Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nevím, mě se to nějak nelíbí. pořád čekám, že to dopadne hodně blbě, je to všechno takový nejistý a Morgan má úplně vyhrabáno. Ježíš ale taky, asi bych je všechny zabila než žít v neustálým pozoru
Já zkusil první sérii a přestal jsem. Ve scénách se zombíky se mi to hodně líbilo, postavy často měly nápaditý plán a chytré provedení. Bohužel jsem nemohl překousnout, jak se postavy často hádají a rvou mezi sebou. Působí na mě hloupě.
@Emimin7 No tak to se opravdu dál nedívej, protože teď už je to opravdu jen řežba mezi lidma, se zombíkama už to nemá skoro nic společnýho ![]()
@Gab-iii píše:
@Emimin7 No tak to se opravdu dál nedívej, protože teď už je to opravdu jen řežba mezi lidma, se zombíkama už to nemá skoro nic společnýho
To je smutný. Já už to po té první sérii beznadějně vzdal. Působí to jako postapokalyptická telenovela se zombíkama v pozadí.
Příspěvek upraven 06.11.17 v 21:58
Včerejší díl byl o něco lepší než předchozí dva
Ježíše nechápu, a Morganovi slušně přeskakuje, jsem zvědavá, kolik ztrát bylo v družině Krále ![]()
Ahoj holky, tak já jsem se zasekla u dílu, kdy zmasakroval ten hnus Glena a Eugena
pak jsem to psychicky nemohla nějak překousnout - totálně mě to dostalo a pořád mi něco říká, že když už tam nejsou, že to už nebude ono a představa že se na toho ha..la budu dívat - se mi vaří krev v žilách. No budu to muset překousnout a koukat dál- mám pěknej skluz
![]()
@Alčák1, jo, celou řadu. ![]()
Já ještě nestihla mrknout na novou. Takže ten skluz mám taky. ![]()
@lukresia Souhlasím, že Morganovi hrabe, ale mě by hrabalo taky kdybych toho *** musela zajmout po tom, co udělal tomu mladému klukovi ke kterému si Morgan vytvořil vztah a ještě se mu potom v tom zajetí posmíval, jak to dělal a věděl, že mu nic neudělá.. Já bych se na Ježíše vyto a střelila bych ho raz dva.. Navíc ten Ježíš mě taky štve, jak ve všech hledá dobro, ale v těhle lidech dobro není a já bych je pozabíjela za to všechno
A Gabriel? No to je taky vůl, že obětoval svůj život pro takového sraba a hajzlíka, co si hraje na vůdce a pak běží je všechny udat aby náhodou ho nezabili.. :/
Ja ted koukam na kazdou serii, ale ta posledni a predposledni uz je takova docela nudna. Nebavi me moc, jak je Nickova skupina pod Spasitely a prijde mi to jako takove preslapovani na miste ![]()
První řada byla stejně nejlepší, teďka ty dotočené díly už jsou o ničem. Ale to je tak ze vším, když má něco úspěch, točí se další díly a ty už bývají o ničem.
@LLenule111 oni by byly dobrý, kdyby to mělo nějaký děj a taky by se vědělo, že bude už nějaký konec. V prvních řadách šlo o zombíky, pak už mi tak strašní nepřišli, spíš tam byly jako kulisa potom
![]()
První série doporuřuju, ale ty novější už nejsou tak dobré, je to takové utahané.
Ze začátku šlo o to, jak se přeživší vyrovnají s nastalou situací (zombie všude). Teď už je to o mezilidských vztazích mezi přeživšími. Opadl ten prvotní šok a teď už se lidi zase mlátí mezi sebou a bojují o jídlo a další potřebné věci.
Sedmá série mi přišla šíleně utahaná. Na díly z osmé jsem ještě neměla chuť a čas se podívat.