní papír- zewa
- část drogerky-antiperspirant, řasenka..
- aviváž- silan
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V akcích kupuji většinu trvanlivých věcí - mouky, konzervy, drogerii - šampony, mýdla, prací prášek, potřeby do myčky… A teď nově třeba kapsle do kávovaru (normální cena 140 Kč, v akci 99 Kč).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna dnes jsem nakoupila do zásoby kapsle za 89,– a jinak jsou za 129,–. Ale někdy dlouho není žádná akce, tak je prostě koupím i za tu cenu. Akce sleduji, ale někdy není čas pro to zajet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, tak to kapsle do kávovaru se mě už taky budou týkat a taky je budu kupovat asi jen v akci
Jinak mě překvapuje, kolik z vás si nakupuje do zásob věci jako mouka atd., myslela jsem si, že to byla záležitost našich babiček atd., ale nemyslím to nijak ve zlým. Mně právě takovýhle věci přijdou jako nejlevnější položky z nákupu (např. ta mouka).
Příspěvek upraven 01.02.13 v 13:59
- načítám...
- Citovat
- Zmínit