Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marilyn.M píše:
Někde jsem četla spojler, že Rick je k Aronovi podezřívavý a je to oprávněné.. Takže jsem zvědavá co se z toho vyklube.. Prý má také vzniknout nový milostný pár. Tipuji Ricka a Michonne
jj, o milostném páru jsem taky slyšela.. já ale tipuji Zrzka s tou holkou od Guvernéra… (sorry, ale ty jména mi prostě nějak moc nejdou do paměti)
Ta holka od guvernéra je lesbička a Zrzek spí s Rositou přece. To bylo asi v pátým díle ![]()
Nebo Daryl s chlapem, na yotube jak jsou pořady o WD jsou takové narážky, že by mohl být gay
, ale neumím anglicky tak nevím co se tam říká…
@Gab-iii píše:
Ta holka od guvernéra je lesbička a Zrzek spí s Rositou přece. To bylo asi v pátým díle
Jo Rosita… já na ní zapomněla… ale, že je tamta lesba to jsem nevěděla. Nebo jsem to zapomněla úplně ![]()
Rick a Michonne tipuje hoooodně lidí… ale to se mi nezdá
To je takový… ujetý
Jako ono to tak asi bude, ale nadšená z toho teda nebudu ![]()
@Marilyn.M píše:
@lukresia no Daryl prý také najde svou pravou lásku..
Těžko, režisér mě ještě ani neoslovil abych tam hrála, takže daryla pravá láska v nejbližší době ještě nečeká… až mi rejža zavolá, dám vám vědět ![]()
Se divím, že se vám tak líbí deryl. jako postava dobrá, ale herec hrůza
je k světu jen když má na očích brýle
jinak tedy můj oblíbenec je Rick, je to správně švihlej poustevníček ![]()
@Cmochy
vem mě sebou jako kompars. klidně si zahraju mrtváka ![]()
@Cmochy píše:
Jo Rosita… já na ní zapomněla… ale, že je tamta lesba to jsem nevěděla. Nebo jsem to zapomněla úplněRick a Michonne tipuje hoooodně lidí… ale to se mi nezdá
To je takový… ujetý
![]()
Jako ono to tak asi bude, ale nadšená z toho teda nebudu
Tara-lesbička
už když byla u guvernéra, tak si tam přece začla s nějkou od nich a víckrát se tam říkalo, jak je orientovaná. Přes oslňující roli Daryla jsi asi nic jinýho nevnímala
víš vůbec o čem je ten seriál ![]()
@Cmochy píše:
Těžko, režisér mě ještě ani neoslovil abych tam hrála, takže daryla pravá láska v nejbližší době ještě nečeká… až mi rejža zavolá, dám vám vědět
A Ricka s Michonne netipuju, spíš „Lesbian's and Gay's Song“ ![]()
@Cmochy píše:
Těžko, režisér mě ještě ani neoslovil abych tam hrála, takže daryla pravá láska v nejbližší době ještě nečeká… až mi rejža zavolá, dám vám vědět
@Reniii píše:![]()
![]()
To mě už rejža volal ale odmítla jsem. Taky můžu Daryla ale poslední dobou mě přijde jako rousňák, nemytej, pojídač žížal…žádná romantika pro mě
Ani žádný extra hrdinský skutek poslední dobou neměl…A Ricka s Michonne netipuju, spíš „Lesbian's and Gay's Song“
On je to podle mě s Darylem záměr.
V komiksu jeho postava ani neni, prostě si ho vymysleli a najednou BUM a lidi ho povýšili na svého hlavního hrdinu. Naprosto smetl Ricka z jeho postu a to se scénáristům určitě nelíbí. Hlavní hrdina má být prostě Rick.
Takže dle mého se to ponese takhle dál. Daryla nemýt, nestříhat, nečesat, méně dialogů, žádné extra hrdinské činy… méně prostoru v seriálu.
Podle mě se snaží opět hlavního hrdinu udělat z Ricka…
@Cmochy píše:
On je to podle mě s Darylem záměr.V komiksu jeho postava ani neni, prostě si ho vymysleli a najednou BUM a lidi ho povýšili na svého hlavního hrdinu. Naprosto smetl Ricka z jeho postu a to se scénáristům určitě nelíbí. Hlavní hrdina má být prostě Rick.
Takže dle mého se to ponese takhle dál. Daryla nemýt, nestříhat, nečesat, méně dialogů, žádné extra hrdinské činy… méně prostoru v seriálu.
Podle mě se snaží opět hlavního hrdinu udělat z Ricka…
Zajímavý. No asi jo. Takže z něj bude gay ![]()
No a mě by to nepřekvapilo, v tom jak nastínili v jakém prostředí vyrůstal by to nejspíš nikdy nepřiznal, ale ted je mezi přáteli, tak půjde s pravdou ven ![]()