Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lindsay15
1.4.13 16:34

@yum-yum26 Ta si to zasloužila, kdyby to nehrála na dvě strany, mohla být dávno někde jinde :cert:

• Citovat
  • Upravit
Imane
1.4.13 16:37

@Lindsay15 Víš, že já jsem to pochopila jinak? Podle mě se snažila, aby nikdo s nikým nebojoval, měla dobré úmysly, chtěla, aby to nějak přežili všichni. Byla kladná postava (i když pro mě otravná).
A podržtaška Milton mi bude chybět. Chtěla jsem aby přežil :cert:.

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
1.4.13 16:43

@yum-yum26 Já vím že to myslela dobře, ale mohlo jí bejt jasný, že Guvernér nedělá nic jen tak :nevim: Pořád nějaký tajnosti…A když jí Michonne říkala jakej je, ať jde s ní, vybodla se na ní i když jí vlastně dlužila za svůj život :cert: Miltona mi bylo hrozně líto, nakonec se přidal na dobrou stranu :hug:

• Citovat
  • Upravit
Imane
1.4.13 16:49

@Lindsay15 No jo, no, je po něm :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
1.4.13 17:14

@yum-yum26 Já jsem z toho dílu trošku zmatená :think: Zajímalo by mě co se stane s Guvernérem. Jo a jinak-teď budou muset hlídat dvakrát tolik lidí, to jsem zvědavá :think:

• Citovat
  • Upravit
Imane
1.4.13 17:17

@Lindsay15 Taky jsem si na konci říkala, kde je ten chlap :think:. Ale tak museli nechat nějaké otázky nedořešené, aby měli na co navázat v 4. sezoně.

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
1.4.13 17:18

@yum-yum26 To je fakt :lol: Měla jsi pravdu že Tyreesse se k nim zase přidá-to máš tak dobrou intuici? :lol:

• Citovat
  • Upravit
2168
1.4.13 17:21

Tak jsem nějak nepochopila, proč odvezli ty zbylé lidi do vězení místo toho aby se přestěhovali do města :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
1.4.13 17:24

@Dastula1 Mě zaráží že vůbec v tom vězení chtějí zůstat :nevim: Tam je přece Guvernér může najít kdykoliv a ve Woodburry taky, takže bych odtud rychle pelášila pryč a našla si něco nového :cert:

• Citovat
  • Upravit
Imane
1.4.13 17:24

@Lindsay15 Ne, nemám :mrgreen:. Ale Tyresse je v komiksu Rickova pravá ruka, moc a moc oblíbená postava mezi čtenáři. Takže, ačkoliv se seriál nedrží komiksu skoro vůbec, jen okrajově, tak mi bylo jasné, že tohle se neodváží změnit. Takže jsem si byla na 99% jistá, že Tyresse se nakonec přidá k Rickovi a nebude na straně Guvernéra.

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
1.4.13 17:28

@yum-yum26 Já bych řekla že tady je jeho druhá ruka Daryl, slaďouš jeden :mrgreen: :kytka: Tak toho mi doufám umřít nenechají :andel:

• Citovat
  • Upravit
Imane
1.4.13 17:31

@Lindsay15 No, právě, v seriálu je to Daryl, tak jsem zvědavá, jakou roli bude mít Tyresse :think:.
Ale jo, nechají :mrgreen:. Osobně si myslím, že třeba Carol 4.sezonu nedá. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
1.4.13 17:36

@yum-yum26 Možná to bude nová trojka :lol: Každopádně Daryl docela rychle přestal řešit bráchovo smrt…Čekala jsem že to bude víc probírat, Rick furt vidí Lori, bláznil… :mrgreen: Carol by mi nevadila, kdyby umřela. To samí Carl (ten začíná připomínat chladnokrevnýho zabijáka)…

• Citovat
  • Upravit
Imane
1.4.13 17:40

@Lindsay15 Trojka??? 8o

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
1.4.13 17:46

@yum-yum26 No,Daryl, Rick a Tyreesse :lol: I když netroufám si říct jaké vztahy by mezi sebou mohli mít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!