Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Weru píše:
Jen maly dodatek k tehle „bitce“ - prejmenovala bych tema na : "Alkoholik VS. sudecky Nemec. " Anebo Vetrelec VS. Predator![]()
@Kallkapa To máš pravdu..to v něm nejspíš bude, protože já čokolády netoleruji a nikdy tolerovat nebudu..ale to sem nepatří
Upřimně řečeno se mi nelíbí ani jeden z kandidátů. Chtělo by to někoho mladšího a ne tak staré pány, souhlasím s názorem, že by měla být i nějaká maximální věková hranice pro tento úřad. Zkušenosti s politkou oba páni mají, což o to, nicméně se mi nelíbí u Karla Schwarzenberga, že neumí mluvit pořádně česky. Vždycky napínám uši a čekám, až se vykoktá a teď nevím, kde žije jeho manželka a jestli umí vůbec česky? Bylo by to trochu divné, kdyby první dáma prezidenta ČR mluvila jen německy a dávaly nám v televizi pod to, co říká titulky, nemyslíte???Amnestii taky nechci a mám obavy, že první, co by Schwarzenberg udělal, že by dal znovu milost a začal by u Parkanové…Zeman, no u něho se mi nelíbí jeho vtipy a komentáře typu průměrně inteligentní člověk ví atd. Jasně někdy se tomu zasměju, je to vtipné, ale poslouchat to 5 let, nevím, jestli chci. Další věc je, že poškozuje ČSSD - stranu, kterou zakládal (vím, že není už jejím členem),ale i tak mi to přijde trochu přes čáru. Tak teď vůbec nevím, koh volit, ale asi menší zlo, jinak to nevidím.
@Weru píše:
Jen maly dodatek k tehle „bitce“ - prejmenovala bych tema na : "Alkoholik VS. sudecky Nemec. " Anebo Vetrelec VS. Predator![]()
jo, kámoš novinář mi teď psal, že moc médií je neskutečná, že by na prezidenta protlačily i downa ![]()
@Weru píše:
jo, kámoš novinář mi teď psal, že moc médií je neskutečná, že by na prezidenta protlačily i downa ![]()
@marye píše:
jo, kámoš novinář mi teď psal, že moc médií je neskutečná, že by na prezidenta protlačily i downa
Budu volit Karla S., Zeman je pro mě bohužel humoristický člověk co lidem akorát vykládá populistické řeči, ale stejně nikdy nic z toho neudělá. Jen slibuje co se mu hodí, aby ho lidi volili a pak stejně nic z toho co slíbí neudělá jak už lidé znají z jeho předchozích let. Ale jelikož se odklidil na Vysočinu, tak je náhle ten neposkvrněný a vynořil se před volbou. Jak nenápadné. Nejvíc je mi líto lidí co si fakt myslí, že Zeman tady něco změní…vždyt jen v jeho programu bylo DPH ještě vyšší než je teď, ale tím už se nechlubí. Zeman je zkrátka pro mě celkově jednoduchý a jeho chování je někdy doslova buranské. Takového prezidenta bych tedy nechtěla. Doufám, že vyhraje Karel, který je inteligentní, umí několik řečí, v zahraničí je uznavaný a celkově mluví, jedná a reperezentuje tak, že se to se Zemanem nedá srovnat.
Opět další diskuze, kde se VŠ můžou bít do prsou a vyvyšovat se nad těmi s pouhou SŠ nebo VL. Holky holky, už jsem lapala po dechu, když jsem si přečetla diskuzi, jaké povolání byste u manžela nesnesly a některé se tam pěkně navážely do lidí s nižším vzděláním, kteří pracují ve fabrice, takže mě ani moc nepřekvapuje, jak pohrdavě se tady opět vyjadřujete k lidem, kteří nemají VŠ. Tak, mě je pro změnu líto dětí, kteří mají takové pokrytecké a arogantní rodiče. Je úsměvné tady číst, jak učíte své děti, aby byly slušně vychované, ostře se navážíte do těch, kteří ve vašich očích působí rasisticky, ale na druhou stranu tady svými někdy až opravdu dětinskými příspěvky urážíte, ve vašich očích, nejspíš podřazenou lidskou rasu - lidé s nižším vzděláním. Opačný názor se přece dá vyjádřit slušnou formou a lidé s opačným názorem přece nemusí být hloupější, než vy. Od některých tady mě to nepřekvapuje, ale některé maminy mě fakt nemile překvapily…
@karinka To jsi fakt moc hezky napsala
proč se urážet a nadávat si!
To budete tady 14dní pomlouvat ostatní za jejich volbu? Proč jste některé tak zákeřné, to fakt nechápu ![]()
já jsem Moravačka a myslím si, že mi rozumět je…
nemyslím si, že jsou takové útoky na místě ![]()
@karinka píše:
Opět další diskuze, kde se VŠ můžou bít do prsou a vyvyšovat se nad těmi s pouhou SŠ nebo VL. Holky holky, už jsem lapala po dechu, když jsem si přečetla diskuzi, jaké povolání byste u manžela nesnesly a některé se tam pěkně navážely do lidí s nižším vzděláním, kteří pracují ve fabrice, takže mě ani moc nepřekvapuje, jak pohrdavě se tady opět vyjadřujete k lidem, kteří nemají VŠ. Tak, mě je pro změnu líto dětí, kteří mají takové pokrytecké a arogantní rodiče. Je úsměvné tady číst, jak učíte své děti, aby byly slušně vychované, ostře se navážíte do těch, kteří ve vašich očích působí rasisticky, ale na druhou stranu tady svými někdy až opravdu dětinskými příspěvky urážíte, ve vašich očích, nejspíš podřazenou lidskou rasu - lidé s nižším vzděláním. Opačný názor se přece dá vyjádřit slušnou formou a lidé s opačným názorem přece nemusí být hloupější, než vy. Od některých tady mě to nepřekvapuje, ale některé maminy mě fakt nemile překvapily…
Naprosty souhlas!
Hlavne nechapu, ze se tu jak lvy nebo spis lvice perete a hadate za svoje nazory…holky, probudte se, proboha, je to uplne jedno, kdo vyhraje! Prezident je v nasem state jen loutka a za nitky taha uplne nekdo jiny ![]()
Dneska je to už jedno. Na výšku jdou skoro všichni, i čtyřkaři a titul má kdekdo. Doba, kdy lidé měli úctu k vysokoškolákům, protože to byli lidé s přehledem a moudrostí, je už dávno pryč. Proto, že vysokou mají i lidé hloupí. Takže se nehádejte. Člověk vyučený může mít lepší názory, než vysokošolák. Viz příklad z mého okolí.
Je ale pravda, že venkov volil spíš Zemana, kterého já osobně jako kandidáta na prezidenta vůbec neuznávám. Schwarzenberg je taky špatnej kandidát, ale o stupeň lepší než Zeman.
@Weru píše:
Ty to vždycky rozsekneš
.
Já jen koukám s otevřenou pusou, co se tady semlelelo. Ať si každý volí koho chce a má k tomu důvody jaké chce, proto přece není hloupý, méněcenný nebo já nevím co ještě
, takže by to chtělo trošku ubrat ![]()
Pro mě jsou oba kandidáti na tom asi stejně, takže já asi k druhému kolu nepůjdu… Mě osobně Schwarzenberg nakrkl v superdebatě, jak už tu bylo zmíněno…
@00000 I čtyřkaři jdou na medinu, práva, archeologii, architekturu aj.?