Zdravotní a sociální pojištění zpětně
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
12.2.21 05:14
To je nejaky divny. Tech 5 tis byla vyplata za leden? Na jakou smlouvu? A uz v cistem nebo hrubem? Vsechno musi byt na vyplatni pasce, nemuze „jen tak“ sebrat penize.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
12.2.21 10:38
Je to divné. Podívej se na předchozí výplatní lístky jestli odvody cca souhlasí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
14.2.21 10:16
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Skončila jsem v zaměstnání. Zaměstnavatel mi měl vyplatit část mzdy, částka činila cca 5 tisíc. Nyní mají současní zaměstnanci již výplaty týden na účtu a mě zatím nic nepřišlo i přes urgenci. Včera mi účetní řekl, že z těch 5 tisíc mi sebere 4, to prý z důvodu že v lednu 2020 za mě zapomněl odvést zdravotní a sociální pojištění. Má na toto nárok?
Zapomněl odvést, nebo strhnout? To je rozdíl!
Co zapomněl odvést, do toho ti nic není. Jestli to zapomněl strhnout, zjistíš z výplatního lístku (jsou tam uvedeny odvody) a z toho, co jsi dostal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Zdravotní životní styl. Jak se cítit lépe?
- Ockovani covid, zdravotni sestra
- Strach z navštěvy gynekologa spojený se sociální fobií
- Au pair sociální/zdravotní pojištění
- Předčasné ukončení životního pojištění
- Jak se ucházet o místo pracovníka v sociálních službách?
Prosím o radu. Skončila jsem v zaměstnání. Zaměstnavatel mi měl vyplatit část mzdy, částka činila cca 5 tisíc. Nyní mají současní zaměstnanci již výplaty týden na účtu a mě zatím nic nepřišlo i přes urgenci. Včera mi účetní řekl, že z těch 5 tisíc mi sebere 4, to prý z důvodu že v lednu 2020 za mě zapomněl odvést zdravotní a sociální pojištění. Má na toto nárok?