Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kettlery píše:
Holky,
kde presne jste tam videly ty orezany kostry? Ja si niceho nevsimla.Pochopila jsem spravne, ze pri tom utoku na Ricka a spol. se ten tlustej chlap pokusil Carla znasilnit? Nebo se mu to i povedlo? Ja na to koukala na iPadu a bylo to hrozne tmave. Videla jsem velky kulovy.
Pripojuji se k dotazu na dalsi serii? Mate nekdo predstavu, kdy ma byt dotocena?
znasilnoval, ale zda opravdu znasilnil, tak to videt nebylo.
Kolem kosti bezeli, byl to jen moment. Byly to orezane lidske kosti.
Me to napadlo hned, jak tam delala ty steaky ![]()
Kde se můžu kouknout na 2 serii on line všude chtějí registraci myslím tím serialycz.cz a zkouknito?
@nemolka píše:
Kde se můžu kouknout na 2 serii on line všude chtějí registraci myslím tím serialycz.cz a zkouknito?
sledujuserialy.cz nebo eserial.cz
@nemolka píše:
No tam po rozkliknutí videa chtějí registraci
po mě nechtějí, máš stáhnutý AdBlock? jenom tam vyskočí reklama (mě teda ne) ale jinak to normálně jeden - na sledujuserialy.cz
Mě to jelo do 2 serie 5 dílu od 6 dílu mi to ukazuje 3 videa a u toho posledního mi najede File was deleted a to až do konce 2 serie jsem z toho na prášky chci vědět jak to pokračuje
![]()
@nemolka na serialycz.cz nemusis byt registrovana. Koukam celou fobu a nikdy jsem se neregistrovala.
No už aby to bylo
se těším, co s nima bude ve vagónu - si budu muset pustit 3 díly dozadu, nějak se mi to vypařilo ![]()
Já jsem taky velký fanoušek!
Taky už odpočítávám dny! Jsem zvědavá jak se dostanou z vagónu.
Aha… Uz jsem to videla… A vedle tam nejaci zavreni lide volali o pomoc…Fakt to vypada, ze je zerou.