Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7139
3.3.15 20:49
@neumisa píše:
to spíš bude Aaron vykastrován :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
3.3.15 20:53

@Gab-iii já jsem četla, že nebezpečí přijde zvenčí, jo a daryl se prý oddělí od skupiny, píšou na edne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
3.3.15 21:20

Ha ha, třeba konečně Daryl přestane tajit svou orientaci.Co my víme, jakej je scénář :-D a jestli se oddělí od skupiny, tak třeba s Aaronem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
3.3.15 21:26

Tak jooo…přestanu trápit @lukresia .........to „Líbíš se mi“ jsem si vymyslela" :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
3.3.15 21:32

@Reniii :mrgreen: a já už to tlumočila muži :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
3.3.15 22:16

@lukresia jestli jsi muži řekla „Líbíš se mi“ tak je vše v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
4.3.15 06:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
4.3.15 08:50

@Gab-iii Carl tam venku v tom domě viděl tu holku co je tam také jen chvíli a leze ven přes plot.

jinak já jsem ukázky na další díl bohužel neviděla, takže se nechám překvapit.. fakt myslíte, že je Daryl gay? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
4.3.15 08:53
@lukresia píše:
@Gab-iii já jsem četla, že nebezpečí přijde zvenčí, jo a daryl se prý oddělí od skupiny, píšou na edne

Daryl je tam totiž těže nesvůj. taky si myslím, že přijde něco zvenčí. Přemýšlela jsem na těmi třemi tuláky, o kterých se zmínila ta „vedoucí“, že je vyhodila. A otázkou mi je, am chodí ta holka a co nosí v batohu.. Jestli si někam vynáší zásoby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
4.3.15 09:02

Něco pro osvěžení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
4.3.15 13:39
@Marilyn.M píše:
Něco pro osvěžení :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
4.3.15 14:20
@Gab-iii píše:
Ha ha, třeba konečně Daryl přestane tajit svou orientaci.Co my víme, jakej je scénář :-D a jestli se oddělí od skupiny, tak třeba s Aaronem :-D

Daryl není gay!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
4.3.15 14:24

@ChochaR já vím, že si tu z nás @Reniii dělala prdel!!! :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
4.3.15 14:27

No já si myslím, že teď nám vykoupali Ricka :srdce: :srdce: :srdce: :* a Deryla si nechají na potom - protože to bude teprve šok, to oni si nechávají jako třešničku na dort. Jinak Carol teda v těch hadrech vypadá strašně usedle jak naše učitelka matematiky v 98 roce :mrgreen: :P a myslím si, že ten manžel tý blondýnky je nějakej divnej podle mého scenáře se mu něco stane a Rick to s ní dá dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
4.3.15 14:28
@Gab-iii píše:
@ChochaR já vím, že si tu z nás @Reniii dělala prdel!!! :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ju myslím brzo kousnu do zadele!!! :cert: :cert:
Jo a mezi námi děvčaty Ricka moc nechápu…jako beru ho a je dobrej, ale špica je jenom Daryl…Jedná logicky a vždycky podle instinktů. Navíc teď v tom posledním dílu jak skočil po tom blbovi a pak ho Rick odtrhnul, tak tam chodil jak lev v kleci…To je chlap! :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí