Zinzino Balanceoil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2506
2.3.23 20:22

Oživuji diskusi. Jakou máte zkušenost, že děti olej tolerují a neodmítají ho? Nejvhodnější příchuť pro děti? Je cítit rybinou? Jaké máte výsledky u dětí? Zklidnili se, zlepšila se pozornost? Máte některá zkušenost s Eye Q a Zinzinem? Co je podle Vás lepší? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.5.23 07:57

@Coleta po 10ti letech užívání všeho možného mám za pár týdnů se ZZ produkty zkušenosti krásné. Užívám, doporučuji dál a spokojenost na všech stranách. Nejde vždy jen o marketing :kytka:
Moje 3 děti užívají, nevadí jim, cítit po rybině není, dávám jim ho do pití. Má různé příchutě i pro děti ☀️ naším chutná grep, jiným tutti fruti. Naším dětem se zlepšila obranyschopnost, soustředění, jednoznačně 😇 zkušenost mám s jinými oleji z lékáren ale i z e-shopu a toto je top díky polyfenolům a vstřebáváni se, které trvá 20h. Což jiné oleje prokazatelně nemají. Plus čistota. :srdce: kdyžtak se ptejte J🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.10.23 02:11
@Ren07 píše:
@Coleta po 10ti letech užívání všeho možného mám za pár týdnů se ZZ produkty zkušenosti krásné. Užívám, doporučuji dál a spokojenost na všech stranách. Nejde vždy jen o marketing :kytka:
Moje 3 děti užívají, nevadí jim, cítit po rybině není, dávám jim ho do pití. Má různé příchutě i pro děti ☀️ naším chutná grep, jiným tutti fruti. Naším dětem se zlepšila obranyschopnost, soustředění, jednoznačně 😇 zkušenost mám s jinými oleji z lékáren ale i z e-shopu a toto je top díky polyfenolům a vstřebáváni se, které trvá 20h. Což jiné oleje prokazatelně nemají. Plus čistota. :srdce: kdyžtak se ptejte J🥳

Prosím ráda bych se zeptala, zda jste dělala sobě nebo dětem testy před užíváním zinzina a po nějaké době? Do jakého pití jim olej dáváte? Mám příchuť citron, synovi chutná, ale dcera ho nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zbynek_Mc
26.1.24 16:51

Zinzino olej

Mám dobrou zkušenost se zinzino balance oil. V důsledku zjištěné polyneuropatie hrozné únavy, bez energie, bolesti nohou. Po roce braní lněného za studena lisovaného kvalitního oleje a olivového žádná změna.
Po půl roce braní balance oil o 80% lepší stav, téměř jako předtím, hodně energie, naprosto bez bolesti. Dělal jsem si i krevní testy zinzino, před začátkem braní poměr Omega 3 :Omega 6 to vyšlo 21:1 (to bylo po roce braní toho lněného o.), po půl roce braní balance oil 9:1. ( Ideal je 3:1).

• Citovat
  • Upravit
1
5.9.24 07:15

Chci aby jste si všichni už konečně uvědomili že žádný rybí olej vám nezachrání život. Produkty zinzino jsou jen předražené věci nic jiného. Obchodníci nejsou obchodníci jsou to prostě jen Šmejdi kteří si pakují na vás kapsy. Mám známého který má zdravotní problémy, jeho známý mu doporučil jednu ženu která tyto věci prodává, pravidelně za ním jezdila dělala mu testy a brala si 800 na hodinu a on tři hodiny ležel a ona jen koukala do tabletu. Řekla mu co v sobě zhruba vše má a co musí užívat, ale jen z něj tahala peníze za kraviny od zinzina a řekla mu že mu to pomůže na rakovinu. Lidí proberte se vždy se ptejte odborníků kteří to myslí vážně a ne šmejdů co z Vás tahají peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.9.24 23:23

@Anoni588
Hezký den, Zinzino testy i Balance oil používají i lékaři v Ikemu!
Když fungují jim, proč by nefungovaly nám??
Chápu, že na trhu je spousta výrobců a prodejců..
Bohužel lidi vůbec nemají tyto důležité informace, a tak raději sáhnou po levnějším za pár korun, který ale díky špatné oxidaci může v těle udělat více škody než užitku!
Testy jsou naprosto anonymní, takže nikdo neví, jestli ten test je Váš první, druhý nebo desátý. A za další vyhodnocení testu nedělá firma, ale nezávislá laboratoř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.24 12:39

Za mě to je přinejmenším dost pochybné. Když ptáčka lapají hezky mu zpívají. Objednáte si balík na 3m a nic neresite protože další placení máte až za 3m. Pak zjistíte že je tam nějaké jejich předplatné, ale odstoupit od smlouvy můžete jen do 30 dnů, které vám samozřejmě už uplynuly. Následně se dozvíte, že ste se upsali k predpratnemu které jde zrušit až po půl roce jinak poplatek 50eur měsíčně a je to samozřejmě jen vaše vina protože jste si to asi špatně přečetla nebo pochopila atd. Za mě i kdyby byl produkt sebelepší tak už jen kvůli tomuhle nikdy nikdy více.

• Citovat
  • Upravit
5
15.11.24 23:38

No miluji lidi, kteří sem dávají takovéto nepravdivé informace.. První balíček je na 2 měsíce a každý měsíc si předplácíte daný produkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.11.24 23:49
@Evalen píše: Více

Hezký den, ano, dělali jsme si celá rodina testy před začátkem užívání (je důležité znát svůj index OMEGA3) a po 4 měsících kontrolní test. Posun obrovský nejen v testech, ale i pocitově. Zlepšení zdraví. Omega3 se užívají během jídla, nikdy ne před jídlem. Můžete dat do vody, do džusu, nebo klidně do jogurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.11.24 21:17

Dobrý den, obnovují vlákno. je tu někdo kdo uziva přípravky Zinzino již delší dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.11.24 21:26

@SUNsunSUN
Hezký den, ano já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.12.24 21:51

Ja ho uzivam rok + Xtend, snáď každý deň. Robili mi na klinike kde ma novo prijímali testy, na vitamíny a všetko možné… A mala som to na 1*. Myslím, že kvoli tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miuska1
26.1.25 19:43

Ahoj!
Já byla dneska na přednášce a tenhle produkt mě oslovil. Plus ještě mě oslovili těch 8 druhů rozpustné vlákniny.
Máte s tou vlákninou zkušenosti? Byla bych ráda!😍
Nadchlo mě, že vláknina pomáhá na střeva, na ten mikrobiom a naopak oil balance pomáhá na propustnost buněčných stěn. Prostě klíčový věci.:smiling_face_with3_hearts:
Samozřejmě si hlídám k tomu i stravu a tak…

• Citovat
  • Upravit
5
27.1.25 11:50

@Miuska1
Hezký den, ano, mám s vlákninu velmi dobré zkušenosti. Výživa střeva i zlepšení psychiky :wink:Beru i Balanční olej.
Pokud by Vás zajímalo více, napište mi na email eva. lucka@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.5.25 16:24
@Beva1 píše: Více

Dobrý den, asi se nám ozvala distributorka Zinzino, to je jejich běžná sebechvála. Manželka si nechala dělat jejich balanční test. S anonymitou byl problém, protože jí distributorka oznámila, že test nedopadl dobře, jedno políčko bylo zelené a ostatní žluté a nutila ty jejich produkty.
A samozřejmě tvrdí, že vyhodnocení testu nedělá firma, ale nezávislá laboratoř, což je pravda jen z jedné části. Ano, laboratoř provede test a uvede procentní zastoupení mastných kyselin. A zbytek hodnocení provádí firma Zinzino, píšou o tom i na svých stránkách a uvádí i způsob výpočtů. A ty jsou světe div se odlišné od výpočtů prováděných např. laboratoří Spadia LaB A. S. Když jsem výsledky testu manželky zhodnotil podle postupu uváděných ve Spadia, byla by ve většině v zelených polích, zhruba o 20% lepší, než uvedlo Zinzino. Zkusil jsem na toto upozornit distributorku Zinzina, tvrdila že to není pravda o doslova se nás snažila oblbnout a nabízela další test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová