Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hezký den, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s užíváním tohoto přípravku a zda si myslíte, že je účinný?
Mám ho poprvé, tak mě zajímají zkušenosti ostatních.
Olej jsem koupila samostatně i když prodejce k němu doporučoval i test, kterým se zjistí stav zánětů a toxinů tuším z krve před a po užívání oleje. Vzhledem k ceně testu jsem ho odmítla. ![]()
Ahoj, využívala jsem zatím jedno balení, doporučila mi ho poradkyně. Obávám se, že účinky budeš muset vypozorovat sama, určitě je to na dlouhodobější užívání, po jedné lahvičce těžko něco hodnotit. Je velmi kvalitní, měla jsem pomeranč máta, byla jsem spoko.
@Ronie29 Jj taky mám ten pomeranč máta, tak uvidím. Jestli je kvalitní jsi vypozorovala podle čeho?
@Mithiela píše:
@Ronie29 Jj taky mám ten pomeranč máta, tak uvidím. Jestli je kvalitní jsi vypozorovala podle čeho?
To jsem nevypozorovala, obecně rybí oleje, které jsou levnější, nejsou kvalitní, jsou v nich například kovy apod. Kupovala jsem si dříve Mollers, když jsem neměla finance, jako nejmenší zlo. Toto jsou produkty z úplně jiné ligy, poradkyně mi doporučuje opravdu top produkty, které se mi osvědčují. Např probiotika, bkomplex, vodni kefir atd. U rybího oleje musite opravdu efekt posoudit až časem a doplňovat delší dobu…
@Ronie29 Snad máš pravdu a doufejme, že užíváme opravdu kvalitu za tu cenu a není to jen tím, že si někdo díky nám namastil kapsu.
@Ronie29 @Mithiela
Ahoj, obnovuji, stále užíváte? Co na to říkáte? Teď jsem na to narazila a uvažuji o něm. Děkuji za postřehy ![]()
@Dibli Už jsem si ho podruhé neobjednala, nevyhovovala mi ta pomerančová chuť v kombinaci s mátou. Nehodilo se to ani do salátu. A za tu cenu jsem nepozorovala žádný účinek.
@Dibli mne chutnal prave, ja rybi oleje ruzne stridam a taky podle financi. Z tech levnejsich je kvalitní od Mollers, tak ted pouzivam ten. Zinzino mi ale chutnal, nic proti nemu nemam.
Piju tři roky a za mě výrazné zlepšení, já si nechala dělat test i ten potvrdil změny. (K lepšímu). Užívala jsem v těhotenství a nemusela jsem užívat žádné jiné vitamíny. Teď ho dávám malý (7m) každé ráno do kaše taky. Za mě to vyhozené peníze nejsou, vřele doporučuji. ![]()
@Nelel12 No já bych ani nečekala, že by po testu, za který zaplatíte 1000 Kč někomu řekli, že se výsledky zhoršily. To by si nikdo už ten olej nekoupil. ![]()
@Mithiela
No, to si nemyslím. Dělala jsem si dva testy jeden před braním, druhý po nějakým čase, pak jsem měla tuším další v ceně po roce a ty hodnoty byly znatelný, že se stav zlepšuje. Takže tak
, jako drahý jako prase to je to neříkám slovo, ale alespoň účinný
![]()
Ahoj, já jsem ho začala používat před několika měsíci a od té doby super zlepšení, cítím se taková pevnější. A mnohem lépe regeneruji po sportu (i po alkoholu
)
Proto jsem se k nim přidala i jako poradce.
. Takže pokud někdo chcete, jsem k dispozici, ale rozhodně to nikomu nebudu cpát „na krev“.
Předražený rybí olej. Kupuju si v lékárně obyč a efekt dle mě bude stejný. Akorát si na mě dealeři těchto preparátů nenamastí kapsu ![]()