Že by zoubek?

Ily
458
4.4.13 12:16

Ze by zoubek?

Maminky, muze to byt rust zoubku? Synovi bude 16. pul roku, uz treti den je hrozne omrzly, poplakava, ma stale prstiky v pusince, je unaveny, pres den pospava, teplota sni prujem nejsou. Je rad u prsu, naji se ale dal,,zuzla". Dasinka ma celem nirmalni, necervene, podle toho to nepoznam.. Vecer usnul unavou, ale nad ranem casto poplakaval. Jsou to zoubky nebo neco jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1396
4.4.13 12:25

Určitě můžou a nebo taky nemusí, pokud máš pocit že ho to bolí tak mu můžeš dát paralen nebo nurofen a uvidíš jestli se mu uleví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 12:25
@emimisek píše:
Maminky, muze to byt rust zoubku? Synovi bude 16. pul roku, uz treti den je hrozne omrzly, poplakava, ma stale prstiky v pusince, je unaveny, pres den pospava, teplota sni prujem nejsou. Je rad u prsu, naji se ale dal,,zuzla". Dasinka ma celem nirmalni, necervene, podle toho to nepoznam.. Vecer usnul unavou, ale nad ranem casto poplakaval. Jsou to zoubky nebo neco jineho?

syn měl v šesti měsících už 3 zoubky a dcera 5 zoubků, takže já bych řekla, že nejspíš ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
4.4.13 12:33

Jo dala jsem mu panadol a byl klidnejsi, ale panadol je na vic veci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.4.13 12:41

Můžou, ale taky nemusí. To poznáš, až najdeš zub. ;) Já jsem si kolikrát myslela, že synovi už rostou, ale nakonec z toho nic nebylo, byl jen zkrátka spavý a protivný. Zuby jsem objevila až o pár měsíců později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
4.4.13 12:45

Muzou a nemusi. Mam presne o rok starsi holcicku (narozena 16.10.) a prvni zub jsem nasla presne 16. dubna. Tak to budete mit treba stejne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
4.4.13 12:58

@Anetka11 no to by byla sranda, treba to vyleze na ten den presne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.4.13 10:47

Dotaz

Chtěla jsem se zeptat, zda je možné aby malému začali už růst zoubky. Je mu 12 týdnu a 3 dny. Prsty má neustále v pusince ( i když mu zkouším dát hned místo toho dudlík, vyplivne a už tam má zase prstíky), slintá, včera se vztekal a nic nechtěl ( vztekal se až byl úplně mokrý - zpocený ). Nevím si rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ily
458
15.4.13 20:40

@samuelik no mozne je ledascos, spise bych rekla, ze se pomalu klube ven a nez vykoukne, tak to svedi i dva mesice predem, takze proc ne.. Jinak my zoubek jeste nic! Stale hledam a nic :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.4.13 07:40

@emimisek Mockrát děkuji, nejsem si tím vůbec jistá. Včera jsem koukala zda má oteklé dásně a nic. Jsem prvorodička takže ještě nemám tolik zkušeností s malým :D :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.4.13 13:06

@samuelik Možné to je, ale stejně taky nemusí. V tomhle věku ty děti slintají a ruce si rvou do pusy pořád. Syn měl kolem třetího měsíce bodyna věčně durch a nakonec mu první tři zuby vyrostly naráz v 9 měsícíh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.