Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mno tak Karel by potřeboval mít pod sebou titulky, o tom žádná
. Ale zvykla jsem si rozumět Italovi dvacet let žijícímu v Rakousku, mluvícím anglicky, na toho ani Karel nemá
.
@Jura007 píše:
S tímto slovem bych nakládal opatrně. Většina lidí ho dneska používá, ale málokdo umí formulovat, co vlastně znamená.
nerada se oháním vzděláním, ale zde se musím bránit - jako absolventka oboru historie na filozofické fakultě, vím, o čem mluvím
@marti81 Tak zrovna v této konkrétní kauze je takové „kamenné“ vzdělání k ničemu. V jiných případech to samozřejmě může být jinak…
@inap píše:
Radsi budu volit cloveka, kterymu neni rozumet a neumi sklonovat, nez cloveka, ktery si rika o podporu komousu!
@Jura007 píše:
@marti81 Tak zrovna v této konkrétní kauze je takové „kamenné“ vzdělání k ničemu. V jiných případech to samozřejmě může být jinak…
ano, čekala jsem, že zrovna ty, budeš vzděláním pohrdat
@marti81 píše:
ano, čekala jsem, že zrovna ty, budeš vzděláním pohrdat
Nechápu… Vysokou školu mám taky, jen v trochu jiném oboru. Ale pokud v tomto státě někdo pomáhá udržovat povědomí o historii 20. století (podotýkám nezkreslené), tak ze dvou třetin jsou to zapálení amatéři. A co je někdy možné slyšet při přednáškách na vysoké… No comment.
@Jura007 Marti tím ale chtěla říct, že ona zrovna ví, kdo je komunista, nad čím ty ses pozastavil. A podložila to dokonce studiem oboru, který(kromě jiného) toto řeší. Nic víc, nic míň.
@marti81 Juru neznám, tak nevím, ale zažila jsem na jiném serveru ostrou debatu na téma,,vysokoškoláci jsou hloupější než kdejaký truhlář, prodavačka aj,,, bylo to hustý.
Mám Karlovku
.
Holky, nezlobte se na mě, ale kde berete tu sílu, chuť a čas rozčilovat se a hádat se tady kvůli Zemanovi a knížeti? Každý má svůj názor na který má právo a hotovo. Za 14 dní se rozhodne a uvidíte, že to bude velice vyrovnané. Každý z kandidátů má své pro i proti, to nemůžete žádná popŕít. Knížete je mi spíš líto, jak to nezvládá fyzicky. Je vidét, že ho to zmáhá, je dušný a unavený. Pro mě byli tito dva favoriti, mezi kterými jsem se rozhodovala. U mě zvítězil Zeman.
@Lenka002 píše:
@marti81 Juru neznám, tak nevím, ale zažila jsem na jiném serveru ostrou debatu na téma,,vysokoškoláci jsou hloupější než kdejaký truhlář, prodavačka aj,,, bylo to hustý.
Mám Karlovku.
Dobře, dobře… Nepřišel jsem se hádat. jen bych rád poukázal na to, že komunisti se pořád berou jako monolit. A přitom po celou dobu existence strany (teď neberu do úvahy roky 1949-55, období politických procesů) existovalo vedle sebe pět nebo šest názorových proudů… A některé suplovaly dnešní sociální demokracii. Takže nálepka „komunista“ je i pro mě jakožto historického diletanta značně zavádějící.
(Trochu odbočím: mám velice rád muziku amerického tria „Peter, Paul and Mary“. A právě Peter Yarrow v padesátých letech prohlásil: „Mnohým se to bude nelíbit, ale svým založením jsem komunista a komunistou zůstanu“. Což u Američana narozeného v Greenwich Village je dost úsměvné, ten viděl komunistu leda z ponorky… Ale tím prohlášením strašně naštval „Výbor pro vyšetřování neamerické činnosti“ a ten mu pak dalších osm let zkoušel dělat ze života peklo - teda dost neúspěšně… Takže nálepkování „komunista“ atd. je pro mě zavádějící.)
@suwari píše:
Haha, pardón, ale opravdu mě překvapuje, kolik lidí si stěžuje na reformy(zvýšení DPH, s čímž jsou spojené zdražené plenky, jídlo, léky..)a stejně budou volit Karla?!
Tak si laskavě pak nestěžujte.
Budu volit Zemana, protože aspoň dokáže udržet myšlenku a má smysl pro humor
Ale hlevně není kamarád Kalouska, co Karel je. Proto bych ho nikdy nevolila. O tom, že neumí mluvit a nejde mu rozumět, ani nemluvím
Spíš mě překvapuje, jak si lidi stěžují na vládu, na reformy, ale hned zapomínají kdo za ně může, které strany.
@jessikka píše:
@Jura007 Marti tím ale chtěla říct, že ona zrovna ví, kdo je komunista, nad čím ty ses pozastavil. A podložila to dokonce studiem oboru, který(kromě jiného) toto řeší. Nic víc, nic míň.
díky, přesně tak to bylo myšleno ![]()
Nechápu proč by voliči Zemana měli být jen hloupí vidláci z vesnice
Zeman není alkoholik, jak sám říká - alkoholik není ten, kdo pije, ale ten kdo pít neumí
Zeman je sečtělý a velice inteligentní. Na to, jak dlouho byl v politice je oproti jiným čistý jak lilie 
Já Karla nevolím hlavně proto, protože zavírá před vším oči. To, že mu nejde rozumět a usíná je to nejmenší! Dobře to vystihla Táňa, když reagovala na Karla, který říká, ať si každý dělá co chce, on zodpovídá jen za sebe a za své účty. A Táňa na to reagovala (107:10) Člověk je zodpovědný i za své spolustraníky (tím samozřejmě myslela Kalouska). Když bude prezidentem Karel, bude dělat dál, že nic nevidí a nebude ho zajímat že se krade. A to je špatně!