Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Maky.C jojo napisu az se vyhrabu z postele tak vytahnu svuj sesit. ![]()
Já vždycky dělám jeden velký nákup a pk už chodím jen pro pečivo, zeleninu a mléko. Je fakt, že seznam si nedělám ale z toho co nakoupím na velkém nákupu jsem schopná tak 10 dní vařit.
Logicky ten seznam musí dost ušetřit protože kdybych měla jít do obchodu pro každou věc kterou zapomenu, nedoplatila bych se. Nejsem totiž (většinou) schopná koupit jen to pro co jdu. ![]()
No, vyzkouším to taky.. ![]()
@el009 Super, jsi zlatá. Aspon budu mít novou inspiraci.
Taky vařím každý den (samozřejmě někdy se najde vyjímka když něco zbyde
) a často už jsem v koncích. Někdy vyřím i víc jídel protože můj manžel moc nemusí těstoviny které s dcerou milujeme…takže hrůza. ![]()
Jem asi troufalá ale myslíš že bys mi kopii hodila do soukr. zprávy? Byla bys anděl
. Letím ted s dcerkou na kontrolu k doktroce a pak mám celý den vyřizování tak se sem dostanu až někdy večer. Tak abych to nemusela hledat…
![]()
Dneska dušená mrkev, brambory, uzené ramínko
Taky jedu podle seznamu. Na začátku týdne manžel řekl jídla, co by rád a já podle toho nakoupila na celý týden. Ob den, dva se stavím jenom pro pečivo a jinak mám všechno doma.
Ja driv utratila za jidlo na mesic pro dva kolem sesti az osmi tisic. Pocitam do toho i par kousku drogerky. Ted se vejdu do ctyr tisic naprosto v pohode. Manzel byl na nakupu se mnou. Platila jsem 3200 a rikal ze si myslel ze to bude tak za pet tisic a to nekupuju nejlevnejsi veci. Jeste k tomu pripocitam tak maso za pet set u naseho reznika a dva druhy salamu nebo sunky.
@jasska tak to ja kdyz se ho zeptam tak mi rekne ze je mu to jedno. ![]()
Já nakupuju i do zásob, např. ted měli mléko v akci tak sem rovnou vzala 3 pakly, u řezníka sem nakoupila maso, dala do mražáku. Těstoviny beru ve velkém, taky to tak praktikuju, že si dělám jídelníček na týden. Uspora jde znát, nekupuju blbosti.Jo a sleduju hodně letáky a akce. Obchod nemáme u nosu, ale jezdím autem, cesta trvá 15. min, tak lístek psát musím, abych na něco nezapoměla. Když doma něco dojde, napíšu to na lístek co mám na lednici.
@el009 jojo to je u nás to samé, když chci vědět, co mám vařit nebo co koupit, na co má chuť, tak je mu vše jedno a až se vrátím z obchodu, tak začne vyjmenovávat, co by si dal… ![]()
A většinou se snažím chodit nakupovat po jídle, když jde člověk do obchodu hladovej, tak se to na účtu hned ukáže ![]()
@el009 Taky mi často řekne, že neví a je to jedno, hlavně ať je maso:)) Ale tento týden měl asi světlejší chvilku a sypal jídla z rukávu jak divej:))Tak jsem toho ráda využila, jinak jídla na ten týden většinou vymýšlím sama.:)
@Verca1989 a jak to při takových nákupech děláš se zbožím co podléhá rychle zkáze? ovoce, zelenina, mléčné výrobky?
Tak to mne manzel nikdy nerika na co ma chut. Obcas mi rekne ze bych strudl nebo tiramisu nebo v lete vecer grilovat. To je vse.
@paola white já chodím nakupovat jednou týdně, takže nakupuju tak na ten týden a to tyhle potraviny vydrží.