Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 Víš, že já jsem to pochopila jinak? Podle mě se snažila, aby nikdo s nikým nebojoval, měla dobré úmysly, chtěla, aby to nějak přežili všichni. Byla kladná postava (i když pro mě otravná).
A podržtaška Milton mi bude chybět. Chtěla jsem aby přežil
.
@yum-yum26 Já vím že to myslela dobře, ale mohlo jí bejt jasný, že Guvernér nedělá nic jen tak
Pořád nějaký tajnosti…A když jí Michonne říkala jakej je, ať jde s ní, vybodla se na ní i když jí vlastně dlužila za svůj život
Miltona mi bylo hrozně líto, nakonec se přidal na dobrou stranu ![]()
@yum-yum26 Já jsem z toho dílu trošku zmatená
Zajímalo by mě co se stane s Guvernérem. Jo a jinak-teď budou muset hlídat dvakrát tolik lidí, to jsem zvědavá ![]()
@Lindsay15 Taky jsem si na konci říkala, kde je ten chlap
. Ale tak museli nechat nějaké otázky nedořešené, aby měli na co navázat v 4. sezoně.
@yum-yum26 To je fakt
Měla jsi pravdu že Tyreesse se k nim zase přidá-to máš tak dobrou intuici? ![]()
Tak jsem nějak nepochopila, proč odvezli ty zbylé lidi do vězení místo toho aby se přestěhovali do města ![]()
@Dastula1 Mě zaráží že vůbec v tom vězení chtějí zůstat
Tam je přece Guvernér může najít kdykoliv a ve Woodburry taky, takže bych odtud rychle pelášila pryč a našla si něco nového ![]()
@Lindsay15 Ne, nemám
. Ale Tyresse je v komiksu Rickova pravá ruka, moc a moc oblíbená postava mezi čtenáři. Takže, ačkoliv se seriál nedrží komiksu skoro vůbec, jen okrajově, tak mi bylo jasné, že tohle se neodváží změnit. Takže jsem si byla na 99% jistá, že Tyresse se nakonec přidá k Rickovi a nebude na straně Guvernéra.
@yum-yum26 Já bych řekla že tady je jeho druhá ruka Daryl, slaďouš jeden
Tak toho mi doufám umřít nenechají ![]()
@Lindsay15 No, právě, v seriálu je to Daryl, tak jsem zvědavá, jakou roli bude mít Tyresse
.
Ale jo, nechají
. Osobně si myslím, že třeba Carol 4.sezonu nedá. ![]()
@yum-yum26 Možná to bude nová trojka
Každopádně Daryl docela rychle přestal řešit bráchovo smrt…Čekala jsem že to bude víc probírat, Rick furt vidí Lori, bláznil…
Carol by mi nevadila, kdyby umřela. To samí Carl (ten začíná připomínat chladnokrevnýho zabijáka)…
@yum-yum26 No,Daryl, Rick a Tyreesse
I když netroufám si říct jaké vztahy by mezi sebou mohli mít ![]()
@yum-yum26 Ta si to zasloužila, kdyby to nehrála na dvě strany, mohla být dávno někde jinde