Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
2.3.15 20:38

Tak jsem konečně zkoukla 12 díl…no můžu říct, že se mi nelíbí ten Aiden a to druhý pako. Za to se mi ale mooooc líbilo, jak si dovolil na Glenna a ten ho smetl a pak se ho ostatní zastali - fakt pěkně ukázali jak spolu drží. Ne jak zbytek co tam jen postával a čuměl. :D Asi se vracím do puberty, nebo co, ale pouštěla jsem si to asi třikrát… :pankac: :lol: :lol:
No já nevím dámy… co když v tom hledáme háček marně? Co když má Michonne pravdu?? Třeba mají producenti v plánu skončit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.3.15 21:04

@ChochaR určitě neskončí, vydělávají na tom strašně velký šošně :lol:
díl končil hezky, když Rick sdělil, že když to nezvládnou, tak to tam převezmou oni 8) jo ty dva fracci, co byli venku, tak to jsou machříci. to budou poserata co budou házet klacky pod nohy.

Edit: jo a děvčata, Daryl se nemyl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
2.3.15 21:14

@Marilyn.M

ale Carol mu slíbila, že ho umeje, až bude spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
3.3.15 07:17

Až na ty dva co byli venku s Glenem tam nebyli žádní chlapi, ten manžel kadeřnice se tam jen mihl, jinak ženy, staří a děti :think:
mě se nelíbí ta ženská, působí na mě jako Mary z Terminusu, je divné, že si je nahrává, Daryl je jim očividně trnem v oku, neví kam ho zařadit, je nečitelný…zmínila se o třech tulácích, co je vyhodili, tak možná ti tam způsobí problém, jinak teda nechápu proč uvnitř nemají zbraně, a Ricka, že na to přistoupil, protože už mockrát se přesvědčili, že je dobré mít je u sebe.
ta holka co údajně taky přišla zvenčí je taky opatrná, protože ti z té komunity jsou opravdu trochu mimo, vůbec neví, co je venku a ochranu potřebují jako sůl..
pobavila mě ta scéna s Carol a Derylem, jak si ji přeměřil, když vyšla v těch hadrách :lol: tihle dva párem asi fakt nebudou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
3.3.15 14:04
@neumisa píše:
@Marilyn.Male Carol mu slíbila, že ho umeje, až bude spát :lol:

Jenom ať se nemyje…ty mastný vlasy po té době už začaly mít svoje kouzlo!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
3.3.15 14:13

@ChochaR důležitější je aby ho neostříhali, protože ty jeho pidi oči vypadají divně a takhle když tam má furt vlasy, tak to není tak vidět :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
3.3.15 14:18
@Marilyn.M píše:
@ChochaR důležitější je aby ho neostříhali, protože ty jeho pidi oči vypadají divně a takhle když tam má furt vlasy, tak to není tak vidět :P :lol:

ale co furt pidi oči, já mám taky malý oči a jaká su kočka!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
3.3.15 14:30

@ChochaR hele v brejlých prostě vypadá líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
3.3.15 14:43

Zrovna včera jsem taky koukala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
3.3.15 16:58
@Marilyn.M píše:
@ChochaR hele v brejlých prostě vypadá líp :D

To vypadá líp každej… :D To je součást toho tajemna, že nevidíš člověku do očí a vnitřně tě to přitahuje, páč sakra musíš vědět co se to schovává… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
3.3.15 18:30

@ChochaR tak na mě to nepůsobí :lol: mě víc bere Rick a ty jeho mimo stavy :lol: jak pokousal toho chlapa a tak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
3.3.15 19:57

No tak jsem to právě zkoukla a teda říkám chlapovi, co oni tam jako budou dělat? Vždyť se tam k smrti unudí. Jinak Rick pěkně prokoukl.je to kus chlapa.Je teď tak o 20 let mladší :-) Určitě tam bude nějakej zádrhel. Je to moc dokonalý a všimly jste si jak vcházeli na začátku do tý brány, tak tam byl barák a někdo v něm byl-jako před bránou ještě. A to, že si je ta ženská natáčí je taky nějaký divný. Jak se vám to holky jeví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
3.3.15 20:44

@lukresia A viděla jsi ukázku na 5×13 8o? Aaron sledoval Daryla, „Proč mě sleduješ?“ Aaron:"Líbíš se mi ;) "
A bude další „Lesbian's and Gay's Song“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
3.3.15 20:46
@Reniii píše:
A viděla jsi ukázku na 5×13 8o? Aaron sledoval Daryla, „Proč mě sleduješ?“ Aaron:"Líbíš se mi ;) "
A bude další „Lesbian's and Gay's Song“ :lol:

to spíš bude Aaron vykastrován :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
3.3.15 20:48

@Reniii no viděla, ale nerozumela, no tak to je mazec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek