Žienky, čo dnes varíte? Dajte tip

Napsat příspěvek
Velikost písma:
805
14.2.13 09:02

@Maky.C jojo napisu az se vyhrabu z postele tak vytahnu svuj sesit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
14.2.13 09:04

@TereuliJa tak tenhle vyraz si budu pamatovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
14.2.13 09:04

Já vždycky dělám jeden velký nákup a pk už chodím jen pro pečivo, zeleninu a mléko. Je fakt, že seznam si nedělám ale z toho co nakoupím na velkém nákupu jsem schopná tak 10 dní vařit.
Logicky ten seznam musí dost ušetřit protože kdybych měla jít do obchodu pro každou věc kterou zapomenu, nedoplatila bych se. Nejsem totiž (většinou) schopná koupit jen to pro co jdu. :mrgreen:
No, vyzkouším to taky.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
14.2.13 09:07

@el009 Super, jsi zlatá. Aspon budu mít novou inspiraci. :) Taky vařím každý den (samozřejmě někdy se najde vyjímka když něco zbyde :mrgreen: ) a často už jsem v koncích. Někdy vyřím i víc jídel protože můj manžel moc nemusí těstoviny které s dcerou milujeme…takže hrůza. :cert:
Jem asi troufalá ale myslíš že bys mi kopii hodila do soukr. zprávy? Byla bys anděl :kytka:. Letím ted s dcerkou na kontrolu k doktroce a pak mám celý den vyřizování tak se sem dostanu až někdy večer. Tak abych to nemusela hledat… :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
14.2.13 09:08

Dneska dušená mrkev, brambory, uzené ramínko
Taky jedu podle seznamu. Na začátku týdne manžel řekl jídla, co by rád a já podle toho nakoupila na celý týden. Ob den, dva se stavím jenom pro pečivo a jinak mám všechno doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
14.2.13 09:09

Ja driv utratila za jidlo na mesic pro dva kolem sesti az osmi tisic. Pocitam do toho i par kousku drogerky. Ted se vejdu do ctyr tisic naprosto v pohode. Manzel byl na nakupu se mnou. Platila jsem 3200 a rikal ze si myslel ze to bude tak za pet tisic a to nekupuju nejlevnejsi veci. Jeste k tomu pripocitam tak maso za pet set u naseho reznika a dva druhy salamu nebo sunky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
14.2.13 09:10

@Maky.C napisu do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
14.2.13 09:11

@jasska tak to ja kdyz se ho zeptam tak mi rekne ze je mu to jedno. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
14.2.13 09:15

Já nakupuju i do zásob, např. ted měli mléko v akci tak sem rovnou vzala 3 pakly, u řezníka sem nakoupila maso, dala do mražáku. Těstoviny beru ve velkém, taky to tak praktikuju, že si dělám jídelníček na týden. Uspora jde znát, nekupuju blbosti.Jo a sleduju hodně letáky a akce. Obchod nemáme u nosu, ale jezdím autem, cesta trvá 15. min, tak lístek psát musím, abych na něco nezapoměla. Když doma něco dojde, napíšu to na lístek co mám na lednici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
14.2.13 09:20

@el009 jojo to je u nás to samé, když chci vědět, co mám vařit nebo co koupit, na co má chuť, tak je mu vše jedno a až se vrátím z obchodu, tak začne vyjmenovávat, co by si dal… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
14.2.13 09:21

A většinou se snažím chodit nakupovat po jídle, když jde člověk do obchodu hladovej, tak se to na účtu hned ukáže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
14.2.13 09:24

@el009 Taky mi často řekne, že neví a je to jedno, hlavně ať je maso:)) Ale tento týden měl asi světlejší chvilku a sypal jídla z rukávu jak divej:))Tak jsem toho ráda využila, jinak jídla na ten týden většinou vymýšlím sama.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.2.13 09:26

@Verca1989 a jak to při takových nákupech děláš se zbožím co podléhá rychle zkáze? ovoce, zelenina, mléčné výrobky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
14.2.13 09:26

Tak to mne manzel nikdy nerika na co ma chut. Obcas mi rekne ze bych strudl nebo tiramisu nebo v lete vecer grilovat. To je vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
14.2.13 09:28

@paola white já chodím nakupovat jednou týdně, takže nakupuju tak na ten týden a to tyhle potraviny vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí