Zeman versus Schwarzenberg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
13.1.13 20:21

Tahle naše prezidentská přímá volba, to je fraška :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
13.1.13 20:23
Klidně vyhoď to přímá…ona ta minulá, kdy volil parlament, nebyla fraška o moc menší :zed: No, možná nám Zemana miláčkové poslancí tehdy měli zvolit :roll:, mohli jsme ho mít za sebou :zed:
@terinka4444 píše:
Tahle naše prezidentská přímá volba, to je fraška :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
13.1.13 20:25
@Betty03 píše:
Tyhle argumenty výše nechápu - tušíte, co je třeba ke změně ústavy? Že to musí udělat parlament a senát? Myslíte, že to z Hradu jako ošéfují? Kolik let trvalo, než prošla vůbec přímá volba… Nemá náhodou v senátu většinu ČSSD?? A dále, argumenty o vracení majetku apod. Vy vůbec netušíte, jaké má prezident pravomoci? že i kdyby si to nakrásně přál, jakože nepřeje, tak to je v oblasti zbožných přání..

To samozřejmě víme…Ale proč by se na druhou stranu teda pan Schwarzemberk zmiňoval o změně ústavy, když by přes tak složitou cestu neměl žádnou šanci…No, já jsem zbystřila…Takže tušíme, co je potřeba ke změně ústavy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
13.1.13 20:28
@terinka4444 píše:
Tahle naše prezidentská přímá volba, to je fraška :zed: :zed:

jj to je, navic lid nateseny, ale ta squadra adzurra co nam byla predstavena to byl masakr…
bohuzel ted tenhle tyatr na mozna par let musime dohrat do konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
13.1.13 20:36

Není pravda… německy mekotá stejně jako česky

@Daniellla
@Daniellla píše:
Za mě Karel, navíc teď přiznal, že fakt zpívat neumí :lol:. a s tím mluvením, česky mu nejde rozumět, ale jiným jazykem mluví bez chyb a zadrhávání
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.1.13 20:39
Ani mi nemluv, já byla zoufalá, poctivě jsem sledovala debaty, projevy celou tu kampaň, a stejně jsemnevěděla, ale te´d, s těma dvěma karikatůrama, pardon kandidátama, to jsem totálně v řiti :zed:
@janik73 píše:
jj to je, navic lid nateseny, ale ta squadra adzurra co nam byla predstavena to byl masakr…
bohuzel ted tenhle tyatr na mozna par let musime dohrat do konce…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
13.1.13 20:43
@terinka4444 píše:
Ani mi nemluv, já byla zoufalá, poctivě jsem sledovala debaty, projevy celou tu kampaň, a stejně jsemnevěděla, ale te´d, s těma dvěma karikatůrama, pardon kandidátama, to jsem totálně v řiti :zed:

přesně tak… fakt půlka lidí, co šla k volbám, dala hlasy těmhle tydýtům, to mi hlava nebere. proč proboha? vždyť tam byli i slušní lidé. takhle se budu tak jako tak stydět za svou hlavu státu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
13.1.13 20:54

Ja jsem dnes koukala na zpravy a kdyz mluvil pak knize, tak jsem usi napinala, abych vubec rozumnela tomu, co rika a stejne see mi to nepovedlo. Podle meho nazoru vypadal dost unavene a vycerpane a prislo mi, ze kazdou chvili spadne, jak se kolibal. No ja teda nevim, jako prezidenta si ho predstavit nedokazu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
13.1.13 20:57

@marye no to je sice pravda, ale vem si, ze me se treba dotklo, ze se zbavili Okamury nebo Dlouheho, protoze kdyby tam tyhle dva zustali mozna to mohlo teoreticky dopadnout jinak, ale jako muj postoj je jasny, jit k volbe a nevratit se do totality to bych opravdu nerada…
muj los pada na starsiho Karla z duvodu, ze by to tak mohl dva roky vydrzet a pak by se lide snad vzpamatovali a dali lepsi squadru dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
13.1.13 20:58

@Leknínek a Milouse si dovedes predstavit :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
13.1.13 21:00

Tohle je taky dobrý :roll:

• Citovat
  • Upravit
7887
13.1.13 21:02

@mamčababča dobry, no, ale co nadelas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
13.1.13 21:06

Vždyt je to vlastně jedno kdo tam bude, jestli Zeman nebo Kníže hlavně, když už tam nebude ten sladký arogantní klaus. Nikdo horší jako on snad ani není. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
13.1.13 21:06

@janik73 nenadělám nic, jen to člověka nutí se zamyslet

• Citovat
  • Upravit
5173
13.1.13 21:08

Diskuze přečtená tak do půlky.
Jsem asi jediná, ale stále nejsem plně rozhodnutá koho volit a nevolit.
Karel - je klasic, má ve světě uznání a jako reprezentanta čr si ho dovedu představit víc než Zemana, ALE VADÍ mi jeho napojení na vládu - nebude nestraný a jeho názor na amnestie :think:
Miloš - ok je to čech, umí česky ( možná) slibuje sociální jistoty, ALE VADÍ MI jeh projev na veřejnosti je to jako by mluvil strejka z hospody, některé jeho sliby mi příjdou hodně nereálné a celkově jako k člověku k němu nemám důvěru.
No mám čas projet net a zkouknout znova rozhovory a pak uvidím, ale přiznám se víc jsem pro Karla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová