Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1284
19.2.15 21:46

No jako poslední díl dost slabej. Už mě nebaví, jak tam jen tlachaj a brečí a něco řeší. Ať už se sakra začne něco pořádnýho dít. Možná v dalším dílu to bude trochu lepší, podle ukázky. Ale teda Carol jsem nikdy nemusela a teď už jsem na ní totálně alergická, jak se furt vnucuje Darylovi když chce být sám. O můj bože :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
20.2.15 11:43

Ono jsou některé díly fakt slabé, člověk se celý týden těší a pak je zklamaný…já teď sjíždím seriál znovu, jsem u druhé serie a normálně mi tam ten český dabing vadí…a zrovna Carol tam už třetí díl brečí, protože pořád hledají Sophii…nooo, kdyby věděla, co já vím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
20.2.15 11:54

@mishell13 taky jsme to jeli dvakrát, včera jsme skončili u třetího dílu 5ky a děj v nemocnici nás moc nebral tak už budem čekat na nové
nemáte někdo tip na podobný seriál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
20.2.15 15:03
@lukresia píše:
nemáte někdo tip na podobný seriál?

Z Nation je podobné téma…ale nekoukám na to, zase tolik času nemám. Koukám nebo jsem koukala na : Hra o trůny, Penny Dreadful, House of cards, True Detective, Extant, Carnivale a samozřejmně Walking dead :D A všechno bylo supr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
21.2.15 18:53

No mě furt kámoška láka na ten american horor stories - neviděla jsem z toho ani jeden díl - říkala, že je to dobrý :nevim:, tak na to mrknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
21.2.15 21:58
@Reniii píše:
Z Nation je podobné téma…ale nekoukám na to, zase tolik času nemám. Koukám nebo jsem koukala na : Hra o trůny, Penny Dreadful, House of cards, True Detective, Extant, Carnivale a samozřejmně Walking dead :D A všechno bylo supr :palec:
:mrgreen: :palec: zkoukla jsem na ČSFD o co zhruba jde a vypadá to lákavě, začneme tím House of cards
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
21.2.15 22:00

@Alčák1 :mrgreen: zase takhle nemůžu divočit, pak špatně spím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
21.2.15 22:04

@lukresia to je to tak bububu - já ani nevím o co jde ale z názvu horor stories asi nějaké bubu bude :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
21.2.15 22:07

@Alčák1 :lol: bude bude, ale mě stačí málo, někde se mihne démon a já pak v noci čumím do tmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
21.2.15 22:08
@lukresia píše:
začneme tím House of cards

Hmm, dobrý výběr :palec:…a za 5dní je tady třetí řada.
Nemůžu se dočkat…nejlepší je, že u tohohle seriálu dávají na net všechny díly najednou, nemusíš čekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
21.2.15 22:10

@Reniii to je velké plus :potlesk: my jsme docela maniaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
21.2.15 22:12

Holky pry ma byt novej seros, nejaka odnoz the walking dead akurat v las vegas, tak jsem zvedava, nejak nechapu proc ani v jednom serialu ty lidi nejdou na more? Asi nad tim moc uvazuju a hlavne by nebylo o cem tocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
21.2.15 22:13

@rences že jo? taky jsem nad tím kutila, vedla bych skupinu úplně jinak než Rick :mrgreen: odplula na nějaký ostrov, ten by se případně vyčistil a bylo by :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
21.2.15 22:15
@Alčák1 píše:
@lukresia to je to tak bububu - já ani nevím o co jde ale z názvu horor stories asi nějaké bubu bude :P

American horror story je fakt dobrej seriál, ale je to takový hodně psycho. První série je ještě dobrá, ale pak už je to jen pro silný povahy. Druhou sérii jsem nedokoukala, to bylo už moc, ale další už mám zkouklý. Tak jen do toho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
21.2.15 22:18

No tak já to tedy skouknu :lol: no já teď četla o nějakém novém seriálu ale za boha si nemůžu vzpomenout jak se bude jmenovat a kamarád mi v hospodě říkal, že existuje nějaký seriál z tý věznice alkatraz - že na to čučí. A jak jsme se o tom předevčírem bavili, tak jsem dneska v noci z toho alkatrazu utíkala :mrgreen: :lol: a to jsem neviděla ještě ani jeden díl :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí