Zemřel Stanislav Gŕoss

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5455
16.4.15 13:32

Hm, ve frontě na Boží mlýny jsou větší šmejdi, Standa je předběhl, pravda. Jeho rodina je zajištěná (z nečistých zdrojů) a v nemoci svého blízkého člověka si mohli dovolit luxusní ošetřování, včetně hospodyně, řidiče apod. Na ostatní se sbírají plastiková víčka, někdo má štěstí a vydupe si od státu almužnu 800,– Kč/měs. Jeho rodina nemusí řešit jaký mu vypraví pohřeb a kde na pohřeb sežene peníze (jako spousta obyčejných lidí), nebudou živořit z jednoho příjmu a malého vdovského důchodu. To je rozdíl. Tím to ale nesnižuje jejich smutek a osobní tragédií. Kdyby si ty peníze poctivě vydřel, nemám námitek :nevim: Rodiny je mi líto, ale denně se lidem stávají osobní tragédie, kdy přicházejí o své děti, manžele/manželky, sourozence. Můj manžel se nemusí dneska vrátit z práce domů (mi se to málem stalo) - nedej Bože. Takže o jeho smrti jsem si přečetla, nemoc, kterou trpěl mě zajímá, mohl umřít doma (to spoustě lidem není dopřáno), rodina určitě truchlí, což je v pořádku, nu a život ostatních lidí jde dál, než je potká jejich osobní tragédie. To mě spíše šokl M. Jackson.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.4.15 13:32
@Callipo90 píše:
Dle mého prostě není o čem diskutovat, je to jasné… zemřel člověk a jak jsem již řekla, každého života je škoda, můj názor je prostě takový.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
10287
16.4.15 13:34

Bráno kolem a kolem, něco si asi díky svojí kariéře ulil bočkem, asi si vydělal valnou většinu peněz kapku nekošér způsobem, ale šlo jen o peníze…kecy o božích mlýnech jsou mimo mísu. Odešel mladý člověk, něčí syn, manžel, tatínek. Ať byl jaký byl, budiž mu zem lehká a upřímnou soustrast všem co ho měli rádi. A ne, nejsem jeho fanynka, ale to že někoho nemusím neznamená, že na něj bud plivat špínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
16.4.15 13:35

Je mi líto, že odešel tak brzy. Ohledně těch božích mlýnů, ty by musely semlít i jiné čímany, aby to o nich doslova platilo. Na druhou stranu Gross se díky své nemoci stihl smířit s Bohem, takže vlastně z toho vyšel dobře (kdo je věřící, ví, jak to myslím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
16.4.15 13:35
@madeto píše:
@Callipo90 no mi to docela přišlo důležité, vzhledem k jeho osobě a uznej sama, že to nebyl jen nějaký anonymní řádový občan :think: a raději si o tom podiskutuji tady v mezích slušnosti než číst komentáře na novinkách :zed:

Nečekám, že to tady skončí jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
16.4.15 13:37
@Ukulina píše:
Nečekám, že to tady skončí jinak…

No dovol! Tady to je výkvět společnosti a diskutuje se zásadně na vysoké úrovni a slušnou formou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
16.4.15 13:38

Zemřel relativně mladý člověk a zanechal po sobě nezletilé děti a manželku.
Nic více než upřímnou soustrast pozůstalým se k tomu nedá říci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
16.4.15 13:40

Mně je to moc líto, ať udělal, co udělal, je to táta od rodiny… Teď má spousta lidí plnou pusu „božích mlýnů“, ale „kdo jsme bez viny“… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
16.4.15 13:41

Prosím zachovejte úctu k někomu kdo právě zemřel, at už vám byl sympatický nebo ne. Kdo ho rád neměl tak si myslím že může tyto stránky opustit a věnovat se jiné činnosti. Kdo ho měl rád, může vyjádřit soustrast. Ale určitě tato diskuze není vhodná k tomu aby jste se tady mezi sebou dohadovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.4.15 13:44

Holky, ukonceme to…

• Citovat
  • Upravit
22043
16.4.15 13:52
@madeto píše:
Co si o tom myslíte vy?

Upřímně řečeno, je mi to jedno… Resp. samozřejmě mne mrzí, že zemřel a navíc po dlouhé nemoci - stejně jako mne to mrzí u každého člověka (bolest, nemoc a smrt nepřeju nikomu, ať už se choval jakkoli nebo byl jakýkoli)… ale osobně jsem ho neznala, tudíž se mne to nijak nedotýká a prostě jsem to vzala na vědomí jako informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.15 14:00

Dnes jsem zapla rádio a první zpráva co tam bylo, že umřel pan Gross, vím, že byl hodně nemocný, ale tohle jsem nečekala. Je mi líto jeho rodiny, hlavně holčiček, že ztratily tátu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
16.4.15 14:00

Uprimnou soustrast jeho rodine. To je asi tak vsechno, co k tomu muzu napsat. Soudit ho muze uz jen,,Buh"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.4.15 14:02

Věčné světlo ať mu svítí a ať odpočívá v pokoji… škoda každýho mladýho člověka, je mi líto jeho dcer, nikdy není snadné přijit o rodiče…co udělal a neudělal do toho nevidím, ale pochybuju, že to bylo něco tak hrozného, že by to mělo takhle zamlít… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
16.4.15 14:06
@eva valoi píše:
No dovol! Tady to je výkvět společnosti a diskutuje se zásadně na vysoké úrovni a slušnou formou.

Ano, zatím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová