Zítra umřu :-D Zákrok s palcem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
9.9.13 20:01

@1.zizi ty vole jak na houby? 8o jako taky nejsem žádný bolestínek, ale tohle by jsi měla mít minimálně dva dny v klidu, a kor když to bylo tak moc :zed:

• Citovat
  • Upravit
3525
9.9.13 20:02

@1.zizi :mrgreen: :lol: to ja taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
9.9.13 20:07

@K-Black tak dobre budu delat dva dny hypochondra :lol:…dnes jsem nastesti stihla zavarit rillettes, tak si muzu na dva dny odpocinout :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
9.9.13 20:08

@1.zizi ne fakt neblbni, hele kdyby to byla ruka tak ok, ale nohy jsou nejvíc namáhaná část těla, fakt buď opatrnější :hug:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
9.9.13 20:08

@K-Black a protoze me stve, jak se kazdej chlubi na facebooku kosi hub a ja nic :,(

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
9.9.13 20:09

@K-Black budu:-*

• Citovat
  • Upravit
7932
9.9.13 20:16

Nečetla jsem (zatím) diskuzi, ale mám zkušenosti, tak se podělím :lol:
mám za sebou plastiku palce u nohy (kvůli zarůstání nehtu - celkově mi zúžil nehet, vyškrabal po stranách lůžko a sešil), na samotném zákroku byla nepříjemná hlavně umrtvovačka (měla jsem pocit, že už snad tou jehlou musí být skrz), pak už to docela šlo… normálně jsem odkulhala po svých, hole jsem ani statečně nechtěla :roll: byla jsem frajerka asi do 6 do večera, to to začalo přicházet k sobě a bolelo to nehezky, o nějakém chození nemohla být řeč, takže druhý den jsem si nechala přivézt hole :lol: zhruba za týden už to bylo docela v pohodě, tak jsem se do toho palce pro jistotu kopla :zed:
asi za 14 dní to už bylo dobrý, akorát mi zůstaly borůvky pod nehtem v místech, kde byly stehy…

ale pokud bych měla porovnat, tak ta rekonvalescence mi přišla horší než třeba po artroskopii - po té jsem asi týden po operaci udělala dřep (nějak jsem si to neuvědomila, něco mi upadlo, tak jsem to chtěla zvednout) a zvládla jsem to, chodila jsem po týdnu bez hole, po tom palci jsem chodila s holema určitě víc jak týden…

další léto jsem původně měla jít na operaci s druhým palcem, ale ten se asi lekl a od té doby pro jistotu nezarůstá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
9.9.13 20:18

Jé, koukám, že už jsem přispěla s křížkem po funuse, tak to se omlouvám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
9.9.13 20:25

@chaarleene neomlouvej se, alespon je to dalsi zkusenost a urcite se to hodi…ja hole nemam a nebudu je snad ani potrebovat, tak uvidime :)

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
9.9.13 20:26

@chaarleene nedovedu si predstavit kopnout se do nej…nenachazim tu omldevajiciho smajlika :lol:

• Citovat
  • Upravit
7932
9.9.13 20:31

@1.zizi co ti budu povídat, bylo to na počůrání :roll: chtěla jsem si zout botu nebo něco takového a tu nohu jsem zvedala, takže jsem se do toho kopla fakt plnou silou :zed: prostě něco, co dokážu jen jááááá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
9.9.13 20:33

@chaarleene tak to jsi, jak ten muj…ten se dokaze kopnout na trese dlouhe 3metry 5×:-D…vodit slepe byste asi nedokazali no:-DDD

• Citovat
  • Upravit
7932
9.9.13 20:50

@1.zizi :lol: já jsem expert na narážení do klik, mám věčně na rukách modřiny, v bývalém bytě jsem v ložnici musela obcházet postel (a na kolejích vlastně taky), takže věčně modřiny na holeních, dvířka horních skříněk v kuchyni jsem si vymínila výklopná, protože v bývalém bytě jsem se pořád bouchala do hlavy :zed: prostě moje koordinace očí a těla vázne, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
18.9.13 23:56

Holky pridavam… dobrou chut :-D

• Citovat
  • Upravit
11041
19.9.13 13:43

@1.zizi Ty jo, toš takové jsem to tedy neměla 8o Jsem to měla úplně krásné. Ať se to rychle hojí :hug: Jsi statečná, že jsi to zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí