Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
28.10.17 19:43

Super seriál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
6.11.17 21:16

Já nevím, mě se to nějak nelíbí. pořád čekám, že to dopadne hodně blbě, je to všechno takový nejistý a Morgan má úplně vyhrabáno. Ježíš ale taky, asi bych je všechny zabila než žít v neustálým pozoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.11.17 21:21

Já zkusil první sérii a přestal jsem. Ve scénách se zombíky se mi to hodně líbilo, postavy často měly nápaditý plán a chytré provedení. Bohužel jsem nemohl překousnout, jak se postavy často hádají a rvou mezi sebou. Působí na mě hloupě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
6.11.17 21:26

@Emimin7 No tak to se opravdu dál nedívej, protože teď už je to opravdu jen řežba mezi lidma, se zombíkama už to nemá skoro nic společnýho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.11.17 21:35
@Gab-iii píše:
@Emimin7 No tak to se opravdu dál nedívej, protože teď už je to opravdu jen řežba mezi lidma, se zombíkama už to nemá skoro nic společnýho :-(

To je smutný. Já už to po té první sérii beznadějně vzdal. Působí to jako postapokalyptická telenovela se zombíkama v pozadí.

Příspěvek upraven 06.11.17 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
6.11.17 21:57

@Emimin7 Přesně tak, ale člověk na to prostě musí čumět dál :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
7.11.17 16:58

Včerejší díl byl o něco lepší než předchozí dva :dance: Ježíše nechápu, a Morganovi slušně přeskakuje, jsem zvědavá, kolik ztrát bylo v družině Krále :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
7.11.17 19:38

Ahoj holky, tak já jsem se zasekla u dílu, kdy zmasakroval ten hnus Glena a Eugena :zed: :zed: pak jsem to psychicky nemohla nějak překousnout - totálně mě to dostalo a pořád mi něco říká, že když už tam nejsou, že to už nebude ono a představa že se na toho ha..la budu dívat - se mi vaří krev v žilách. No budu to muset překousnout a koukat dál- mám pěknej skluz :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
8.11.17 09:37

@Alčák1, jo, celou řadu. ;)
Já ještě nestihla mrknout na novou. Takže ten skluz mám taky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.11.17 13:06

@lukresia Souhlasím, že Morganovi hrabe, ale mě by hrabalo taky kdybych toho *** musela zajmout po tom, co udělal tomu mladému klukovi ke kterému si Morgan vytvořil vztah a ještě se mu potom v tom zajetí posmíval, jak to dělal a věděl, že mu nic neudělá.. Já bych se na Ježíše vyto a střelila bych ho raz dva.. Navíc ten Ježíš mě taky štve, jak ve všech hledá dobro, ale v těhle lidech dobro není a já bych je pozabíjela za to všechno :D A Gabriel? No to je taky vůl, že obětoval svůj život pro takového sraba a hajzlíka, co si hraje na vůdce a pak běží je všechny udat aby náhodou ho nezabili.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.17 15:05

Koukam porad

Ja ted koukam na kazdou serii, ale ta posledni a predposledni uz je takova docela nudna. Nebavi me moc, jak je Nickova skupina pod Spasitely a prijde mi to jako takove preslapovani na miste :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
19.11.17 09:54

První řada byla stejně nejlepší, teďka ty dotočené díly už jsou o ničem. Ale to je tak ze vším, když má něco úspěch, točí se další díly a ty už bývají o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
19.11.17 20:40

@LLenule111 oni by byly dobrý, kdyby to mělo nějaký děj a taky by se vědělo, že bude už nějaký konec. V prvních řadách šlo o zombíky, pak už mi tak strašní nepřišli, spíš tam byly jako kulisa potom :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
22.11.17 10:50

První série doporuřuju, ale ty novější už nejsou tak dobré, je to takové utahané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
22.11.17 11:06

Ze začátku šlo o to, jak se přeživší vyrovnají s nastalou situací (zombie všude). Teď už je to o mezilidských vztazích mezi přeživšími. Opadl ten prvotní šok a teď už se lidi zase mlátí mezi sebou a bojují o jídlo a další potřebné věci.
Sedmá série mi přišla šíleně utahaná. Na díly z osmé jsem ještě neměla chuť a čas se podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí