Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Phe
13.1.13 12:35

Nechápu proč by voliči Zemana měli být jen hloupí vidláci z vesnice :roll: Zeman není alkoholik, jak sám říká - alkoholik není ten, kdo pije, ale ten kdo pít neumí :) Zeman je sečtělý a velice inteligentní. Na to, jak dlouho byl v politice je oproti jiným čistý jak lilie ;)

Já Karla nevolím hlavně proto, protože zavírá před vším oči. To, že mu nejde rozumět a usíná je to nejmenší! Dobře to vystihla Táňa, když reagovala na Karla, který říká, ať si každý dělá co chce, on zodpovídá jen za sebe a za své účty. A Táňa na to reagovala (107:10) Člověk je zodpovědný i za své spolustraníky (tím samozřejmě myslela Kalouska). Když bude prezidentem Karel, bude dělat dál, že nic nevidí a nebude ho zajímat že se krade. A to je špatně!

• Citovat
  • Upravit
7631
13.1.13 12:35
@Liz píše:
@Mína13 vídíš, já zase rozumím daloko víc jemu než některým moravákům

No dovol 8o 8o :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
13.1.13 12:36

Mno tak Karel by potřeboval mít pod sebou titulky, o tom žádná :lol:. Ale zvykla jsem si rozumět Italovi dvacet let žijícímu v Rakousku, mluvícím anglicky, na toho ani Karel nemá :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
8653
13.1.13 12:39
@Jura007 píše:
S tímto slovem bych nakládal opatrně. Většina lidí ho dneska používá, ale málokdo umí formulovat, co vlastně znamená.

nerada se oháním vzděláním, ale zde se musím bránit - jako absolventka oboru historie na filozofické fakultě, vím, o čem mluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.1.13 12:42

@marti81 Tak zrovna v této konkrétní kauze je takové „kamenné“ vzdělání k ničemu. V jiných případech to samozřejmě může být jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
13.1.13 12:47
@inap píše:
Radsi budu volit cloveka, kterymu neni rozumet a neumi sklonovat, nez cloveka, ktery si rika o podporu komousu!
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
13.1.13 12:50
@Jura007 píše:
@marti81 Tak zrovna v této konkrétní kauze je takové „kamenné“ vzdělání k ničemu. V jiných případech to samozřejmě může být jinak…

ano, čekala jsem, že zrovna ty, budeš vzděláním pohrdat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
13.1.13 12:55
@marti81 píše:
ano, čekala jsem, že zrovna ty, budeš vzděláním pohrdat

Nechápu… Vysokou školu mám taky, jen v trochu jiném oboru. Ale pokud v tomto státě někdo pomáhá udržovat povědomí o historii 20. století (podotýkám nezkreslené), tak ze dvou třetin jsou to zapálení amatéři. A co je někdy možné slyšet při přednáškách na vysoké… No comment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
13.1.13 12:57

@Jura007 Marti tím ale chtěla říct, že ona zrovna ví, kdo je komunista, nad čím ty ses pozastavil. A podložila to dokonce studiem oboru, který(kromě jiného) toto řeší. Nic víc, nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
13.1.13 12:57

@marti81 Juru neznám, tak nevím, ale zažila jsem na jiném serveru ostrou debatu na téma,,vysokoškoláci jsou hloupější než kdejaký truhlář, prodavačka aj,,, bylo to hustý.
Mám Karlovku :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evelína1221
13.1.13 13:01

Holky, nezlobte se na mě, ale kde berete tu sílu, chuť a čas rozčilovat se a hádat se tady kvůli Zemanovi a knížeti? Každý má svůj názor na který má právo a hotovo. Za 14 dní se rozhodne a uvidíte, že to bude velice vyrovnané. Každý z kandidátů má své pro i proti, to nemůžete žádná popŕít. Knížete je mi spíš líto, jak to nezvládá fyzicky. Je vidét, že ho to zmáhá, je dušný a unavený. Pro mě byli tito dva favoriti, mezi kterými jsem se rozhodovala. U mě zvítězil Zeman.

• Citovat
  • Upravit
8653
13.1.13 13:05
@Lenka002 píše:
@marti81 Juru neznám, tak nevím, ale zažila jsem na jiném serveru ostrou debatu na téma,,vysokoškoláci jsou hloupější než kdejaký truhlář, prodavačka aj,,, bylo to hustý.
Mám Karlovku :D.
:) s tím bych v podstatě i souhlasila, znám plno vysokoškoláků, kteří dle mého názoru, mnoho vědomostí a inteligence nepobrali, já sama se za hloupou nepovažuji, ale ani své vzdělání nijak nepřeceňuji. Chtěla jsem jen říct, že o komunismu jakési povědomí mám a ne jen nějaké učebnicové, jak se mi Jura snaží podsouvat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305

Dobře, dobře… Nepřišel jsem se hádat. jen bych rád poukázal na to, že komunisti se pořád berou jako monolit. A přitom po celou dobu existence strany (teď neberu do úvahy roky 1949-55, období politických procesů) existovalo vedle sebe pět nebo šest názorových proudů… A některé suplovaly dnešní sociální demokracii. Takže nálepka „komunista“ je i pro mě jakožto historického diletanta značně zavádějící.
(Trochu odbočím: mám velice rád muziku amerického tria „Peter, Paul and Mary“. A právě Peter Yarrow v padesátých letech prohlásil: „Mnohým se to bude nelíbit, ale svým založením jsem komunista a komunistou zůstanu“. Což u Američana narozeného v Greenwich Village je dost úsměvné, ten viděl komunistu leda z ponorky… Ale tím prohlášením strašně naštval „Výbor pro vyšetřování neamerické činnosti“ a ten mu pak dalších osm let zkoušel dělat ze života peklo - teda dost neúspěšně… Takže nálepkování „komunista“ atd. je pro mě zavádějící.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
@suwari píše:
Haha, pardón, ale opravdu mě překvapuje, kolik lidí si stěžuje na reformy(zvýšení DPH, s čímž jsou spojené zdražené plenky, jídlo, léky..)a stejně budou volit Karla?!
Tak si laskavě pak nestěžujte.
Budu volit Zemana, protože aspoň dokáže udržet myšlenku a má smysl pro humor :palec:
Ale hlevně není kamarád Kalouska, co Karel je. Proto bych ho nikdy nevolila. O tom, že neumí mluvit a nejde mu rozumět, ani nemluvím :nevim:
Spíš mě překvapuje, jak si lidi stěžují na vládu, na reformy, ale hned zapomínají kdo za ně může, které strany.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
13.1.13 13:06
@jessikka píše:
@Jura007 Marti tím ale chtěla říct, že ona zrovna ví, kdo je komunista, nad čím ty ses pozastavil. A podložila to dokonce studiem oboru, který(kromě jiného) toto řeší. Nic víc, nic míň.

díky, přesně tak to bylo myšleno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová