Zdravé recepty - Knihy kterou?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zdravé recepty - Knihy kterou?
Ahoj. K Vánocům bych si nejspíš přála knihu ze zdravými recepty, ale abych to jídlo mohla vařit i rodině. Na trhu jich je strašně moc a popravdě nevím kterou vybrat aby tak nějak obsahovala vše.
Kdybych si přála i více knih, tak aby zas nebyli na jedno brdo.
V momentální dobé také cvičím a chci jíst zdravěji (přítel také a
dcerka sportuje)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Určitě bych se zaměřila na to, aby kniha aspoň nějak zaváněla určitou odborností, když už se podle ní chceš stravovat, aby to nebyl nějaký paskvil a výplod fanatiků. Určitě je pak dobré kombinovat více stylů, protože jak se již zjistilo, nejzdravější je jíst téměř všechno v přiměřené míře… Zkus kouknout třeba na tento článek, kde jsou recenze odborníků na knihy o zdravé výživě a vybrat něco z těch lépe hodnocených. Tady . Nebo třeba taková knížka by nemusela být špatná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Tiger-lily píše:
Určitě bych se zaměřila na to, aby kniha aspoň nějak zaváněla určitou odborností, když už se podle ní chceš stravovat, aby to nebyl nějaký paskvil a výplod fanatiků. Určitě je pak dobré kombinovat více stylů, protože jak se již zjistilo, nejzdravější je jíst téměř všechno v přiměřené míře… Zkus kouknout třeba na tento článek, kde jsou recenze odborníků na knihy o zdravé výživě a vybrat něco z těch lépe hodnocených. Tady . Nebo třeba taková knížka by nemusela být špatná.
Ahoj. děkuji za odkaz, kouzknuna to
Právě proto, že všichni můžou vydat kuchařku se raději ptám. Snažíme
se jíst také všechno, jen zdravěji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mischa69 jíme zdravé mám doma. Já nemám pevnou vůli takže jsem dlouho nevydržela ale jídla byly fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Děkuji, já jsem na ně totiž slyšela i názory že jídla nic moc,
v knížce fajn, ale na talíři už ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Pomůžete mi prosím najít název knihy
- Tip na knihu pro desetiletou - románek
- Jak zvládají senioři Covid -19? Zhorší se zdraví i po vyléčení?
- Výměna e-knih !
- Jak se chová zdravé dítě 1,5 roku na hřišti?
- Převzaté recepty od rodiny či známých
- Dobrodruhům - kniha
- Čtečka knih na PC