Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anix píše:
KAREL je ve vládě od roku 1990 - a to byla vladá KOHO??? OF - Václav Klaus!!!
Tak to jsi dost mimo, ve vládě je od r. 2007, kdy se stal ministrem zahraničí, před tím byl 3 roky senátorem. Mezi lety 1992-2004 se v politice v podstatě nepohyboval. Takže tu nepiš nesmysly. Stejně tak jako píšeš, že prezident má být vizitka státu, tak bys mohla vědět, že zatímco Schwarzeneberg je v zahraničí velmi uznávaným člověkem, tak Zeman je všude akorát tak k smíchu. Teda kromě Ruska samozřejmě. Takže by to chtělo uvažovat v širších souvislostech a neplácat nesmysly ![]()
@marti81 Víš, to by autorka výroku vůbec musela vědět, co je to „vláda“.
![]()
Pro doplnění, v politice je od roku 2004, kdy byl zvolen senátorem, ve vládě od r. 2007, jak píšeš.
Kde kdo přišel na rok 1990, to fakt nevím ![]()
@banánice Romšrina se studuje na FF UK jako třeba čínština, francouština aj.
@Katulen píše:
Jedine Zemana!!!
Lidi se definitivne zblaznili volit KS.
Tak já to říkám obráceně.
@Marky897 píše:
Ježíš lidi proberte se!!! To tam opravdu chcete Karla??? Vždyť Karel je jen maskot TOP09, vede ji Kalousek. Umíte si představit, kdyby vyhrál volby ve 2. kole, jak by Kalouskovi šlo všechno pěkně od ruky…Reformy jsou třeba jasně - ale přiměřené. Zvedá mě ze židle např. to že v téhle republice se mají dobře jen doktoři, poslanci, soudci a zloději, pro ně je to tady právý ráj to napohled. Zbytek republiky živoří, práce není, děcek není a čí je to chyba???Kdyby měl Karel sociání cítění, tak podporuje rodiny s dětma, nesnižuje, neomezuje dávky, nechtěl by zavést školné, DPH zvyšovat…A ta věc s amnestií mě úplně dorazila, když řekl, že by byl znovu pro amnestii. Proboha už dost!!!
Kdo tady, prosím, živoří? Za vánoční svátky utratila jedna rodina průměrně 25000kč! V každé zemi jsou lidé bohatší a chudší, jak vypadá opravdová chudoba by ses musela zajet podívat jinam. Akorát za komunistů měli všichni hovno, tak si ho nezáviděli, takže jen do toho, zvol si prezidenta kterého komunisté podporují.
Nechci byt neslusna, osobne se mi nelibi ani jeden z kandidatu, ale vy si opravdu dovedete predstavit, ze za pet let by hlavou naseho statu mohl byt osmdesatilety deda? To snad nemuze myslet nikdo vazne! Pana Schwarzenberga neodsuzuji, urcite je to slusny clovek, ale dle meho do vrcholne politiky uz nepatri. Stejne tak pak Zeman je jiz za zenitem a uz nam vsem ukazal, co v politice umi
Jiste ale je, ze jednoho z techto panu budeme muset vybrat a ja popravde nevim, komu svuj hlas dat. Nic neni jen cerne nebo bile, oba maji svoje pro a proti. NEvim, kam tahle zeme speje, ze jsme si vybrali zrovna tyto dva kandidaty, i kdy pro me nebyl zadny z tech deviti vylozeny favorit.
@jessikka píše:
@marti81 Víš, to by autorka výroku vůbec musela vědět, co je to „vláda“.![]()
Pro doplnění, v politice je od roku 2004, kdy byl zvolen senátorem, ve vládě od r. 2007, jak píšeš.
Kde kdo přišel na rok 1990, to fakt nevím
Ano, s vládou se přispěvatelka trochu sekla. Ovšem pro doplnění tvých znalostí, v politice je Karel už od šedesátých let, u nás pak skutečně od roku 1990, kdy se stal kancléřem prezidenta. A nejen to, stihnul u nás zasáhnout i do hospodářského života, když například v roce 1997 spolu s Bakalou „privatizovali“ Becherovku. Že se jim ji podařilo zprivatizovat k vlastnímu užitku asi netřeba dodávat ![]()
@Leknínek píše:
Nechci byt neslusna, osobne se mi nelibi ani jeden z kandidatu, ale vy si opravdu dovedete predstavit, ze za pet let by hlavou naseho statu mohl byt osmdesatilety deda? To snad nemuze myslet nikdo vazne!
A proč ne? Víš kolik je královně Alžbětě II.? 86!
Volit budu Zemana, a tupá ani naivní nejsem. Zvýšení daní mě totálně nakrklo. Reformy potřeba jsou, to chápu. Ale nevidím zatím žádné pozitivní výsledky těchto reforem, snad brzy přijdou, pokud peníze neskonči někde, kde by skončit neměly. Nejsem z toho nadšená, ale chci volit někoho kdo není tak moc proevropský jako kníže. Považuji ho za loutku. V televizi vidím, že ho kandidatura fyzicky vyčerpává. Někdy mi ho je až líto.
@Pribinacek píše:
Ano, s vládou se přispěvatelka trochu sekla. Ovšem pro doplnění tvých znalostí, v politice je Karel už od šedesátých let, u nás pak skutečně od roku 1990, kdy se stal kancléřem prezidenta. A nejen to, stihnul u nás zasáhnout i do hospodářského života, když například v roce 1997 spolu s Bakalou „privatizovali“ Becherovku. Že se jim ji podařilo zprivatizovat k vlastnímu užitku asi netřeba dodávat
Asi každý uvědomělý volič ví, že od r. 1990 byl kancléřem prezidenta. To jaksi nemá s vládou nic společného. A ano, v 60. letech podporoval disent, to je tedy trestuhodné ![]()
@Kaczenka píše:
Volit budu Zemana, a tupá ani naivní nejsem. Zvýšení daní mě totálně nakrklo. Reformy potřeba jsou, to chápu. Ale nevidím zatím žádné pozitivní výsledky těchto reforem, snad brzy přijdou, pokud peníze neskonči někde, kde by skončit neměly. Nejsem z toho nadšená, ale chci volit někoho kdo není tak moc proevropský jako kníže. Považuji ho za loutku. V televizi vidím, že ho kandidatura fyzicky vyčerpává. Někdy mi ho je až líto.
Souhlasím. Je to loutka Kalouska, který všechno vede.Ve sněmovně spí, česky neumí. Ale Zemen taky žádná výhra, rozhádal co šlo. Ten je zase kámoš s Klausem, slíbili si podporu. Takže za mě oba ![]()
Já bych teda za prezidenta alkoholika, který nic jiného než urážet neumí v žádném případě nechtěla. Za mě Karel, pro mě není tak důležité jak mluví, ale co řiká.
Ani jsem se nedivila, když ukázali srovnání, kdo volí koho. Většinou vysokoškoláci a lidé z měst volí Karla. Koukněte jaké voliče má Zeman.
Příspěvek upraven 13.01.13 v 11:49
Nechci ani jednoho, proč lidi nevolili Dienstbiera? Je nezatížený skandály, jeho otec byl čestný člověk. Rozhodně lepší než tihle dva..
@Liz píše:
Já bych teda za prezidenta alkoholika, který nic jiného než urážet neumí v žádném případě nechtěla. Za mě Karel, pro mě není tak důležité jak mluví, ale co řiká.Ani jsem se nedivila, když ukázali srovnání, kdo volí koho. Vysokoškoláci a lidé z měst volí Karla. Koukněte jaké voliče má Zeman.
No nevím, já nevolila ani jednoho, ale jsme obec 400 obyvatel a tady vyhrál volby Karel