Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslední dobou všude vidím různé karikatury, předměty s nenávistnou tématikou atd.ve jménu Putina. Co si o tom myslíte, je to v pořádku? A zaujalo vás něco, případně koupili byste si něco z toho? Tričko, mikinu, hrnek atd.
Nekoupila. Ani hrnek s Putinem, ani polštářek s ukrajinským prezidentem. Přijde mi to trapné, dětinské. Ale to je můj názor. Když to někomu pomůže, nějakým způsobem uleví, ať si to koupí.
@Eemii píše:
Toaletak s Putinem bych si klidne koupila.
Tak zrovna ten jsem ještě neviděla ![]()
@Cenarius píše:
Tak to je skoro jak jeden hrnek. Co lidi nevymyslí… ![]()
@Nowuka2 píše:
Poslední dobou všude vidím různé karikatury, předměty s nenávistnou tématikou atd.ve jménu Putina. Co si o tom myslíte, je to v pořádku? A zaujalo vás něco, případně koupili byste si něco z toho? Tričko, mikinu, hrnek atd.
Proč bych si měl kupovat nějakou věc s něčím ksichtem?
Ano, zesměšnění na agresora funguje - ve ve smyslu ukončení války, ale na překonání strachu. Není to Sauron, je to zmetek co škodí celému světu, namísto toho aby spravoval zemi které vládne.
Ne, nekoupila - nenosím a nepoužívám merch vlastně žádného typu.
@Zumpa píše:
Proč bych si měl kupovat nějakou věc s něčím ksichtem?
Někdo tu tvrdí, že si to máš kupovat?
Ne nekoupil a nerozumím tomu, přijde mi to zvláštní. Pro někoho je to asi nějaký způsob, jak se s tím vyrovnává. Mě to přijde trapný.
@Nowuka2 píše:
Někdo tu tvrdí, že si to máš kupovat?
Vzdyt ti odpovídá na otázku @
Ano, Putin se zesměšňovat musí, sama jsem si předevčírem na nákupní tašku napsala „Putin chujlo!“, manželovi jsem dělala víc mezinárodní verzi s „khuylo“.
ALE nikdy bych si nekoupila nic takového od firmy, která současně prodává obdivná proruská trička, a současně proukrajinská. V tomto třeba firma T-shock je pro mě na zvracení, pro zisk všechno.
Když už koupit, tak od nějaké neziskovky, která celý příjem vloží na podporu Ukrajiny.
Tak kdyz pujdu na antiputin demonstraci a nebude se mi chtit psat hesla na karton, tak si koupim hrnek a budu s nim mavat v davu. Pak si z nej muzu na miste vypit kafe.
Mam rada veci, ktere maji vice vyuziti. ![]()
A humor je treba v kazde dobe. Takze i to zesmesnovani putina.
Business se dela dneska taky ze vseho, sve kupce si to najde.
@Nowuka2 píše:
Tak to je skoro jak jeden hrnek. Co lidi nevymyslí…
No, kšeft se hejbat musí. Mně to v této vážné situaci vhodné nepřijde. Jako „přijela k nám pouť. "