Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27281
26.2.15 16:24
@Marilyn.M píše:
Někde jsem četla spojler, že Rick je k Aronovi podezřívavý a je to oprávněné.. Takže jsem zvědavá co se z toho vyklube.. Prý má také vzniknout nový milostný pár. Tipuji Ricka a Michonne :)

jj, o milostném páru jsem taky slyšela.. já ale tipuji Zrzka s tou holkou od Guvernéra… (sorry, ale ty jména mi prostě nějak moc nejdou do paměti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
26.2.15 16:47

Ta holka od guvernéra je lesbička a Zrzek spí s Rositou přece. To bylo asi v pátým díle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
26.2.15 18:20

Nebo Daryl s chlapem, na yotube jak jsou pořady o WD jsou takové narážky, že by mohl být gay :D, ale neumím anglicky tak nevím co se tam říká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
26.2.15 18:26

@lukresia no Daryl prý také najde svou pravou lásku..
@Cmochy jak psala Gabi, ty dva to nebudou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
26.2.15 18:46
@Gab-iii píše:
Ta holka od guvernéra je lesbička a Zrzek spí s Rositou přece. To bylo asi v pátým díle :-D

Jo Rosita… já na ní zapomněla… ale, že je tamta lesba to jsem nevěděla. Nebo jsem to zapomněla úplně :mrgreen:

Rick a Michonne tipuje hoooodně lidí… ale to se mi nezdá 8o To je takový… ujetý :roll: :nevim: Jako ono to tak asi bude, ale nadšená z toho teda nebudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
26.2.15 18:47
@Marilyn.M píše:
@lukresia no Daryl prý také najde svou pravou lásku..

Těžko, režisér mě ještě ani neoslovil abych tam hrála, takže daryla pravá láska v nejbližší době ještě nečeká… až mi rejža zavolá, dám vám vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
26.2.15 19:30

Se divím, že se vám tak líbí deryl. jako postava dobrá, ale herec hrůza :D je k světu jen když má na očích brýle :D jinak tedy můj oblíbenec je Rick, je to správně švihlej poustevníček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
26.2.15 21:06

@Cmochy :-D :-D :-D vem mě sebou jako kompars. klidně si zahraju mrtváka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
26.2.15 21:10
@Cmochy píše:
Jo Rosita… já na ní zapomněla… ale, že je tamta lesba to jsem nevěděla. Nebo jsem to zapomněla úplně :mrgreen:Rick a Michonne tipuje hoooodně lidí… ale to se mi nezdá 8o To je takový… ujetý :roll: :nevim: Jako ono to tak asi bude, ale nadšená z toho teda nebudu :roll:

Tara-lesbička :-) už když byla u guvernéra, tak si tam přece začla s nějkou od nich a víckrát se tam říkalo, jak je orientovaná. Přes oslňující roli Daryla jsi asi nic jinýho nevnímala :-D :-D :-D víš vůbec o čem je ten seriál :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
26.2.15 21:19

Teda ten Aaron je divnej… i s celou tou komunitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
26.2.15 21:58
@Cmochy píše:
Těžko, režisér mě ještě ani neoslovil abych tam hrála, takže daryla pravá láska v nejbližší době ještě nečeká… až mi rejža zavolá, dám vám vědět :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
To mě už rejža volal ale odmítla jsem :mrgreen:. Taky můžu Daryla ale poslední dobou mě přijde jako rousňák, nemytej, pojídač žížal…žádná romantika pro mě :zed: Ani žádný extra hrdinský skutek poslední dobou neměl…

A Ricka s Michonne netipuju, spíš „Lesbian's and Gay's Song“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.2.15 07:35
@Cmochy píše:
Těžko, režisér mě ještě ani neoslovil abych tam hrála, takže daryla pravá láska v nejbližší době ještě nečeká… až mi rejža zavolá, dám vám vědět :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
27.2.15 08:56
@Reniii píše: :lol: :lol: :lol:
To mě už rejža volal ale odmítla jsem :mrgreen:. Taky můžu Daryla ale poslední dobou mě přijde jako rousňák, nemytej, pojídač žížal…žádná romantika pro mě :zed: Ani žádný extra hrdinský skutek poslední dobou neměl…A Ricka s Michonne netipuju, spíš „Lesbian's and Gay's Song“ :lol:

On je to podle mě s Darylem záměr.

V komiksu jeho postava ani neni, prostě si ho vymysleli a najednou BUM a lidi ho povýšili na svého hlavního hrdinu. Naprosto smetl Ricka z jeho postu a to se scénáristům určitě nelíbí. Hlavní hrdina má být prostě Rick.

Takže dle mého se to ponese takhle dál. Daryla nemýt, nestříhat, nečesat, méně dialogů, žádné extra hrdinské činy… méně prostoru v seriálu.

Podle mě se snaží opět hlavního hrdinu udělat z Ricka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
27.2.15 12:13
@Cmochy píše:
On je to podle mě s Darylem záměr.

V komiksu jeho postava ani neni, prostě si ho vymysleli a najednou BUM a lidi ho povýšili na svého hlavního hrdinu. Naprosto smetl Ricka z jeho postu a to se scénáristům určitě nelíbí. Hlavní hrdina má být prostě Rick.

Takže dle mého se to ponese takhle dál. Daryla nemýt, nestříhat, nečesat, méně dialogů, žádné extra hrdinské činy… méně prostoru v seriálu.

Podle mě se snaží opět hlavního hrdinu udělat z Ricka…

Zajímavý. No asi jo. Takže z něj bude gay :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
27.2.15 12:18

No a mě by to nepřekvapilo, v tom jak nastínili v jakém prostředí vyrůstal by to nejspíš nikdy nepřiznal, ale ted je mezi přáteli, tak půjde s pravdou ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí